Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

WikiLeaks: Norvēģija piekrīt Baltijas valstīm, ka Krievija var apdraudēt to suverenitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terroru drauds = akts
T
ASV noausts melu tīkls sāk sabrukt. Un viss tie pierādijumi ir publiskā telpā. Vai cik neērti un neizdevīgi !!! Kā lai skaidrojās? ASV darīs visu lai to apstādināt un nomelnot Wikieaks. ASV vice president Joe Biden pirms 3 nedeļām nosauca wikileaks par terroristiem. Julian Allange pazudīs, visticimāk lidmašinās lidojumā. Tas notiek visu laiku ar asv pretiniekiem. Visa ASV ārpolitika ir maldinošs. ASV media ir asv sabiedrotie un viņi ļoti veiksmīgi pataisa šo lietu ticamu izmantojot TV, radio, avīzes, žurnālus, internet = viss pieder "Viņiem" un tiem pašiem Itsevišķi tas ka ASV cīnās par taisnību un demokrātiju. Otrs, cīņās pret FIKTĪVO terroru draudu lai ir tiesības visu pasauli sačakarēt.. Iraka 100% par naftu un geopolitsku strategisko priekšrocība'. esmu ASV pilsonis, sākot ar 11. sept. es un gandīz 70 % ASV pilsoņi neticu ASV valibai par neko un ļoti ātri atpazīst viņu melus. ASV Ārpolitiku kopsavilkums: Nafta, terrors, terroru drauds, al-Daeda, terrorists, cīņa pret terrorismu, Patriot Act, Homeland Security, Bush doctrine, Grim Reaper FEMA, Federal Reserve. utt
Haris
H
Jā, pameklēju - tiešām Ivo Daalder. Fantastiski!:)
Haris
H
ASV vēstnieks NATO Ivo Dālderis??????????? :)
trešā okupācija?
t
Krievi jauokupē 40% vai vairāk no Latvijas Politiskā, financiālā ietekme neapšaubama Kāda jēga iebrukt Latvijā
Nafta
N
Krievi var apturēt gāzi un naftu uz Latviju un viss Karš beidzies
lux
l
Vai tiešām ir vēl kāds, kurš par to šaubās? Palasiet Sergeja Mitrohina rakstu viņa blogā. Var atrast arī EHO MOSKVI. Īpaši derīgi tiem, kuri nevar atbrīvoties no mīta par Kreiviju kā Latvijas glābēju. Nevis glābēja, bet apdraudētāja tā ir.Tas, kas turtagad notiek, vispār ir prātam neaptverami.
bailes
b
Pedejos 20. gadus Latvijas valstij un Latvijas iedzivotajiem lielakie ienaidnieki un latviesu tautas slepkavas ir tiesi Latvijas valdibas, ministri, Saeimas deputati, prezidenti, ieredni, tiesnesi...., kuri censas brutali, ciniski, nezeligi un nekaunigi iznicinat latviesu tautu jau 20. gadu garuma. Latvija genocidu pret latviesu tautu uzsaka noladetais Godmanis un vina stafeti parnema Skele. Jacer, kas abi sie banditi, slepkavas tiks tiesati un soditi ar publisku naves sodu par noziegumiem pret Latvijas valsti un latviesu tautu, kadus vini ir veikusi pedejos 20, gadus.
www.vakars.lv
w
Nu tas tak jebkuram domājošam cilvēkam ir skaidrs, ka Eiropai vistuvāk esošais agresors ir Krievija.
www.vakars.lv
w
jā, somi jums parādīja jūsu vietu, gods viņiem!
James
J
Bet loģiski.
>gio
&
nu okupantu rokaspuishi,kremla gangrenai piederigie visai veiksmigi turpina joprojam nenotiesati vazaties pa `suverenas` LV teritoriju miljonaru statusos
gio
g
otrs, Latvija jau Tautas partijas varas gados nebija Baltijas valsts, bet Pleskavas apgabala austrumi, kur premjers Klavītis un ministrs Pabriks dižojās, kuram lielākas ēzeļa ausis, bet stabilitātes garants jau vispār - Putina tējas pārtiju centrālais tusētājs un tagad Solncevas Latvijas Balzāma kāds tur čiekurs. Arī VVF ar saviem "kā tik pasvilpj, tā pie Putina" uz Alpu namiņu vai Maskavas uzvaras parādi nelikās briesmīgi no šiem "draudiem" pārbijusies.
gio
g
Nezinu gan, cik nu tur veiksmīgs, ja pirmā premjera lomai tika nolīgts tāds šausmeklis kā Birkavs, nemaz nerunājot par aģentu Jurkānu ārlietu ministra lomā. Pat kaut cik jēdzīgs farss nav sanācis, tāda amatieriska ņemšanās.
tendence
t
Vecais chekists Godmanis seezh Eiroparlamentaa, jo paardevis mistiskajiem starptautiskajiem aizdeveejiem Latvijas valsti...kursh taalaak paarpirks dariijumu ???...varbuut krievu laacis, jo ES jau Latvijas teritorijaa un pensionaaru sastaavaa nav ieintereseeta...krievs iepludinaas saveejos un beidzot atguus savu kurortgubernju...Kaapeec ne ???
borcinsh
b
vai bez "wikileaks" to nevar saprast ? kamer krievija ir - SARKANA, tikai iisi diplomatiski var ar to kontaktet ! ( pashi krievi atzin, kaa vini neprot "iilgi" draudzeties, gan shodien - "mercedes draudzejas ar mercedesu, toyota ar toyotu,...nu bet kam nekas nav - sevi starp") vesturiski jau ir pieradits ar ko beidzas liela stalina un hitlera "draudziiba" ! ( bet "sakums" bija ar kopejo parade 1939 ! ) Shodienas krievijas valdiibai gandriz jau nav draugus un nevar but, jo pie varas - agresivie chekisti + kriminali !!! ( ...vel vairak neka pie mums !)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas