Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Vilks sola stingri sekot līdzi valsts iestāžu tēriņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Iestāžu tēriņiem nevajag sekot! Veselu baru, pirmkārt, vajag noīsināt un tēriņus pārtraukt: ta tad arī būs taupīšana.
burbulis
b
Lai vilks labāk izdomā, kā lai jūrmalnieki samaksā nekustamā īpašuma nodokli, kas baņķieru uzpustā burbuļa dēļ ir nesamērīgi liels.
Lellei
L
interesanti, kura ir tā nelaimīgā darba vieta, ar tik izcilu speciālisti absolūti visos jautājumos kā Lelle?
to CIO
t
nu nekādas problēmas, komentāru plānprātiņi un tukšās mucas visi kā viens metīsies strādāt par 50-70% samazināto algu. Tad tik sāksies Latvijas uzplaukums un izaugsme.
CIO
C
Vispār ja esi idiots, tad labāk neraxti komentus, bet ja ļoti gribas, tad vari izkliegt savas muļķības tādu pašu degradētu personu auditorijā kā pats. Piemēram pastāsti kā samazināt ministriju mazajiem klerkiem, kuri raujas pa 10-12h dienā viņu 300 Ls alagas par 50%-70%? Cik sanāks ap 120 Ls uz rokām ar vienu divām augstākajām un nenermētu darba laiku? Šādus murgus var uzraxtīt tikai nekvalificēts vidusskolas beidzējs, kurš neko nekad nav nedz redzējis nedz drirdējis.
Lelle
L
Vispirms jau virkne kantoru jālikvidē kā kaitnieciski, parējiem jāpārskata algas, īpaši šo kantoru vadoņiem un viņu pietuvinātajām personām.
celotaja
c
Vilka k-ng pirmam katram jalikvide visadas SIA un padomes vini tika pumpe musu nodoklu maksatajus naudu prieskam ministrija darbnieki lai vini ar savu darbu tiek gala nevar tapat, ka KNAB vaditajam vilnitim jaiet ganit goves uz savu dzimtu Blomes pagastu, luk kur radises nauda.
atbulderis
a
He, he, 1%. Uz doto brīdi pašvaldības un valsts iestādes dažreiz tērē pat 50% priekš savām algām. Lai neizskatītos pārāk briesmīgi, uztaisa atsevišķu struktūru, institūtu vai kantori un tad iedod tam. Tjipa, tas mums nav algām, tas ir priekš tā speciālā kantora.
zemnieks
z
Ar valsts ierēdņu VARZU var tik galā elementāri .Algas sakārtot elementāri .Paņem no budžeta ,piemēram, 1% un novirza VISU ,ar valsts SILI saistīto cilvēku atalgojumam .Nepastāv atsevišķi ZM vai labklājības ministrijas algu fonds ,tas nāk no kopējā 1% .Tad no 200 000 cilvēkiem pie valsts siles ,pāri varbūt paliks 100 000.Ja valstī būs izaugsme ,tad algas pieaugs ,ja pagrimums algas samazinās ,to visu noteiks tas 1%.
T
Vilka kungam plāns ir skaidrs un logisks, kur ņemt naudu. Skaidrs, ka ministrijas spurosies pretī, bet lietas labā jādara tas, kas jādara.
Viņš pats ari tic
V
tam, ko saka. Un kā tur īsti ir ar to viņa ekonomisko izglītību ? Runā ka esot ģeogrāfs, ja tā tad par finanšu ministru ģeogrāfi mums nav bijuši būs kaut kas jauns, jo līdz šim bija fiziķi matemātiķi, mehanizators, vēl gribēja būt fizkultūrietis.
juris
j
Ar tiem kontroletajiem ir ka ir. Savejos kontrole ne visai parejos ga.
ieva
i
Vilka kungs - baigais malacis, ka piekritāt. Vislabākie vēlējumi Jums!
atbulderis
a
Pilnīgi pietiktu, ja iedotu konkrētu budžeta summu un vis. Kāds cipars ir, tādu arī tērēs. Citādāk izklausās - viņi man bāzīs batonus ausīs, bet es pretošos un neļaušos.
ekoms
e
K o nozime stingri sekot? Ir nevis jaseko, bet jasak ar valsts budzeta taupisanu un tas ir jasak ar G.Ulmana un W.Freibergas izdevumu apgriesanu. Kapec Ulmanim un Freibergai ir tik lielas pensijas (Ls, 1500?menesi)? Kapec Ulmanis un Freiberga atrodas valsts dzivoklos, bet ne pasi rupejas par saviem sadzives apstakliem? Kapec Ulmanis un Freiberga izmanto sulainu un kalpu pakalpojumus, kurus apmaksa no Latvijas valsts nodoklu maksataju naudas? Kapec valsti, kura ir bankrotejusi, ministriem, Saeimas deputatiem, ieredniem ir tik nesamerigi lielas algas? Valsts parvalde, ministrijas, Saeima stradajosajiem algas ir jasamazina par 50-70% un ir janonem visas privlegijas, kuras vini pasi sev ir pieskirusi un Latviajs valst sun iedzivotaju rekina.. Ja nesaks taupit no valsts parvaldes un apgriest vinu izdevumus, nepelnitas algas nekas labs Latvijas valsti nav sagaidams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas