Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Vilnītim 10 dienu laikā jāizlemj, vai Vilkam piemērot disciplinārsodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juhans
J
Jāizmet tie abi - gan Vilks, gan Strīķe. Un tad jāslēdz KNABs.
Juhans
J
Vilkam jāatstāj amats kopā ar Strīķi. Tikai bez šiem KNABs vēl var pastāvēt. Citādi, ja šos nedabūs ārā, jātaisa tā būda ciet.
Juhans
J
Vilkam jāatstāj amats kopā ar Strīķi.
Econ
E
Tas pats attieciba uz Vilku, bet man milzigs kauns par to, ka Latvijas valdiba ar visu Vienotibu prieksagala var turpinat atlaut sito nirgasanos par korupcijas apkarosanas profecionaliem - Striki, Vilku un vinu komandu, un risket ar investicijam. N...g finansu stabiltate, ja tas nozime korupcijas un banditisma uzplaukumu.
Econ
E
Ko lai saka - lai Strike turas, vaciesi sadas situacijas medz pielietot teicienu - "taisnibas dzirnas mal lenu, bet tas samal". Ta bus ari saja gadijuma.
alberts
a
Vilniti - turies! Pastiep gumiju ar tiem "sodiem',jo ilgak jo TEV veiksmigak.Pats galvenais TEV ir nosedet tai "darba" jo ilgak jo labak,nesteidzies.Novelu TEV kartigi izčakaret valdību,valsti un mani!
Es
E
Kamēr visādi hūtaini varturi turpinās parazitēt uz Latvijas tautas asinīm, tikmēr latviešu tautai dzimtenē gaišas dienas neredzēt.
vells
v
Pret Vilnīti kā oranžo ielikteni lielas simpātijas nekad neesmu jutis, bet jāatzīst, olas viņam ir. Ir izturējis visus jenotu histēriskos uzbraucienus, potapovu un pārējos jenotu ielikeņus noturējis pie vietas. Tas gan nemaina lietas būtību, KNAB ir jālikvidē!
Kalabs
K
Vilnītis ir baigais malacis. Es nekad nedonāju, ka viņš tur tik ilgi noturēsies.
puaro
p
Kamēr tauta vaļā muti skatās batālijas ap KNAB, tikmēr, visticamāk, ļoti būtiski jautājumi paliek tautas modro acu nepamanīti, jo nav laika tos redzēt-jafano par KNABā notiekošo!
Mg
M
Vai tik žurnālisti nav ko sajaukuši? Cik atceros, tad pret Vilku bija 2 disciplinārlietas. Viena par nesaskaņotu interviju sniegšanu, otra par pienākumu nepildīšanu. Šī, kas beidzās, ir par interviju sniegšanu, bet atstādināts no pienākumu veikšanas Vilks ir par pienākumu nepildīšanu.
.............
.
Vēlreiz precizējot - apkaunojums valstij un vadībai par to, ka var pieļaut to, ka valsts galvenajai korupcijas apkarotājai jāpamet valsts (un vēl līdz šim ar tiem pazemojumiem jāņemas apkārt, ko organizē Vilnītis), tāpat kā blakus teikums rakstā par to, ka politiķi pašreiz cenšas sagraut KNAB, kas arī tajā rakstā parādās un atstās iespaidu uz investīcijām - līdz ar to labklājību un emigrāciju.
.............
.
I11:41 bija atbilde Jums.
.............
.
Vinai tiesi preteji vajadzetu but lepnai, jo tiek uzskatita par Eiropas limena korupcijas apkarotaju unb galveno valsti (Vilnitim butu jaaiziet lidz ar sadu rakstu), valstij apkaunojums, jo tada valdiba, kas to var pielaut, neiegutas investicijas tadel, ka to lasa daudzi arvalstu potencialie investori, kas sika kleptokratiska valstina nenaks. Novelu, lai vinai izdodas, un ceru, ka to Vilnii beifdzot dabus lauka no turienes. Ka lidz sim uzskatu, ka vinas un vinas komandas darbs Latvijas ekonomikai devis daudz vairak, ka EM (ko pasreiz vada ministrs, kas potencialus koruptivus maksajumus sauc par anonimu investoru maksajumiem) ar visam tam agenturam, kas naudu dala pa labi un pa kreisi.
Jautāju
J
Nesaprotu gan , par ko viņai būtu jākaunas ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas