Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Viņķele: Jāieklausās biedros un Vienotības ārkārtas kongress jārīko agrāk

Partijai Vienotība ir pienācis laiks ieklausīties reģionālo kolēģu viedokļu un ārkārtas kongresu rīkot krietni ātrāk nekā tas ir plānots, piektdienas rītā intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta Panorāma teica parlamentāriete, tā saucamā Vienotības "sešinieka" pārstāve Ilze Viņķele.

Sestdien Liepājā notiks Vienotības reģionālo nodaļu sanāksme, kurā tiks runāts arī par "sešinieka" rīcību un izpausmēm valdības veidošanas laikā, rīkojoties pretēji pašu partijas Vienotības plāniem, piemēram, bez partijas ziņas apmeklējot Zaļo un zemnieku savienības valdi un runājot par atbalstu Māra Kučinska kandidatūrai. Pati Viņķele arī apmeklēs šo Vienotības reģionālo nodaļu sanāksmi Liepājā.

Viņa arī atzina, ka iniciatīva, lai ātrāk sasauktu partijas ārkārtas kongresu, ir ar galveno mērķi panākt partijas vadības nomaiņu.

"Mēs būtu nesaprātīgi, ja neieklausītos reģionu kolēģu raidītajos signālos, ka plānotais restarts ir jau nokavēts," teica Viņķele.

Jau ziņots, ka sestdien, 12.martā, plkst.11 Liepājā notiks partijas Vienotība reģionālo nodaļu sapulce, kurā cita starpā plānots rosināt sasaukt partijas ārkārtas kongresu krietni ātrāk nekā oktobrī, aģentūru LETA informēja Vienotības Liepājas nodaļas vadītājs Armīns Robežnieks.


"Vienotības" Liepājas nodaļa jau iepriekš pauda apņemšanos martā organizēt sapulci, lai diskutētu par partijā sasāpējušiem jautājumiem un tajā notiekošiem procesiem.

Jau iepriekš izskanēja, ka sapulcē plānots rosināt sasaukt "Vienotības" ārkārtas kongresu nevis 29.oktobrī, bet gan krietni ātrāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas