Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vilnītis pārmet Vilkam bezdarbību, būs sankcijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
imants
i
interesanti cik gadu ir jāstrādā , lai beidzot saprastu ka ir dienesta vadītājs. Ka ja jau atbild pats, tad oadotie ir jādresē pašam, ne jāgaida kkad padotie uz galvas sēžas? Patiešām beidzot
Jā..
J
''Lielāko kretīnu'' iecelšana vadošos amatos, valstij t.i. nodokļu maksātājiem izmaksā pārāk dārgi...
brīnos
b
Vai patiešām Latvija ir totāla IDIOTU valsts - valdību, prokuratūru un mūsu masturbētājus pie kompja ieslaitot, kuriem tā i NAV pierāpojis, ka KNAB priekšnieku ievēlējusi amatā SAEIMA? Kāda hu-uja pēc valdībai vajadzētu veidot komisiju par KNAB priekšnieka atbilstību amatam, ja priekšnieku ievēlējusi SAEIMA?
cony
c
Masu informācijā dzirdēju,ka arī Latvijas Ģenerālprokurors Kalmeijēra kungs un viņa eksperti saskatījuši tajā sūdzībā likumu pārkāpumus,ko pieļauj Vilnīša kungs un lūdz valdības komisijai lemt par viņa atbilstību amatam.
nu ja
n
kamēr knab amatpersonām tiek rosinātas disciplinārlietas viena pēc otras, tikmēr kukuļņēmēji var dzīvot mierā laiks knabu reorganizēt, cik var maksāt algas tiem, kuri cīnās viens ar otru, nevis ar noziedzību?
TAISNīBA
T
VILNīT, tavs laiks ir beidzies! Tāda sajūta, ka visi jau sen to saprot, tikai tu vēl nē. Beidz kārpīties un vilcināt laiku.
līze to O_o
l
Pēc Tavām domām daudz kulturālāka uzvedība ir - preses konferencē pieminēt vadītāja sievas humpalu biznesu? :D Pēc manām domām ziņām par nesaskaņām, disciplinārlietām un citām neizdarībām presē nebūtu jāparādās. Pareizi būtu visu atrisināt KNAB iekšienē. Vai gadījumā, ja tiek konstatēts, ka kāds dara, ko prettiesisku - iesniegums ģenerālprokuratūrai. Šādā gadījumā tā "kulturālā izteikšanās, kas īsti notiek un kādā mērā ir neizdarības" būtu ierakstītas Vilnīša lēmumā par Vilka atlaišanu. Un tad jau abi tiesā varētu strīdēties. Bet šobrīd viņi karo ar preses palīdzību. Un kā jau es iepriekš minēju, tad šādu veidu kā sarunāties, pirmie izvēlējās Tevis aizstāvētie Vilks un Strīķe. Vilnītis pārāk ilgu laiku klusēja...
0_o
0
Viena lieta ir draudēt ar atlaišanu un turpmākas karjeras bojāšanu ( disciplinārlieta ir solis pretim tam ), cita lieta ir strīdēties un rezultātā pieņemt konstruktīvus lēmumus, lai biroja DARBS notiktu bez aizķeršanās. Uzmini, kura pieeja ir destruktīvāka? Un vai Vilnītis ir kulturāli izteicies, kas īsti notiek un kādā mērā ir neizdarības? Nē, bet ar sodu jau ir pavicinājies.
līze to O_o
l
Laikam jau mēs saredzat tikai to, ko gribam redzēt... Tev par prieku nākamā šodienas ziņa, ka tiks veidota komisija, kas vērtēs Vilnīša atbilstību amatam. :) Bet saderam, ka mēs abi (un citi arī) diskutēsim par tēmu "vietnieki pret vadītāju" (var arī otrādi) arī pēc Vilnīša nomaiņas? Jo karsti strīdi KNABā ir bijuši vienmēr - gan starp Strīķi un Loskutovu, gan starp Strīķi un Vilku... Un Vilnīša nomaiņa tikai stiprinās viņos sajūtu, ka viņi vienmēr varēs uzvarēt vadītāju....
0_o
0
1) šodienas ziņās izskan, ka runa ir par sistēmu, kura strādājot, bet kurai vajag sagaidīt pieslēgumu no otras iestādes puses. Normāls vadītājs nevis brēks virsū padotajiem, bet sapratīs, kas par lietu un tā arī kulturāli pateiks. Nevis mēģinās diskreditēt padotos, bļaujot virsū "nefiga nav izdarīts". No tāda vadītāja ir gaidāma štatu pieaugšana, bet efektivitāte gan ne. Ja reiz vajag pārbaudes, blabla, lai tikai saprastu, kas īsti notiek un kā var problēmu risināt. Vadītājs, jedritvai, par tiešā padotā darbu neesot informēts! 2) Jā, protams, korupcijas risks IR. Bet vai tad Vilnītis tagad strādā par slaucēju? Viņu vienkārši pastiprināti pieskata, vai nestumj kabatā naudiņu tādā atbildīgā amatā, jo ieinteresētība naudiņu dot būtu daudziem. 3) Nez kāpēc es despotiskus, neiecietīgus vadītājus esmu redzējis tikai tādus, kas nesaprot, kas īsti notiek un nejūt nekādu entuziasmu darba darīšanā. Bet "lai viss būtu pēc mana vai man svarīgāku personu prāta!". Un ja tādi noved ar savu tuvredzību (ir vairāki precedenti, kad tādi neder amatiem un tikai pēc nomaiņas situācija sāk iet uz augšu), tad var sagaidīt arī nesavaldīgākus vārdus - atkārtoju, ja vadītājs nezina, kas notiek viņa pakļautībā, tad ko viņš vispār zina? Ja vēl ieņem nostāju "tā .. ša disciplinārlieta būs!", tad tā nebūt nav konstruktīva situācijas risināšana. No Vilnīša neesmu redzējis ne gramu entuziasma - papīru cilātāji un žāvātāji tādos amatos ir nepieļaujami. Vadītājam ir jāvirza lietas uz priekšu, nevis jāpaliek atmiņā ar neatklātajām korupcijas lietām un padoto tirdīšanu par ķekšiem.
Ha
H
Štokenberga kungs, ko dara tie prokurori, ka neredz Vilnīša izdarības? Vilnītis šantažē vietniekus, trakākais tas, ka arī valdību. Ko domājiet, ministr Štokenberg?
līze to O_o
l
Ja tiešām seko līdzi visam šim teātrim, tad Tavi pārmetumi Vilnītim ir pilnīgi nepamatoti! 1. Par to papildus darbaspēku... Vai Vilnītis visu laiku necenšas palielināt operatīvo darbinieku skaitu, veidojot reģionālās nodaļas??? Kas pret to iebilst? Tevis aizstāvētais Vilks, Strīķe un citi vienas tautas daļas acīs glorificētie varoņi... 2. Par parādsaistībām... Jā, amatpersonu deklarācijas ir pieejamas visiem (izņemot operatīvo darbinieku, kuras VID mājas lapā neatrast). Bet ir milzīga nozīme, kā fakts par parādu tiek uzzināts. Parādi bankām šobrīd ir lielākajai daļai tautas. Pats par sevi šis fakts neko nenozīmē. Bet ja piekabina klāt, ka tas ir milzīgs korupcijas risks, tad sanāk, ka visiem, kam pašiem (vai kādam no radiniekiem) ir kredīts bankā - jāiet strādāt par slaucējām. 3. Bet par to ģimenes locekļu biznesu ... Tikko (šodien Dienā publicētajā) Vilks pierādīja, kāds ir viņa inteliģences līmenis, Vilnīša pārmetumus atraidot ar tekstu, ka Vilnītis humpalu bodē nevarēja iegūt pieredzi darbam ar IT sistēmām.
lno
l
Vienkārša darba dalīšana - Vilka un Strīķes uzdevums - korumpantu izķēršana, Vinītim - korumpantu ķēŗāju izķeršana:))
0_o
0
Izlasi manu komentāru rūpīgāk - visi var izteikties presē, BET lēmumiem ir jābūt pamatotiem un darbiem jābūt IZDARĪTIEM, nevis vadītājam jāčīkst, ka "visi slikti" un gadiem jāignorē vispārēja korupcija. Ja trūkst esošā darbaspēka - aiziet, man nav žēl vēl 3 tādas Strīķes redžet, jo Vilnītis pats savu mūžu diez vai būtu ar mieru no siltas vietiņas izlīst, lai uz kādu bandītu kaut paskatītos. Un ļoti iespējams, ka Vilnītis sūdzēsies vēl arī par citiem darbiniekiem, kamēr visi rātni atsēdēs birojā savu darba laiku un par, pardon, nodomu pačurāt ziņos nedēļu iepriekš, lai viņš var laicīgi atcelt šo nodomāto pasākumu, ja tas ietekmē kāda intereses. Ierēdņu parādsaistības ir pieejamas, ja vēl nezināji. Še, lasi:Deklarāciju pameklējot pati atradīsi. Ziņot, ar kādu uzvalku ieradies darbā vai pateikt vispārzināmas lietas - tas NAV nekas slepens, to jebkurš var uzzināt. Un valsts amatpersonu ģimenes locekļu biznesi arī ir riski, kas ir jāņem vērā - tā NEDRĪKST būt slepena informācija. Neviens taču nestāsta, zem kura spilvena sievas kase glabājas!
līze to O_o
l
Interesanti, kāpēc nenorej Jutiņu un Vilku, ka šie ik pa laikam saviem draugiem žurnālistiem paziņo par Vilnīša izdarībām (tai skaitā par personīgām lietām - kāds sievas bizness, cik lielas kredītsaistības utt)? Viņi presē drīkst čīkstēt, bet Vilnītis nedrīkst? Vilnīša kļūda bija tā, ka tik ilgi cietās un ar presi neko par padoto izdarībām nestāstīja un nemēģināja sevi attaisnot. Tagad jau ir par vēlu, Jutiņa un Co augsni ir pamatīgi apstrādājuši, lielākā daļa cilvēku redz tikai ļauno Vilnīti un nabaga apspiestos padotos un vairs ar galvu nedomā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas