Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +17 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Zanders: joprojām uzskatu, ka pašas VL! interesēs nav iekļauties Dombrovska valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Neticas, ka " vecie ērzeļi jaunu zirgu ādās" negribēja pie siles, jo JEBKURA cita koalīcija taču viņiem nespīd.
Pārdomas
P
Bet šoreiz Zanderam ir taisnība. Paliekot opozīcijā VL! , ja vēlēsies paliks daudz gudrāki, un vēsu galvu varēs izdarīt pareizos secinājumus. "Vienotība", kā tagad redzams ir diezgan mākslīgs veidojums, kur nevalda vienots viedoklis. Viņiem ir "jāizplēšas" savā starpā. Ja tur iekšā tagad būtu VL!, tad visi veidojumi "Vienotībā" par grēkāžiem pateisītu tieši VL! un paziņotu, ka VL! šo jauko un sadraudzīgo savienību ir sašķēlusi. Tāpēc, lai tas labāk notiek bez VL! "Labs nāk ar gaidīšanu.", "Rīts gudrāks par vakaru.", "Labāk zīle rokā, nekā mednis kokā."
es
e
pat teiktu ,ka Visu Latvijai palikšana opozīcijā ir VALSTISKI SVARĪGA,lai nākamajās vēlēšanās (varbūt ārkārtas) nāktu ar jaunu spēku un daudz lielāku mandātu skaitu,un tad arī kautko reāli varēs kautko mainīt Latvijas dzīvē. Un arī tautai cerams atvērsies acis ,lai redzētu kas ir kas.Bet ejot tagad koalīcija, redzu vairāk mīnusu kā plusu.Pie šīs nievājošās attieksmes,pie salīdzinošā mandātu skaita,utt,utt.Ja nu vienīgi tas būtu vajadzīgs TB, savu partijnieku silto vietu saglabāšanai.Bet nekas gribu redzēt kā viņi izskatās kā opozicionāri
Arija Otto
A
Zandera domas vienmēr tikpat neglītas cik pats.
Aglaja Kremenčuga
A
Vai ieva ar savu orientāciju lepojas, vai ir to pati izstrādājusi un ieviesusi, jeb dabas mamma uzdāvināja? un, ja uzdāvināja, tad par ko lepoties, jo arī citiem uzdāvināja- citam tādu, citam šitādu un kāpēc nesist ar plaukstām un nepriecāties, ja tas tomēr labāk kā impotence un novītums...
Ieva
I
Bet par to histēriju, no sērijas: atnāks ļaunais krievs un iznīcinās latviešu valodu- tu apsēdies un padomā, kurš ir teicis, ka Latvijā latviešu valoda ir jāaizliedz? Savukārt divvalodība informatīvajā sfērā eksistē ne jau tāpēc, ka to īpaši grib krievi, bet tāpēc, ka visādi dzintarraivji un, diemžēl, ne viens vien žurnālists vienkārši paceļ degunu gaisā un paiet "tiem tur" garām. Bet, kā saka paši krievi, svēta vieta tukša nestāv, un atrodas citi žurnālisti un citi politiķi. Kultūra? - nu nez vai latviešu valoda ko iegūs, ja visi zobus sakoduši skatīsies latviešu kanālus, kur skatīties ko parsti nav. Nesen, piemēram, noskatījos diskusiju par Lužkovu, kas man ir gluži vienaldzīgs. Vienkārši diskusija bija izveidota krietni labākā līmenī, ka to kāds ir spējis pie mums. Neatkarīgi no tēmas. Un valoda? Piedod, bet kā cilvēks, kas savā darbā nevar atļauties tukši pļurkstēt, es ar pilnu pārliecību varu apgalvot, ka nav ļaunāka latviešu valodas ienaidnieka par latviešu filologu. Un kamēr ar valodas attīstību nodarbosies visādi emuarizētāji, nevajadzēs nekādu ļauno krievu! Savukārt, ja aizliedz krievu valodas lietošanu konkrētās sfērās, tad, protams, latviešu valodas lietošana it kā tiek nodrošināta, taču kādā līmenī...turklāt no tā valoda neattīstās....
Ieva
I
Ja par organizācijas cilvēkiem, tad palikšu pie sava apzīmējuma. Savukārt, ja par Raivi Dzintaru, tad es viņu tā varu saukt viņu citējot, ne vairāk, jo tādus cienīt nespēju. Bet konkrēti par taviem apgalvojumiem: 1) kur ir tās sekas? Apzog valsti un tā tālāk? Bet to jau paši Latvieši! Abreni atņēma? Un ko tu un citi raudātāji ar to Abreni iesāktu? Galu galā ir pa pilnam lauku kas ir ieauguši labākajā gadījumā alkšņos (jo tie vairo augsnes auglību).... 2) par krievvalodīgajiem- acīm redzot piederi pie tās statistiķu konstatētās milzīgās daļas, kas šos cilvēkus nav ne acīs redzējusi, toties gudri spriež. Neko viņi tādu negrib, taču arī nevēlas klausīties politiķus, kas ar savu runāšanu tikai Latviski norāda, ka "tu, tāds un šitāds, ja nesaproti, ko saki, pats vainīgs!" Un TV krievvalodīgos kanālus klausās milzums latviešu, jo latvieši ne jau krievu traucēti, nespēj uztaisīt sakarīgus raidījumus; 3) nedomāju, ka homoseksuāļi grib ar ko lepoties, tikai atgādināt, ka viņi ir tādi paši, kā visi pārējiem: frizieri, ārsti, skolotāji, juristi utt. un visādiem tur dzintarraivjiem gar viņu seksuālo dzīvi nav nekādas darīšanas!
bet man
b
gan G. Bērziņš atmiņā ir palicis tieši ar to, ka nostiprināja valodas aizsardzības dienestu, dabūja tam līdzekļus un tas sāka labāk strādāt. un tad nodomāju, kaut viņš atkal tiktu tai amatā.
es domāju tāpat
e
Dienā ļoti ātri tiek noņemti aktuāli raksti, toties kaut kādi nenozīmīgi var karāties pat trīs dienas pirmajā lapā. Tā taču ir tā "mīkstā cenzūra"
es domāju
e
Ir viens svarīgs BET pret Zandera dotajiem piemēriem- VL nav radikāla partija!!! Ja Zanders uzskata, ka aizstāvība latviešu valodai kā valsts valodai vai mācības latviešu valodā visās valsts skolās vai kas tamlīdzīgs būtu baiss radikālisms Latvijā, kā neatkarīgā valstī, kas salīdzināms ar īru republikāņu armijas teroristisko pagātni utt. Bet vēl ir laiks lai izaugtu no šiem maldiem. Laiks visu sakārtos pa plauktiem, jo PSRS laikos neatkarības cīnītājus sūtīja uz Sibīriju un liela daļa tautas no viņiem diemžēl pat novērsās vai uzskatīja par plānprātiņiem. Tik žel ,ka izaugsme tāda lēna mums
Tāuntā
T
Atļaušos aizrādīt nelielu samazīnājumu uz mazāko pusi- lielākā daļa Interneta resursu Vlasova armijas skaitu vērtē ap 1 miljonu.
K-K
K
... Atsauksanas uz rietumu iebildumiem !!!??? ... Jusu portals vakar atri nonema Dzintara rakstu par ASV neintralitati saja lieta, kamdel !!!! ... Tatad, vecai nomenaklaturai ir vairak bailes no VL/TB/LNNK - jo esot valdiba un pie informacijas atklasies dazi mazi nedarbini !!! ... Bet atklasies tik un ta !!!
Dollija
D
Ek, aizmirsu galveno - pateikt paldies Zanderam par rakstu. Viņam pilnīga taisnība.
Dollija
D
Man žēl, ka tik daudz laika veltīju Jums. Piebildīšu, ka turpmāk Jūsu komentārus nelasīšu. Ne jau tāpēc, ka esat citādi orientēta, bet tāpēc, ka gribat, lai nākamajā geju un lezbiešu saietā visi priecīgi sit plaukstas un lēkā līdzi. Katrs dzīvo, kā var un prot, bet šajā intīmajā sfērā gan ar citādo orientāciju nebūtu ko lepoties.
Dollija
D
Ieva, lūdzu, nerunājiet tik nicīgi par cilvēkiem, kas aizstāv manas domas. Viņš nav dzintarraivji, bet Raivis Dzintars. Un man, tāpat kā pārējam VL! elektorātam, ir tiesības uz savu viedokli. Jā, mūsu nav daudz, bet tas tikai apliecina patiesību, ka okupācijas sekas vēl nav likvidētas. Tie, kurus vēlamies redzēt aizbraucam no Latvijas, paši ir vainīgi, jo nevēlas integrēties latviskā sabiedrībā, bet alkst redzēt visu Latvijas sabiedrību kā krievvalodīgu. Taisnība, ka pagātnes kļūdas nevajag atgādināt, bet ko lai dara, ja tas, kas šīs kļūdas ir izdarījis, to neatzīst? Un par kara upuriem runājot, cik šis karš izmaksāja krievu tautai,mati ceļas stāvus, jo krievu karavīrus taču dzina uz priekšu kā lielgabalgaļu. Tur gan Jums taisnība, ka pēc komunistu izdarībām 1940. gadā daudzi baltieši sagāja sviestā. Domāju, ka daudzi viņu pēcnācēji vēl nav atgājuši normā. Tātad - vainīgi nav baltieši, bet komunistu izdarības, vai ne? Tur jau tā nelaime, ka Nirnbergai līdzās Hitleram vajadzēja nosodīt Staļinu, līdzās fašismam - komunismu. Kāpēc tas nenotika, izstāstīšu, kad tiksimies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas