Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Zatlera kūdītājs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jāsāk domāt:
j
Varbūt jānāk vēl vienai - garīgai - atmodai? bez sļeseriem, lembergiem, skēlēm, jaunupiem, aboltiņām, ķīļiem un ēlertēm.... Vai tad godīgo cilvēku Latvijā maz? Taču ne Vienotība, ne oligarhu partijas nav spējīgas vadīt valsti! Ir jāatsakās gan no oligarhisma, gan no sorosizma! JĀSĀK DOMĀT PAŠIEM AR SAVU GALVU!
kohorta
k
patiesībā esmu jau izgājusi:)
Ņja
Ņ
Kūdītājs viņš ir visādiem šķēlēm, šleseriem un citiem draņķiem, bet latviešu tautai, ja tas tā tiešām ir bijis, viņš ir cienījams cilvēks.
šķēre
š
Nu ja Ķilim ir praktiska pieredze visādos jautājumos paša meitiņa 14 gadu vecumā dzīvo ar džeku kopā kā viena laimīga ģimenīte... forši tikai nav par agru???Jeb atbilde ir cita?
kika
k
Beidzot arī robčikam siltā vieta aizgājusi secen. Nav no viņa nekā vairāk kā tik, cik uzpūsts balons. Bet arī tas jau gaisu sāk laista ārā. Skuju taku tev!
jumors
j
Šitā nu ir anekdote! Zatlers runā pats bez lapiņas un cik viņam padomnieku- kanceleja, pats Soross un vēl Ķīlis kā galvenais kūdītājs? Bet Lembergs runā no lapiņas un arī tad zin tikai vienu vainīgo- proti Sorosu! Acīmredzami uzprasās secinājums - Zatleram padomdevēju par daudz, Lembergam- par maz. Kaut gan, lasot no lapiņas, viņš laikam ir tuvāks atmiņu zaudējušajai tautai?
Zane
Z
Ķīļa kungs! Galvenais nav cik dārgas kurpes kājās, bet gan kādi ir mērķi. Citādi - tās dārgās kurpes jau tur augšā ir, bet tas pārējais gan nav.
88
8
Ķīļa k-gs nav "pilns rublis"
Viena
V
:) nu tad vismaz kaut ko izdarījis - ierosinājis atlaist Saeimu! BET - TV raidījumos kur Ķīlis piedalās ir viena vienīga katastrofa, tāda sajūta ka Ķīlis ir vienkārši "Plānā galdiņa urbējs"... pilnīgi nebaudāms...
TŪRISTS BEZ DŽOLIJAS
T
Var neaptikt, kā Ķīlis runā, tas pat var krist uz nerviem, ņemot vērā, ka nevienam patiešām tā īsti nav skaidrs, par ko viņš un līdzīgie piķi saņem. Jo pie mums tā vienkārši nav pieņemts, lai gan citur normāla prakse. Bet tas, ko viņš teica par nobumbulēšanu: gan to, ka mums nav pat loģiska plāna un darbakārtības gada griezumā (man patika, ka deputāti nobumbulējuši iespēju prezidentam atlaist Saeimu pusgadu pirms vēlēšanām, ko pats Zatlers iesniedzis) vai to, ka nevar pieņemt divu un trīs bērnu ģimenēm draudzīgus likumus, bet atliek "jo vēl jau ir laiks" - tur nav, ko piebilst.
Jūlis
J
Radikālām pārmaiņām ir par agru. Tikai tad, kad arī bagātajās Eirosavienības zemēs sāksies krīze, Latvija varēs iegūt iespēju rīkoties patstāvīgi un izlēmīgi. Patreiz Eirosavienība atsēdinās visus mūsu mēģinājumus, jo to vada nesaprātīga elite.
Sokrats
S
Vai ka cepj komentarus visadi pll jauniesi un "kurmisi". Zatlers malacis! Skeles, Lemberga un Slesera kabatas vaukskiem nav vietas Saeima. Saeimas atlaisana bija pareizs solis. Un Kilis ir gudrs vecis, visu cienu!
He he...
H
Pareizi! Vieta vajadzīga jaunajiem Vienotības jenotu taukajiem: štokijam, ekļertei, čadursim, sandrucim, kemperam, dumrovskim, kas izmantojot varu taisa savu biznesu MK... he he... Apburoši.... hi hi...
  • 2
  • 3
What?
W
Vienīgie japīsi ir valsts ierēdņi, kas it kā varētu balsot. Bet varbūt arī ne. Vispār no kurienes viņš ir izrāvis, ka kādam krievu japītim interesē Zatlers??? kautkādi no deguna izrubināti pieņemumi
nu jā
n
viņam tā ta sir vienmēr
  • 0
  • 0
t
t
kā man viņš riebj ar savu tukšo muldēšanu viņa rakstus varēja lasīt tikai kādreiz sensenos laikos, kad rakstīja db impulsam, turklāt - arī ne par visām lietām, tikai par dzīves ērtībām un dzīves baudīšanu ķīli, paklusējiet reiz un ja runājat, tad vismaz gramatiski pareizi un sievietes fertilajā vecumā bērnus nerada vienas saprātīgas - ne tik
rt
r
Ķīlis tagad grib paspodrināt spalvas Zatlera gaismā, jo kaut kā taču jātiek atpakaļ pie siles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas