Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 9. jūlijs
Asna, Asne, Zaiga

Zaļo zemnieku četras izvēles

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Haris
H
Piekrītu, ka Iveta Šulca ir seksīga-īsta bargā kundze, taču tas nav pamats kļūšanai par EP deputāti. Tur vajadzīgas citas kvalitātes.
Sūnāksts
S
Nebalsošu ne par Šulci, ne par Griguli. Viņām nav Eiropas līmenis, it sevišķi Grigulei. Savukārt Šulce taisās būt kopā ar Ždanoku. Un vēl! Rokas nost no Gata Trukšņa! Tas ir labākais Jūrmalas mērs kāds ir bijis! Espar viņu noteikti balsošu nākosājās pašvaldību vēlēšanās!
Ome
O
Ja, ta Sulca ir viena haotiska, varaskara matite.
ha, ha, hei, hei hei...
h
Es tai farsā nepiedalos un nevienu no tām vecenēm neizvēlos. Man jaunākas patīk.
beiža
b
Vai tā ir Broka? Viņa tāda drusku palaidniece, pati īsti nezina ko grib, bet nu jā-večiem jau tādas patīk.
  • 0
  • 0
vēlētājs
v
klausoties ,kā vienotības šakaļi rej uz z. z. s ,,skaidrs ,ka vienīgais ,par ko ir vērts balsot ir zaļo un zemnieku savienība
vecais
v
Seit nau neviena persona kura butu jaievel ,,,Tie ir zagli ,,tik sapuvusi ..
ir arī vēl
i
Ir arī piektā izvēle - sasēsties Emša traktorā un aizbraukt izpeldēties Jūrmalā pie Trukšņa dūņu vannās!
Vārds
V
un vēl silenieks ar koferīti jāpaķer līdz!
  • 8
  • 0
tauta
t
Eiroskeptiķis Normunds Grostiņš ir iesniedzis Saeimā 14 000 manabalss parakstu par PVN samazināšanu pārtikai. Vārds saeimas deputātiem. Un - Grostiņu pēc Skandināvijas parauga uz Eiroparlamentu! 10. sarakstā arī Rubiks ir daudz darījis lauksaimnieku labā!
szz
s
Par Šulcu balsošu, par Griguli NĒ!
galvenais
g
nesajauciet pie kura '' kases lodziņa'' jāiet noteiktā laikā :))) ne par kādām gribulēm un pārtijām kuras MP kandidāts ar hūti domā ka NATO mūs '' okupējusi '' NEBALSOSU !!! un ieteiktu to nedarīt NEVIENAM !!!!!!!
Juris>Roberts Zīle beidzot atzīs
J
Profesors Jānis Grasis (ZZS) to skaidroja jau 2006.gadā! Skat."Kam izdevīgi likuma grozījumi?",Jānis Grasis,Banku augstskolas docents,Latvijas Avīze,25.02.2006.
Rafiks
R
Vai Latvija, kurs seko lidzi notikumiem politka, vel ir kadas saubas par to ka Ivetai Sulcai ir galva kisleis, haoss, juceklis? Sulca tika metajas ar kaut kadam stulbam frazem kuras is saklausijusie sno arzemju politiem, piemra, tas stulbais teiciens, atslegas vard (no anglu valoda key word)....... Ja, vina ir ambicioza, varaskara, energiska, tacu vina nav spejiga logiski, normali domat, neunajot jau par to ka vina spetu pienemt sapratigus Latvijas valsts un latvieus tautas interesem atbilstosus lemumus.
ceriba un optimismis
c
Aicinu visus Latvijas pilsonus but atbildigiem ari EP velesanas un sos melus, neliesus, divkosigos, varaskaros anusus no ZZS, zalos nevelet. Latvijas pilsoniem butu pareizi velet par Latviajs konservativajiem deputatiem uz EP, lai par Eiropas Komisijas vaditaju klutu bijusais Luksemburgas Ministru prezidents Zans, Klods Junkers, kurs ar savu darbu, 17 gadiem esot Ministru prezidenta amata, Luksmburgu ir sakartojis par paradizes, sapnu zemi. Ja Latvijas pilsoni veles par tiem Latvijas EP deputatu kandidatiem kuri pieder EP Tautas partijai tad Junkera iespejas klut par Eiropas Komisijas vaditaju ir cerigas. Tikai stulbs, bezatbildigs Latviasj pilsons, cileks veles par ZZS, zalajiem, kur ir meli, demagogi un tuksu salmu klueji ka Latvija ta Eiropas Parlamenta, pietika redzet ka Zalo lidere, no Vaciajs, platijas ar rokam un stulbi plerksteja, loti, loti lidzigi Ivetai Sulcai.....
ROBERTS ZĪLE BEIDZOT ATZĪST!
R
Sociāli ekonomiskajā programmā,kuru TB/LNNK iesniedza Saeimā 2006.gada septembrī,Roberts Zīle rosināja samazināt piecu gadu laikā IIN no 25% līdz 15%.Tagad Roberts Zīle atzīst,ka...jo straujāks ir iedzīvotāju ienākuma nodokļa likmes samazinājums,jo mazākas paliek iespējas celt ar nodokli neapliekamo ienākumu slieksni. Faktiski katrs samazinātais ienākuma nodokļa likmes procenta punkts nozīmē lielāku pēcnodokļa ienākiumu tiem,kam tie jau tā ir lieli,nevis tiem,kam tie ir mazi",atzīst R.Zīle." Ska.Pēc Jāņiem Latvijas iedzīvotāji būs nomaksājuši nodokļus un sāks pelnīt sev",Domā!,11.05.2012.
BLEFOTĀJS
B
Vai Latvijai bija vērts sūtīt Zīli uz Briseli uz 10 gadiem? Vai viņa devums Ljai ir bijis pietiekams? Uz to lai atbild katrs pats ievelkot krustiņu vai izsvītrojot!
  • 1
  • 0
smiekls nāk
s
zaļā un zemnieku apvienība - absurds jau pašos pamatos. nevienā pasaules valstī neapvienojas dabas aizstāvji ar lielākajiem dabas postītājiem, zemniekiem. bet pie mums jau vienalga, ka tik pie siles. konkrētais raksts lieku reizi apliecina, ka zzs ir vienalga, kā tikt pie siles arī eiroparmalentā. nu un par sadarbību ar valsts nodevēju lembergu vispār nerunāšu. kāpēc zaļais vājonis viņu asi nenosodīja pēc izteikumiem par bato okupāciju latvijā un to, ka mūsu īstie draugi ir krievi? kāpēc?
smiekls
s
nato okupāciju, piedodiet, drukas kļūda sanāca.
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas