Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

VK pārsūdz Cimdara kriminālprocesa izbeigšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vita
V
Prieks, ka vismaz VK pie mums strādā! Žēl, ka ir tik maz amatpersonu, kas šajos VK atzinumos grib ieklausīties un veidot mūsu dzīvi labāku.
Tikai tā.
T
KNAB un Valsts kontrole,turies. Neļaujiet negodīgiem cilvēkiem jūs diskreditēt,pierādiet savu spēku. Mēs te vesels bariņš cilvēku esam jūsu pusē, un jūs atbalstām. Kas notiek Latvijas tiesās,ka katrs augstāks valsts darbonis, negodīgs likumpārkāpējs tiek attaisnots. Vai tad tiesai nav jādarbojas uz likumu pamata,bet nevis uz pieņēmumu pamata. Kur atbildība,par ko tiek maksātas algas..Vai tad tiesa būtu korumpēta,kāpēc lielie blēži tiek attaisnoti,kas notiek. Tauta sašutusi par tādu Latvijas tiesu darbu.
Tikai tā.
T
KNAB un Valsts kontrole turies,mēs par jums. Jūs te atbalsta vesels cilvēku bariņš. Lūdzam mūsu valstī iecelt godīgus tiesnešus un prokuroru,kas neaizstāv negodīgus ,bezatbildīgus cilvēkus,bet stingri nostājas pret katru nelikumību.
Cietuma priekšnieks
C
Gaidam Cimdara kungu, gaidām :D uz drīzu redzēšanos, Tavs jaunā cietuma priekšnieks
Nu redziet.
N
Tad nu lūk redziet kā strādā prokurors Sergejs Pretruhno,nostājoties pret( KNAB)un Valsts Kontroli tikai ar savu pārliecību,līdz ar to diskreditējot ,un ar to pierādot visai L:atvijai ,ka šo divu iestāžu KNAB un Valsts kontroles likumīgajam spēkam nav nekādas nozīmes un ietekmes . Prokuroram būtu jānostājas pret nelikumībām ,bet nevis tās jāaizstāv,tādējādi veicinot šādu nelikumību izplatību valstī. Tas pierāda mūsu likumīgās ,tiesiskās varas nevēlēšanos izskaust nelikumības,kas saistītas ar naudas izmaksu pārkāpumiem. Valstij ir jāizskauž šādi cilvēki,kas nedarbojas valsts interesēs,bet tikai uz savu pieņēmumu pamata ,attaisno negodīgus cilvēkus,kas nedomā valstiski. Iesaku KNABAM un Valsts kontrolei stingru nostāju šajos jautājumos,mēs jūs atbalstīsim.
riņķī apkārt
r
Ja Valsts kontrolei vēl nemaksā prēmijas, tad tas ar steigu ir jāsāk darīt. Pie tam - nevis reizi gadā, vai ceturksnī, bet par katru notiesājošo sprieduma ceturto daļu no noziegumā figurējošās summas. :)
Naivais
N
Vai Valsts kontrolei tiek izmaksātas prēmijas?
es
e
Doma jau ceela, bet VK nav taadu tiesiibu.
Jurmalniece
J
Cerams, ka šoreiz šim Cimdaram neizdosies izprukt no soda un mantas konfiskācijas.
zinošais
z
Vēl arī par samaksu tiem, kuri iekļauti vēlēšanu komisijās.Šie cilvēki lielākoties ir no izoilddirekcijām, vēlēšanu komisiju darbu tie veic darba laikā, par ko saņem milzīgas un neadekvātas naudas summas. Savu tiešo darbu tajā laikā neveic, vai arī darbā parādās, bet naudu saņem par abiem. Un piesedz tie, kurus vajag ievēlēt.
Karamba
K
Redz kā, viens cilvēks Sudraba kārtīgi dara savu darbu un kļūst bez maz par nacionālo varoni...Visu cieņu Sudrabai, bet jājautā -ar ko nodarbojas pārējie, " par smagu darbu saņemot savas ntās prēmijas"? Cimdaru diez vai ļaus aizstiept uz paraugprāvu, svarīgas vēlēšana pārāk tuvu, un " labu " prokuroru, tiesnešu mums pietiekoši.
krams
k
Nu laikam Cimdariņ Sudraba Tevi bīda uz paraugtiesu :)))
Dzīvnieks fermā
D
Pilnīgi piekrītu - prēmijas drīkst saņemt Satversmes tiesa, Augstākā tiesa, Valsts kontrole un citas vienlīdzīgākas iestādes, Vēlēšanu komisijai tās nepienākas
Viskas
V
Prokuratura pati nezin likumus!!!!! Tada mums taa tiesisskaa valsts!! Visi lielie blezi kaa nonak lidz tiesai, taa tiesa vienmer pamanas vinus attaisnot. Roka roku mazga!!! Ceru , ka Cimdars neizspruks! Un pec tam VK vares kerties pie vel lielakiem zusiem.
Iekšas
I
Valsts kontrole jauc publisko tiesību principa: atļauts ir tikai tas, kas atļauts normatīvajos aktos - pielietojumu. Tas attiecas uz iestādes darbību uz āru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas