Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Viens Zatlers visiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nununu
n
Komentētājs vienkāršas lietas "aizanalējis" līdz absurdam. Partijas nosaukums ir Zatlera Reformu partija...un viss. Kādas tur viltības, kādas tur lokomotīves un kur tur likuma pārkāpumi saskatāmi??? Ja cilvēkiem nav ko darīt, tad var nezin ko safantazēt. Labāk domāt, kā Latvijai attīstīties. Tur lielākai daļai inteliģences trūkst zināšanu!
eifr
e
Nožēlojami lasīt šos komentārus... Vai tiešām nav saprotams, kāpēc bija jāatlaiž darbības nespējīgā saeima?! To tiešām <komandēja> oligarhi - tas pat bija skaidri un gaiši redzams TV tiešajās pārraidēs! un tad - kļudas dēļ , ievēlēja ŠITO prezidentu. Tur jau bija paredzēta pavisam cita OPERA...
Ha
H
Taisnība Šķēlem - otrs Zīgerists. Vēl tikai jāsagrabina naudiņa priekš diviem banāniem katram atbalstītājam.
K-K
K
... Nu par kaut kadam VARBUTIBAM tacu zurnalistam jaraksta UN JAPELNA NAUDINA ... tapat ka Kreitusei POLITIKAS SFERA ... tikai viss tas ir tik LAICIGS un MAINOSS ka paliek bez VERTIBAS UN NODERIBAS! ... Butu labak PADRASEJUSI pa valsti IZJUTUSI un REPORTEJUSI tautas vilsanos politikanu ortodoksija un TAS svetas dusmas, kas izmainis politisko BILDI - BEIDZOT !
artūrs
a
Šizīgs atkal tev, Toč, tas rakstiņš. Ko tu gribi? Atpakaļ lokomotīvju principu? Kapēc tu sasaisti partijas nosaukumu(!) ar lokomotīvju sistēmu? Nesaprotu šī raksta jēgu.
Ilgvars
I
Esmu gatavs publicēt savu viedokli par pārmaiņām (reformām), kuras ir visiem skaidri saprotamas, nezinu kāpēc tās nesaprot raksta autors. Pirmā reforma, kas "buksē" jau daudzus gadus ir izglītība, kuru vadīja ZZS ministri Rivža, Koķe un tagad Broks. Otra reforma, kas jāveic ir valsts pārvaldes sistēma (struktūra) ar daudžam ministrijām, aģentūrām un citiem veidojumiem. Piemēram, 1992.gadā Izglītības ministrijā bija 130 darbinieku, tagad ap 80, bet kopā ar dažādām struktūrām ap 400. protams, galvenās pārmaiņas jāveic Saeimas sastāva izmaiņā ( to izdarīs vēlētāji) un tālākā darbā jāpilnveido politiskā vara (vēlēšnas, lēmumu pieņemšana, prezidenta statuss un vēlēsņas utt. Šo sarakstu varētu turpināt.
Ilgvaram
I
Nerunā par visiem. Un tev ir visas iespējas pievienoties un reformēt. Zatlera partijai tieši pietrūkst tevis
  • 0
  • 0
politikičen
p
Nu vismaz viņš nevienu ne... kā viens zociāl"demokrāts"
Autoram
A
Problēma nav tajā, ka vēlētājs nevar nobalsot par lokomotīvi visā Latvijā, bet gan tajā, ka ievēlēt var tikai no viena apgabala. Pārējos apgabalos balsojums par lokomotīvi automātiski ievelk iekšā nākošos kandidātus ,nesakoties uz viņiem doto novērtējumu.
čikenieks
č
Tu redz, kāds štukotājs (savās interesēs!). Par valsti - štrunts! Bet gan jau stulbās aitas (apmātie vēlētāji) to nepamanīs, bet būs jau par vēlu.
Liene
L
Tikai kā tas iet kopā, ka cilvēks, kurš iestājas par Absolūtu Godīgumu politikā, Mānās?
anna KLMam
a
es par Latviju. Diktatorisku. Ne par Lembergu
  • 0
  • 0
KLM
K
PRET tumsu. mēs PAR gaismu ..................................................................... PRET Sorosu. mēs PAR Lemberga gaismu ( un paraksts - tauta. Ar krāšņiem ziedu pušķiem pirms katras tiesas sēdes)
  • 3
  • 1
anna
a
viņš nemānās. viņš ir tāds pats kā citi. diemžēl cerības bija veltas. īzskatās, ka tas tiešām bija triks, lai saglābtu vienotības vēlētājus. vismaz pēc paziņojuma, ka nesadarbosies ar sliktajiem. un pļāpāšana bez konkrētām lietām. ar plakātu - PRET tumsu. mēs PAR gaismu
  • 3
  • 2
auns
a
šķiet, ka točam skauž, ka ne tikai šleserators var izgudrot viltības :D gan jau tie paši, kuri reiz izbīdīja šleseru, izbīda arī zatleru, spēcīgi džeki, laiks, sandri, mest kažoku uz otru pusi - jāsāk rakstīt himna zatlerismiem (vai labak tomēr - ej 'pa pieskari', šitās stulbības ir apnicis pat redzēt, kur nu vēl lasīt)
Zatlers
Z
Mans vēlētājs ir tik mazizglītots, ka viņu neinteresē mana programma. Viņš balso par manu uzvārdu, tāpēc arī uzvārds nosaukumā. Kas neizdevās Zīgerstam, izdosies man.
Tu
T
neesi Zatlers.
  • 6
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas