Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Voins vēlas uzturēt kontaktus arī ar ierindas policistiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aliks
A
Man ir vislielākā CIEŅA pret šo jauno Valsts policijas priekšnieku ģenerāli Valdi Voinu. Pirms tam viņš vadīja VP tikai 1 jomu, tagad VP priekšnieka amatā uz VP jāskatās kompleksi - jābūt lietas kursā par visām nodaļām. Un tā jau ir pavisam cita atbildība! 19 gadus pirms viņa taču oi, oi cik bijuši VP priekšnieku, un kā redzams līdz MŪSDIENĪGAS policijas izveidei joprojām nav tikuši! Tagad jādara riktīgs grieziens, lai iztīrītu kabinetus no pogainiem dīkdieņiem, kas čakarē DARĪTĀJUS - ierindas policistus... Mani personīgi izbrīna, ka Valsts policijā ir 2 (!!!) arodbiedrības. Kāpēc? Vai tā mazie krāni apmierinākjuši savas ambīcijas būt par priekšniekiem? Jo nācies dzirdēt ne-visai glaimojošus izteikumus par abiem arodbiedrību līderiem! Abiem! Tāpēc piekrītu ministres L.Mūrnieces teiktajam, ka no 2 jāveido 1 spēcīga arodbiedrība. Viena! Un līderim jābūt patiesai AUTORITĀTEI policistu vidū!
anonīmais šakālis
a
Visu cieņu Mūrniecei par enerģisko rīcību, bet viena lieta gan dara uzmanīgu - uzbrukums arodbiedrībām! Nav ministram nekādas daļas gar arodbiedrībām! Uzbrukums arodbiedrībām ir uzbrukums demokrātijai!
Bagatais.
B
Kad robezsardze generali mainisies.
Valdis
V
Nu re-vēl viens Valdis pie šprices!
Paija
P
Lai viņi ziņotu?
majors
m
Viss ir kārtībā! V.Voins ir progresīvi domājošs cilvēks un viņa vadībā mēs noteikti dzīvosim savādāk un labāk!
zaglers
z
Jauna slota tīri slauka ! Vienmēr jauns priekšnieks nāk ar savu PR ! Pabraukāt jau pa rajoniem pabraukās,ārī uzklausīs viņš tos ierindas policistsus. Bet NEKAS no tā nemainīsies !!!
Bronks
B
Jauns Ministru Kabinets jauna rotācija, jeb man tik tā liekas:):)
....
.
iekšlietu ministri spodrina tēlu ,ceļ sev reitingu izmantojot policijas darbiniekus
tas pats
t
Neticami, var būt nevajag pārspīlēt!?
vdz
v
Lai ministrei veicas ar ģenerāļiem! Linda Mūrniece ir viena velna vecene, labā nozīmē. Prieks, ka cilvēks ir savā vietā!
sodiba
s
nu ar ko shis kungs butu labs priekshnieks.. ja nemaldos, ka vinjam ir dels, kas pirms gadiem kadiem 8 juties brivi brivi it visur, jo tevs tachu liels priekshnieks, izpestiis,ja kas.. cik loti tiirs ir shis chaliitis?
kāmis
k
kas ta nu mīlīt! beidzot pielēca, ka augšas nezin , kas notiek apakšā, vai pelni punktus ar skaistu runāšanu.
matrix
m
Reforma policijā ir nokavēta vismaz pa 10 gadiem! Un kad vienreiz likvidēs to padomju dienesta pakāpju sistēmu? Tā kā tādā Baltkrievijā, uz 10 ierindniekiem 5 ģenerāļi! Pat ne Baltkrievija, bet banānu republika! Un vēl, apgalvoju, ka veikt reformu patreizējā policijas spice nav spējīga, jo pārāk daudz cīņu biedru, draugu, paziņu un radinieku, kurus atlaist vai pasliktināt viņu stāvokli neceļas roka. Jābūt kādam no malas, bet kompetentam. Audits no malas ir nepieciešams un attiecīgi reformas. Atzīmēšu, ka arī ministrei ir daudz draugu, paziņu policijā!
Jepis
J
Viss jau ir skaisti un jaunās slotas sāk cerīgi. Tikai, kas notiek vairumā gadījumos? Slotas nodilst un daļu gružu apzināti neaizslauka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas