Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Voins: visticamāk, Platacis vairs nav dzīvs; Kodols, viņaprāt, nokritis pats

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lāpītāja
l
Jā, šis ir piemērs,kad cilvēks nevis ar kaut kādām prāta spējām tiek līdz uagstam amatam, bet gan ar pariezu attieksmi pret priekšniecību-prasmi ar visiem sadzīvot un izdienu...tas nabaga Voins ir tik vājš jurists un arī vājš kā amatpersona,jo atrodoties tādā amatā..nav pieņemami tādi izteicieni kā viņaprāt,vis ticamāk,nešaubos-šaubos utt jo kamēr nav ekspertīzes līdz galam, kamēr nav pabeigta izmeklēšana nekādus pieņēmumus un citas subjektīvas domas amatpersonai nebūtu jāpauž.....tas izskatās nenopietni un arī dod iespēju vēlāk izgāzties,ja kaut kas būs citādi...Nu Voina amats neatbilst viņa prāta spējām tikai "izpolņiķelnostji".
Klementīne
K
Sanāk tāds kā kalamburs, kā Agatas Kristi laiku loģikas uzdevums. Ja Voins ir konsekvents (es taču nesaku, ka viņš melo!), tad arī atrisinājums mīlai sanāk ļoti interesants, kā kriminālromānā. Un proti: tā kā Kodols visdrīzāk NAV nokritis pats, tad sanāk, ka Platacis IR dzīvāks par dzīvu. Atliek tikai noskaidrot detaļas: KURŠ nogrūda no kāpnēm Kodolu un KUR slēpjas Platacis. Kādas idejas?
Klāvs
K
Vai vēl daudzi domā līdzīgi kā Voinas kungs?
Anna
A
Interesantas idejas :)
juris
j
Ne jau valsts neieredz. Bet vesela virkne padlatvijas konjunktūristu ( konkrēti personāži ), kuri sevi pieraduši uzskatīt ārpus likumiem esošiem. Kā citādi lai sevi piesedz? Padlatvijā varēja vienkārši noklusēt, bet tagad...??? Bet sērga ir daudz plašāka un sākas kaut kur pie piecīšiem ceļu policistiem. Jo ideja jau tā pati - sevi piesegt par ( bieži vien nepamatotu likumu radītu ) pārkāpumu.
juris
j
Nu baigais policmenis - par vienu šim gandrīz nav šaubu, par otru tās vispār nerodas. Interesanti, kā Latvijā tās lietas vispār tiek izmeklētas un pierādītas?
lauķe
l
Laikam jau dzīvojam tādā kā Nekurnekadzemē, kur advokāti izgaist ka dūmi, kuģniecības pārstāvji krīt no 5.stāva, Latvenergo grāmatvežus nokož lapsenes, bet par Saeimas vēlēšanām atbildīgas personas ielaiž sev lodes pierē......
Pelēkais Vilks
P
Cilvēkam kurš tik daudz zina, galva tik ļoti pārpildās ar dažādām domām, ka stipri sareibst. Bet jau galva stipri sareibusi tad cilvēks bieži nokrīt. Manuprāt Voina versija ir pareizā. Voins ir augstas klases speciālists - Ģenerālis! Leposimies ar mūsu daudzajiem Ģenerāļiem!
borcinsh
b
"Voins: visticamāk, Platacis vairs nav dzīvs..." -------- ....divaini !... visi lasitaji jau no sakumaa doma lidziigii.... PS.( otchjot o prodelannoj rabote !")
kaka
k
kaads varbuut vinju nokritinaaja/
Nu
N
Nevis LECA lejā, bet NOKRITA PATS:(
Un
U
Savukārt runājot par Latvijas kuģniecības padomes īpaši pilnvaroto pārstāvi Ventu Kodolu, kurš nokrita kāpņu telpā no piektā stāva šā gada martā, V.Voins norāda: par V.Kodolu tiek gaidīts galīgais slēdziens, taču viņam nerodoties šaubas, ka viņš tomēr nokritis pats. --------------- Onkuls ilgi domāja kamēr izspļāva šo STULBUMU, a??? Cilvēks, kurš dzīvo 2.stāvā pēkšņi meties uz 5.stāvu, lai lektu lejā STARP kāpņu margām? Sorry! Ja policija NEVēLAS izmeklēt PASŪTĪJUMA slepkavību, tad vajag tā arī teikt, nevis PŪDERĒT tautai smadzenes ar saviem DEBĪLIEM spriedelējumiem ...
ciniski?
c
nu jā, inteliģents arī cūku sauks par ciniķi. Smalki. Sabijies, ka šekele tīra savas bandas rindas glužu kā staļins to darīja un tad tagad nu šamais pogo
tagad zinam , kas šis
t
cūka par radījumu.
Emma.
E
Voina k-gs, kopš kura laika sirdsapziņa Jums ir lieka greznība?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas