Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vīķe-Freiberga: ES jaunajiem līderiem jādomā par lielām lietām, ne banānu formu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rietumniece
R
Diemzel, Vaira Vike Freiberga vareja nenominet Kalviti otro reizi, lidz ar to vinai japienem atbildiba par to kur Latvija tagad ir - bija jaieskata, ka valsts strada bez budzeta, kapec tas netika darits???? Tapat vinas dzivoklis ir izmaksajis tik daudz, tik daudz - valsts ir nabaga, bet vina var dzivot , ka princese!!!! Tiesam daudz ko vareja vinas laika, bet vina to nedarija - vai bija bailes, ka ja atlaidis saeimu, tad pasai jaiet projam - kapec ne, ja mil valsti Latviju un ja var palidzet, tad ta ir laba lieta, bet tas netika darits.
borcinsh
b
Smuka, un par ko Tu domajusi " savaa prezidences laikaa" ??? par Abreni un par bananu "formam" ?
papucis
p
NESAKIET ,KAS MAN JĀDARA UN ES NETEIKŠU,KUR JUMS JĀIET...Krieviski šamais teiciens skan labāk,ja vēl ko neesiet piemirsusi no krievu valodas privātstundām.
Populists
P
Žēl, ka pavecā kundze aizmirsusi to brīdi, kad pati, tautā pilnīgi nezināma, aizkulišu sarunu rezultātā, pati tika izvirzīta un Saeimā formāli apstiprināta..... Tas, ka VVF perfekti pārzina "banānu formas", acīmredzot, nespēja atsvērt Latvijas "banānu valsts" tēlu, tēlu kuru 8 gadus pati veidojusi kā NIECĪBA, svētījusi, ordeņus un amatus dalījusi godmanīšiem, šķēlītēm, kalvīšiem, repsīšiem.....utt. utt. !
filozofs
f
ES taapat veidota uz impeerijas principiem ... impeerijas visas ir neglaabjami sabrukušas , padomiju tai skaitaa , arii šii taapat izniiks , domaaju tas nebuus tas sliktaakais , NATO alianse tas pavisam kautkas cits un buus dziivotspeejiigs
Senais>zvirbulēnam19:04
S
Bet to jau viņi dara. Mana veča uzreiz uzteica Briseles birokrātus, ka taupību ņēmuši vērā, jo jaunajam prezidentam nevajadzēs maksāt par dzīvokli, jp šis taču nav nez no kurienes.
K-K
K
... Derdzas ... atkal viss patiesais un, taisnigais un, analistiskais un, principalais POST FACTO ! ... Sada staja bija stingri japienem, pat jaizbrec pirms de facto ... bet ne, tas nebutu bijis ne politiski korekti, ne izdevigi politiskas sejas veidosanai, kura patiktu kam, ES un citur kur ?! ... Gluzi ka ar attiecibu pret tautas eksistences situaciju un, padomiem post - Latvija, Bezabrenes posma ... ... Es cereju ka VVF bus macijusies, bet .... ? ... Drosmes un griba celties vai krist par principiem vel musu vaditajiem trukst, kamdel ?
nabags
n
Ar Vairu 'mēs būsim galīgā bedrē tā kā domājiet par maz pa pasauli braukāja un mūsu naudu izsaimniekoja
xxx
x
Istais Times raksts ir pavisam cita rakursa un daudz interasantaks par so atreferejumu. VVF tur runa par mieru Eiropa, par lideru izcilibu, ka nav obligati vajadzigi lideri birokrati bez harizmas, bet var atrast tadu, kas pavieno liderismu un konfliktu samierinasanas spejas, ka nakotne redz Eiropu ka vienotu un aicina palidzet valstim, kuras demokratijai ir tikai neliela vesture - tadas ka Baltija un citas austrumeiropas valstis.
šikais.
š
nav šiki ka tantus aiz greizsirdības netika ievēlets sāk lēkat un kaut kādus muļkigus padomus dod , izskatās ne tikai štulbi bet nekaunīgi un prasti gan , padomā vairiņ cik tev gadu unbez tam tev nav absolūti zināšanas ekonomikā , tad jau tavs dižgars kalvītis valsti nebūtu kopā ar tevi nolaidis tur kur mēs esam , nav tevī gudrības daudz ,tikai muļķīga augstprātība un milzīga varas kāre , cilvēkus iev'elēja gudrus un sakarīgus , tiks galā bez taviem nekam nederīgiem padomiem skaudība tevī ir neizmērojama.
Domā labāk par
D
suni Fumi !
Oskars
O
Vaira saņemies un dibini PARTIJU ,jo Latvijā jālikvidē IZSAIMNIEKOTĀJI.
un
u
Pagaidi pagaidi, atnesīs tev Lešusis laimi.
hi-hi
h
cja korova micala, a tvoja tocna molcala ( PATI LATVIJU NOVEDI LIDZ BANANANU REPUBLIKAS STAVOKLIM))
now is the time
n
now is the time for all good men to come to the aid of their party, but the right party has yet to be formed. the right party is not a party that is in action in latvia today. the right party is the one to be formed that can fight agaist the oligarhs in Latvia. the right party is the one that the retired people, the teachers, the police, the doctors will vote for.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Lasi visu Vairas Vīķes-Freibergas rakstu internetā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas