Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vīlands: pēdējais brīdis pārgriezt nabas saiti starp valdību un iedzīvotājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lietussargs
L
Bet ko tad man darīt ar lietussargu? Vai tad nebija ļoti pareizi iet ar to uz Doma laukumu? Un kā man rīkoties nākamā gada 13.janvārī?
@!
@
...jā, valdība jau pārgrieza nabas saiti ar pensionāriem, to ko mēs sakrājām, ieskaitīja Parexam, ja variet elpojiet, ja nē sprāgstiet NOST! Tā to saprast Vīlanda k-gs???
PENSIONARS
P
Nu ko lai piebilst Vilandam, ja mes zinam ka valdiba un visas bijusas un tagadejas pie varas esosas partijas meginas celt nodoklus lai pietiktu nauda sportam buvniecibai un visiem citien veidiem ka pludinat valsts naudu savas kabatas, ko lai piebilst? iedzivotaji negaidiet brinumus bet pasi kaut ko dariet vai nu kadu pasnodarbinatu privatu biznesinu vai brauciet pelna svesuma.. jo lai gan pasaule sak attapties no krizes Latvija vel ir ari politiska krize, partijas nevar vienoties kura pagrabs treknaku kumosu no valsts piraga.. un tiks grieztas pensionaru pensijas.. vel var Maskavas stuteti maskejusies socialisti un komunisti uz tautas neapmierinatibas vilna pie varas nakt..
Ainis
A
Jā, pārgrieziet to Parex nabas saiti, kurai piezīdušies K&K ;)
Lelle
L
Pasūtījuma raksteļi seko viens otram...te mums uzrodas "gudrs"ārzemju ekspets(kuru neviens nav ne redzējis, ne dzirdējie) un visā vaino SVF un Jevropu, tikai ne oranžos zagļus, te pēkšņi parbarots prātvēders sāk mācīt nodzīto līdz kliņķim tautu kā strādāt un visu atkal atdot valdošajiem parazītu un korumpantu bariem, rīt gan jau uzradīsies vēl kāds kretīnu pasūtījums... Nu i pie velna šitos kakla kungus...briest 1905.gads...
LVD
L
Kamēr Latvijas valdībā būs personas, kuras ir pret latviskas un pilsoniskas valsts eksistenci, tikmēr nekas labāks nav gaidāms.. Un tikai tāpēc ir jārīkojas gan pilsoņiem, gan valdībai pašai, lai šo valsti virzītu gan vispārējas attīstības , gan iedzīvotāju labklājības virzienā .. Šobrīd nekas tāds nav jūtams..
Girl
G
Lai arī dažas domas nav īsti saprotamas, un rodas jautājums - vai RV uzskata, ka mums jāatsakās no valsts, un nav atbildēts, kādai tad, viņaprāt, vajadzētu būt valstij, kopumā man ziņa šķiet ļoti vērtīga. Lai katrs padomā par to, kāpēc neko nedara un kāpēc ir slikti - ciktāl tās ir atrunas par ļaunajiem pretspēkiem, cik tā ir pašu neuzņēmība.
jumors
j
Autors var runāt mierīgi- viņam neviens neko neatņems un nenogriezīs. Par to viņš varētu būt priecīgs un nerunāt par to ko nesaprot.
tinto
t
Lai arī ne visam pilnībā piekrītu, taču visu cieņu autoram par drosmi! Uzņēmību mums katram vajadzētu vairāk.
AD
A
Tā nu ir, ka Vīlanda juceklīgo papļāpājumu varam iesviest papīrgrozā, jo vissakarīgāko atbildi uz jautājumu, kuru varētu uzstādīt raksta virsrakstam, ir sniedzis komentētājs " . 15:35".
Zanis
Z
Arī bērns kādreiz atdalās no mammas... viņam pārgriež nabassaiti un viņš sāk dzīvot patstāvīgi:) No autora rakstītā jāsecina, ka bērns ir labi paēdis un nu var atdalīties:)
cony
c
Principā pareizi,mums jāsaprot,ka ir dažādi cilvēki un ir dažādas valdības.Ir nakts valdības,kas ved mūs tumsas aizsegā lielākā purvā un ir valdības,kas tomēr meklē gaismu tuneļa galā un cerams uz nākotnes rītausmu.Pēc savas būtības,jau šodienas valdība ir ar revolucionāra pazīmēm un ja vēēl kādi organizē protestus,tad tā jau ir laikam kontrevolūcija,jeb totāls haoss.Novēlu visiem mieru un veiksmi.Galvenais,lai valdība mūs mazāk traucētu un vēl svarīgi,lai nelien brīvajā biznesā uzbaroties,atceramies iepriekšējos gadus,tās bija šausmas.Piekrītu Vīlanda kungam, mēs visi spēlējam brīvo biznesa un sociālā taisnīguma spēli,bet valdība,kā sporta tiesnesis seko,vai ievēro noteikumus un reizēm nosvilpo,bet nekad paši nesit bumbu vārtos.
gm
g
Nezinu vai nabas saite sheit ir labaakais saliidzinaajums. Drizaak par ieprieksheejaam valdiibaam vareeja teikt, ka taas uzluukoja valsti, sabiedriibu, kaa govi, kuru var slaukt un slaukt.
.
.
Kādēļ valstij jānodrošina visas indivīda vajadzības? Nepietiek ar likumdošanu, iekšējo drošību, ārējo, soc. garantijām u.c. bāzes elementiem? ------------------------------------------------------------ ------------------------- Nekad un neviena valdība nenodrošina visas indivīdu vajadzības, tas arī nav vajadzīgs. Jādara tas, ko dara valdības visās normālās valstīs. Darba pienākumi jau ir arī viņiem un debssmannas bārstīšana pār iedzīvotājiem tur neietilpst un to neviens no valdības negaida. Iespējas netraucēti strādāt, attīstīt savu biznesu, saņemt normālu algu un cilvēka cienīgu pensiju - to gan. Un arī to, lai krīzes smagumu neuzveltu visneaizsargātākajiem. Un kā pie mums ir ar drošību, sociālajām garantijām u.t. - to mēs visi zinām, tās visbiežāk ir tikai uz papīra.
acis
a
Vai galva vajadzīga- ja nav ķermeņa? un otrādi.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Jāpārgriež nabas saite. Ralfa Vīlanda blogs


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas