Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Vilnītis pārsūdz lēmumu, ar kuru atteikts sākt lietu par neslavas celšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
iop
i
Vilniti, atkapies beidzot. Tapat tu neko tur nedari, tikai kasies ar kolegiem. Atrodi sev labaku nodarbosanos, kur butu kada pievienota vertiba.
He he....
H
Tad redz kāpēc dumrovskim steidzami vajadzēja vilni no knāba aizvākt.... he he... šim pašam pakaļiņa svilst.... hi hi.... Šodien viss kļuva skaidrs par tiem NĪ darījumiem un banku kredītiem.... ha ha...
Sirmais
S
Zinu vienu patiesību, ja priekšnieks netiek galā ar saviem padotajiem, tad viņš nesēd īstajā krēslā, citas patiesības nav.
alberts
a
Bet aldzinu taču viņš saņem- un ne mazu! Kada vaina- kāds "kauns"?Naivums.
daarta
d
bērnībā klētsaugšā lasīju vecās mātes grāmatas, arī pa gadiem iesieto žurnālu "Atpūta". Un vienmēr visvairāk priecājos par jautrajiem pantiņiem un komiksiem par vecajā Latvijā svarīgo - politiku, pilsētas un lauku dzīvi utt. Jau tagad redzu karikatūras - Vilnītis ir lieliskākais elements, par kura stulbumu varētu smieties vēl kādus gadus piecdesmit.... Galvenais ir jocīgi, ka džekam pašam par to nav kauns....
alberts
a
Kārtejo reizi apsveicu Vilnīti!Ta tikai vajag - turies - aldziņ ta nāk!
He he
H
Nu gan Vienotyības jenotu māsa sasmīdināji..... he he.... no tevis katoļu māsa kā no velna enģelis iznāktu.... hi hi.... nevajag tautai Vienotības jenotien melot un sliktu darīt, tad man nebūs jāraksta tie tavi piesauktie jenotu stulbumi... ha ha.... Un Vienotības jenotus dievs sodīs par tautas nodevību, jo letiņu valsti jau prihvatizējuši jenoti paši sev un saviem ārzemju onkām... he he... Tā ka mēsli un putekļi, māsa.... he he... paliks tikai pāri no pašiem jenotiem.... hi hi... Un drusciņ atļurbsti no alkohola, tad nebūs jāraksta lamas komentāru vietā... he he....
katoļu māsa
k
Kaut tā tava muldēšana reiz beigtos - ar savu stulbumu esi sen visiem apnicis, kā vecs suns, kurš vairs tikai slepus kost zin. Gan jau elle reiz tevi aprīs! Tu tikai piegāni šo zemi, uz kuras dzīvo, bet labuma no tevis nav nekāda - tikai mēsli un putekļi.
svešā zeme
s
Nu nu, pavisam aplam - to seju tu kā greizā spogulī redzi! Dvēseļu pazīšanas MĀKA tev droši terra incognita ir - par to nav ne mazāko šaubu.
Skaistule
S
Šveika cienīgs muļķis, kas rausta visus, kurus var paraustīt. Spītība ir viņa māsa. Un, re, visi viņam iepūš pa--ļā, jo to pret visiem atļaujas šis muļķis.
He he...
H
jā, jāpilda, jo tieši Vienotībai jau pēc gada būs 140 apsūdzības sējumi smagos noziegumos ! Vēl trakāk - Vienotība organizēs krāšņu ziedu pušķu pasniegšanu sev (Vienotībai) pirms katras tiesas sēdes!
KLM
K
Jūsu jautājums izcili asprātīgs ! Tik pat asprātīga atbilde - jā, jāpilda, jo tieši Vienotībai 140 apsūdzības sējumi smagos noziegumos ! Vēl trakāk - Vienotība organizē krāšņu ziedu pušķu pasniegšanu sev (Vienotībai) pirms katras tiesas sēdes!
celotaja
c
Akst vilnitis ko tu gribi panakt godu un neslavu sava vadisanas laika vai lai saktu skaitit laiku "tad kad vilnitis vadija KNABU" Nomierinies un iejii prom un laju apkarot to korumpantus, stradat godigiem CILVEKIEM kNABA, vini vel tur DAUDZ.
sods
s
KNAB jāpilda Vienotības pasūtījumi?
KLM
K
Krievu laikos bija partijas komisāri, tad šitie abi arī izpilda partijas pasūtījumu ............................................... ......................................................... Ju ms taisnība - krievu laikos par priekšnieku lika vienīgi bezpartejisko ar mērķi - lai viņš nekādā gadījumā nepildītu KPSS pasūtījumus...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas