Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Vilnītis pārsūdzēs Dombrovski atbalstošo prokuratūras lēmumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
guņu dzīves jēga
g
nabaga nožēlojamais guņītis- tik liela galva un tik lielas smadzenes, ka dubļi gāžas arā straumēm, un skar gan viņa ģimenes locekļus (arī lielām galvām), gan pēcnākumus (ar lielām smadzenēm), un Dieva sods ARĪ ir neizbēgams, bet karma nepasargās, jo no tās atpirkties nav IESPĒJAMS...Atliek pakārties!
ēna
ē
Vilnīti, vai tev viss ir kārtībā ar savām prāta spējām.
Gunis
G
Nožēlojami esat jūs,Vienotības darba devēji,bet vēl noželojamāki jūs,komentu rakstītāji,bez savas galvas un smadzenēm!Palasiet paši savu uzrakstīto,neticēsiet ka to esat jūs paši rakstījuši! Bet visi šie dubļi ko jūs izgāžat ārā no sevis nekur jau nepazūd.Tie vēl nāks atpakaļ jums slimību un citu ligu veidā un ķers ar i jūsu bērnus un citus jūsu ģimenes locekļus.Arī pasūtītājus tāpat ķers dieva sods vai karma,sauciet to kā gribat un nebūs iespējas no tā atpirkties,lai kā arī to gribētos..
dzīves jēga
d
Vilnītim jāiet par ginekologu strādāt - tā viņa īstā vieta un aicinājums!
vrač Kušete
v
Ar ko gunis un vilnītis ATŠĶIRAS no tiem suņiem, kuri piesaukti?Pautu vietā -vagīna?
TJIPAM
T
redz cik labi, vismaz šāda tāda apskaidrība- ne tikai tumsa vien...
nē,
n
nošaut vajag Vilnītis, lai valstī vienreiz miers!
pediņš
p
vai bastai ir bezemociju ģīmis?
Gunis
G
Ar to arī es Vilnīti apsveicu,viņš ir pareizi rīkojies ,jo te bez cīņas nekas nemainīsies, šie JL afēristi taču visiem spēkiem ieķērušies Vilnīša kažokā un centīsies to noraut, ,nav aizmirsts arī tas laiks,kad Repše cīnījās par Jutas iebīdīšanu tieši šai krēslā.Taču suņi to dara joprojām,ar visām iespējamām metodēm,tamdēļ es atbalstu Vilnīti un vēlu veiksmes.
KAS IR ?
K
Vilnītis ļoti pareizi dara, ka pārsūdz kļūdaini pieņemtos lēmumus attiecībā uz viņa darbību. Ja to nedarītu, tad Vilnītis būtu vainīgs, ka akceptē prettiesiskus prokuratūras lūmumus.
Redz kā
R
Lasot komentārus, kļūst skaidrs kāda tjipa cilvēki un ar kādu domāšanu ir pie varas!
nozelojami..........
n
sis "makslas foto" jau otro reiz paradas interneta.Cik ilgi vel?
mammuļļai
m
nu nav jau bezjēdzīgi- paskaties tajā šausmīgajā,sēžamvietai līdzīgajā,nozombētajā sejā. Un lietu garumā velk pats Vilnītis, cits sen būtu atgriezies mēslu bedrē, no kurienes nācis...
redz kā
r
var tikai minēt, kāda atlīdzība un kāda silta vietiņa šim kungam tiks sameklēta, par šitik labi padarīto darbiņu respektīvi KNAB sagraušana gan no iekšienes, gan tēla sagraušana tautas acīs. Tas, ka viņu agrāk vai vēlāk atlaidīs, to viņš pats atzina intervijā, tagad tikai jo ilgāk noturēsies te visus muļķojot jo lielāks Bonus pienāksies. Nez kāpēc man ir stipras aizdomas, ka pajies 1-2 gadi un nokārtosies arī visi viņas sievas uzņēmuma parādi, kredītsaistības un diezgan ievērojami vairosies bagātība. Bet droši vien ka tā būs tikai sakritība un nekāda saistība ar "darbu" iekš KNAB
J
Kā savu taisnību panākt? Nošaujot vienam otru? Tāpēc jau Vilnītis sūdz tiesai, tādi ir likumi. Bez tam likumā sūdzēties atļauts, ar ģimi vai komentētāju prāta spējām tam nav nekāda sakara.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas