Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Visu Jēkabpils apšaudē cietušo stāvoklis ir stabils

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
He he....
H
Kur šīs traģēdijas CĒLOŅI? Ko teiksiet , jenotēni... he he... apinis jūs velk pie striķa... hi hi... «Kāpēc es Jēkabpils traģēdijas kontekstā runāju par «točkām» un tabakas kontrabandu? Publiskajā telpā ir izskanējušas ziņas par naudas summu, kas tika nozagta Jēkabpils spēļu zālē «Fenikss» - paši īpašnieki paziņojuši, ka summa ir 104 500 latu, bet pirmajā dienā policija atzina, ka nozagti gandrīz 400 000 latu. (..) Milzīgā naudas summa neatkarīgi no tā, vai tā bijusi simt vai četrsimt tūkstoši latu, ir vienkārša naudas atmazgāšana,» savu pārliecību pauž Apinis, norādot, ka par šo naudas atmazgāšanas shēmu noteikti zina arī Iekšlietu ministrijas vadība.
ano
a
Cik tomer ,cilveks,var but nezeligs!
Briesmīgi
B
Lūk, ko Delfos raksta par Jēkabpils policista slepkavību. Šokējoši: "... 28.01.2011 22:25 Znotiņu nošāva, kad viņš ar trijiem ievainojumiem gulēja sniegā, nespēdams pārlādēt pistoli. viens no uzbrucējiem piegāja klāt, izsita viņam no rokām pistoli un iesāva galvā, paceļot aiz zoda"
Eichmann
E
Žēl ir tas ka laupītāji-slepkavas policisti ir dzīvi. Policistu Znotiņu viņi bez žēlastības nošāva no tuva attāluma,kad tam beidzās patronas. Un tagad tie maitas par valsts naudu tiek dziedēti.
TRo
T
Žēl.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas