Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Voins: ir cerība, ka panākumi Neo meklēšanā drīz būs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Cerība ir zvaigzne spoža ... Viņu redzot sirds top moža !
laps
l
Nelaimīgie! Tiks noķerts, netiks noķerts... Kāda tad tam nozīme. Labāk būtu padomājuši par tiem skaitļiem, kas griežas švirkstēdami (VALSTS iestādēs!). Un Kamaldiņš jau nu vispār varēja izmantot iespēju paklusēt.
x
x
Man liekas ka Voins ir par bailigu lai kaut ko izdaritu launu Neo, visa tauta celsies un ies aizstavet savu varoni Neo! Lai visi cilveki butu tik drossirdigi un mestos cina pret valsts izzadzejiem! Latvija butu plaukstosa zeme ja mums butu vairak Neo un mazak Voinu!
STULBUMA APOGEJA
S
KAS IR IESPEJAMS TIKAI LATVIJA, nevis ker tos kas maksligi radija so caurumu lai nelegali TIRGOTU ZINAS, bet ker NEO kas butiba ar savu darbu atklaja ka tads caurums vispar EKSISTE, ja nebutu NEO TAD VOINS TAGAD PAR TO CAURUMU NEUZTRAUKTOS!!!! KAUT GAN VINAM BIJA JAZIN UN LOTI IESPEJAMS KA VOINS ZINAJA KA TADS CAURUMS EKSISTE!!! un VONAM vel pietiek nekauniba salidzinat zuliku un zaglu maksligi izveidoto caurumu ar PENTAGONU kur ari hakeri zog zinas!! VOIN!!! JUS MELI!!!! PENTAGONA NAV MAKSLIGI IZVEIDOTU CAURUMU LAI TIRGOTU ZINAS!!!
reo
r
tas gan interesanti, norakstit ierednju nolaidibu uz to kas atklajis kljudu sistemaa!!! varbut butu laiks ganjaties aiz ierednjie, kas attiecigo vidi ir izvaidojushi ?
lasītāja
l
Latvijaa nevar nokjert, jo visi jaunie speejiigie latvieshu datoru specialisti kjer hakerus aarzemees. Radi un chomi nav kvalificeeti.
nu
n
es esmu par NEO. Kas vēl ir par????
TanteSidra
T
ja NEO ir vajadziga palidziba lai iemet signalu interneta portalos un simti tukstoshi cilveku vinju atbalstis. kad NEO uzskatis par vajadzigu pats izgaismosies, pagaidam lai strada.
TanteSidra
T
kada velna pec tas NEO butu jakher? vinsh sabiedribu, taja skaita policiju, apgada ar butiski svarigu informaciju kas bez vinja lidzdalibas butu nokluseta. lidzigi ari spogulishu zagshanas lieta policija metas kjert nevis autozagljus bet mekleja cilveku kas tos nofilmejis.
Lelle(īstā)
L
Izskatās, ka mans klons, beidzot, ir atmaucies un aizgājis gulēt. Kādm mani komenti griež līdz kaulam, tāpēc te kā nelabais ir ārdījies zem mana nika. Lai jau civītis izgāž savu žulti...
jurisx
j
Kāpēc Neo būtu jāķr,tieši otrādi,vajag palīdzēt. REN TV rāda filmu"Meč",to obligāti vajadzētu noskatīties valdošai kliķei. Rīgas zēniem sāk mitrumiņš bikšelēs krāties. NEO tautai neko sliktu nav nodarījis ,visas tās padibenes ir jāizmet saules gaismā.Kas vainīgs,tas bailīgs.Tā tas ir.
Ezis
E
Ne ar to nodarbojieties kā vienmēr .Tas bārdainis arī jūs uzrīdīja cilvēkiem par baumām ,bet banka krita un valsts naudu pad........Par Godmani jūs taču izmeklējiet 100% ka nē. tas jau nav aktuāli. Neo ko izdarīja sliktu par'dīja to ,ko no maksātājiem slēpa .Būtu laiks parā'dit ,kā jūs naudu tērējiet bezjēgā ,jo tāpat kā cepļa laikos ,ķer tos sīkos zaglīšus ,lielie jau maksā,kas viņus aiztiks.
Kuiļu Žanis
K
Voinam jāatceras, ka cerība mirst pēdējā!
Jukums
J
Labāk ķeriet Rīgas domniekus, šleserniekus, šķēlistus, vaškēvičus, godmaņus un vēl daudzus lielos korumpantus un zagļus. Bet Neo gan lieciet mieru - labak nekaitiniet jau tā pacietību zaudējušos cilvēkus.
Lelle(īstā)
L
Tas kamal'diņš prātiņu izkūkojis! neviens nekur neiekļuva,nekas netika lauzts, viss bija atvērts un tika nokopēts brīvi pieejamais! Kapēc jāmeklē cilvēks, kurš nav neko noziedzies. Infor,mācija par atalgojumu monopoliestādēs un valsts struktūrās bija jau sen jāpublicē Latvijas Vēstnesī ar visiem uzv;ārdiem un amatiem. Kapēc tauta liedz zināt to, kas, kur un cik saņem no tautas sagādātās siles???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas