Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Vilks atzīst, ka Vienotības solījumi bijuši bez seguma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānodrošina segums,
J
ieviešot ienākuma nodokli pēc maksātspējas,kādu maksā arī progresīvā ienākuma nodokļa ieteicēji-starptautiskie aizdevēji!
Smieklīgi
S
Ģeografs Vilks par finansistu - smieklīgi, ak, nelaimīgā Latvija !
ivs
i
Oi ,atkal uzmeta,nu kā var IDIOTIEM pirms vēlēšanām nesolīt.
palasot komentaarus
p
rodas paarlieciiba, ka latvijieshi var droshi pieteikt savu kandidatuuru Ginesa graamatai - nominaacijai "Gauduliigaakaa tauta" !
pensionāre
p
Kur skatās Saeimas deputāti un Valsts Prezidents, ja neredz, ka Vienotība Dombrovska un Āboltiņas personās apmānījusi visus iedzīvotājus, solot nesamazināt pensijas un nepalielināt nodokļus, bet Vilka k-gs maz orientējas finansēs. Cenas pieaug visām precēm un pakalpojumiem, bet pensija kļūst mazāka nodokļu dēļ. Katrs pensionārs ir maksājis ievērojamā apmērā nodokļus valstij un paredzējis lielāku pensiju, kā faktiski tā tika aprēķināta. Tālāk plānoja, kā iztikt ar pensiju, kā tālāk dzīvot, un, ko var vēl savā dzīvē atļauties (daļa pensionāru mūža nogalē atļāvās iegādāties savu mājvietu un auto), bet, tad pēkšņi tiek nodokļi ievērojami palielināti, pensijas apmēri samazināti - vai tā nav pensionāru apkrāpšana no Valdības puses?!! Pensionārus jau vairs neņem atpakaļ darbā. Un kāpēc tad maksāti visu mūžu nodokļi valstij?!!!
Vienotības Klibā zos(e)
V
Secinājums viens- jenotība nekaunīgā veidā ir nozagusi mums vēlēšanas par ko saucamas pie tiesas...
!
!
Nu bet reāli skatoties. 2009. gadā Vilks kļūst par Dombrovska ārštata padomnieku finanšu un ekonomikas jautājumos. Finanšu sistēmā strādājis kopš 1995. gada. Kopš 2007. gada bijis galvenais SEB ekonomists. Viņš arī bez atrašanās padomnieka statusā noteikti ir analizējis plašākā mērogā katru gadu pirms tam. Neticu nevienam vārdam.
sers Icigs
s
Nākamajās vēlēšanās latviešu partijām likšu mīksto un balsošu par proMaskaviešiem. Ir pienācis laiks iestumt līko latviešu politiķiem
---
-
"Es un citi balstījās uz kaut kādiem ieteikumiem, kur nebija konkrēti pārbaudīts, cik tad lielus ietaupījumus var atrast," tā laikrakstam Diena izteicies finanšu ministrs Andris Vilks (Vienotība), jautāts, kāpēc pirms vēlēšanām Vienotības pārstāvji solīja, ka nākamā gada budžeta konsolidācija lielākoties tiks panākta uz taupīšanas, nevis nodokļu paaugstināšana rēķina, bet šobrīd piedāvātais rezultāts ir pavisam pretējs." Vienīgi opozicīja šādu argumentu varētu ticami izmantot, bet JL, PS & SCP (t.i., Vienotības sastāvdaļas) *nebija* opozicījā 10. Saeimas kampaņas laikā un skaidri zināja īstos apstākļus. Un ja pozicījai tad "nebija tāda īsta pētījuma" kas savus solījumus pamato, kā valdība tagad domā iegūt vēlētāju uzticību? Vai kāds kaut ko tagad vispār ir pētijis? Skat Dombura komentārus knl lapās: kādēļ vēl joprojam nav ne žurnalistiem, ne pētniekiem, un protams ne mirstīgajiem pieejams pietiekošs info par budžetu, lai reāli tas būtu diskutējams?
Gunārs
G
Vienotība vai kāda cita pakala, visi raujas pēc varas, pirmkārt lai apmierinātu savas persinīgās ambīcijas.
Iesaku
I
Rakstu sērija par privatizāciju - socialismslv wordpress com
yyy
y
Bet Vilks taču bija Dombrovska padomdevējs. Kādus padomus tad var dot, ja nerāda ciparus?!? Smieklīgi.
iks
i
Tikai nesaprotu, kadas problemas ir ar nodoklu paaugstinasanu. Tas tomer ir mazak sapigs veids tiesi maznodrosinatajiem, un sapigaks uznemejiem, kuriem ,manuprat ir tomer iedotas lielas atlaides. Zviedri ir logiski sakot, ka labak uzlikt nodoklus bagatajiem, neka atkal griezt un griezt skolotajiem, medikiem, kuri jau ir pliki.
Haris
H
Likumus pieņem cilvēki, cilvēkiem arī šie likumi ir jāmaina, ja tie nestrādā. Varā ir jāiet tādiem cilvēkiem, kuriem ir mugurkauls un zināšanas, nevis tikai pašmērķis nodrošināt sev skaistu dzīvi. Varai līdz plikumiem vēl tālu, dārgais aizstāvi, kā sīpolam iespējams no desmit ādām atteikties, ij tad vēl pliks nepaliks. Man nav naida pret šiem nespējniekiem, man ir tikai nožēla par tautu, kura šos nespējniekus ievēl un kuru dēļ ir jācieš mums un mūsu ģimenēm. Lauķi, ja neesi viens no viņiem, sāc domāt ar galvu, tad mums visiem ies labāk, tai skaitā tev pašam.
pro
p
Ministry of Truth 11:15 + Bomzis Vamzis. Vienotība neiesēdās amatos un nenokļuva valdībā šī gada rudenī. Tēlot jaunpienācējus nav iespējams. ------------------------------------------------ ------------------------- Tas tiesa, gluži jaunpienācēji viņi nav. Bet viņi vienmēr bijuši MAZĀKUMĀ. Un arī tagad ir. Tāpēc spēle ir daudz sarežģītāka , un lamāt tikai viņus vai galvenokārt viņus ir tuvredzīgi un dumji. Tas atgādina situāciju, kad bērns paklupis pret slieksni un māte to `vainīgo` (slieksni) noper ar žagaru...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas