Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatlere Davosā sadraudzējas ar Meksikas pirmo lēdiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alma palma
a
lai nu kā, ja zākāšonos varētu pārdot par naudu, liekas, tā varētu būt Latvija galvenā eksportprece.. :/
Bišķi
B
žēl Zatlerus, ka ģimenes galva ne vien pats sevi, bet visus savējos pakļāva nežēlīgam izsmieklam, no laba ārsta pārtapdams par galīgi neveiksmīgu prezidenta lomas tēlotāju.
Oskars
O
Lilita laikam taisās no sava daktera PROM.
teju!
t
teju sarunajusi!!!!!! tas nozimee neko nav sarunajusi! vai tas gan labi teikts par Lilitas gaitam! Jaa, redzams, ka raksta autorei bija uzdots kaut kaa attaisnot Lilitas atrasanos Davosaa un tad taa ari ata centusies! bet ......nekaa jau nebija ko rakstit, tapec tads izpludis udensgabals sanacis.......butiba par NEKO
Lauķis
L
Man kaut kā likās, ka līdz šim Sloga nestrādāja Privātajā dzīvē un tai nebija sadarbības līguma ar Dienu. Bet laiki jau mainās. Tagad arī paši Dienas rakstītāji liekas gultā ar ienaidnieku un apraksta ko pusdienš ēdusi prezidenta sieva. Vēēē...
pamela
p
Pilnīgs ārprāts kas notiek ar DIENU BEZ S.ĒLERTES !! Slogas kundze,ja nu jūs tik smalki un zinoši aprakstat tās "pirmās"..........."darba"gaitas Davosā,mēs,kā jūsu avīzes abonētāji / ja negribat lai atsakamies un aģitējam pret !!/ ,tuvākajā numurā ievietojiet INTERVIJU ar šo pasaules intelektuālajā elitē iespraucošos būtni.Man ļoti rūp savas valsts prestižs.Man jāzina kā,cik un vai šī būtne blamē Latviju un Prezidenta institūciju,jo domaju ,ka to veiksmīgi dara pats Zatlers .
Vecenīte.
V
Uzreiz paziņoju, ka nestrādāju valsts darbā. Lai kādam neliktos, ka nelietderīgi tērēju viņa sūri grūti maksāto nodokļu naudu. Ceru, ka 'lēdijai" bija izglītots tulks pie sāniem - tad jau tā blamāža mazāka - būs uzlabojis tulkojamos tekstus. No vienas puses - labi, ka prezidenta kundze apmeklē dažādus pasākumus, kas paplašina viņas redzesloku. Varbūt uz prezidentūras beigām sāks vēl pēc cilvēka izskatīties. No otras puses - vai nevarētu to tepat Latvijā un ne par nodokļu maksātāju, bet par savu naudu? Nezinu, vai tiešām meksikāņi tāpat kā mūsu tuvie kaimiņi tā uzreiz pēc pirmās glāzītes jau sola draudzēties? Un trešais - vai tad ar kaimiņu čekista kundzi nekādi kontakti nesanāca? Ne tur tulks būtu vajadzīgs, toties varēja gremdēties sentimentālās atmiņas par iepriekšējiem laikiem, kad abas dzīvoja neslikti. Būtu vēl sarunājusi vīram ielūgumu uz Maskavu. Cik atceros mums tā sūtniecība ik pa laikam to ielūgumu sola, bet tad atkal kas atgadās un - gar degunu aiziet. Esmu tikai nedaudz piemirsusi - kam mums tik šausmīgi tas ielūgums bija vajadzīgs?
meksikas
m
seriaalus droshi vien apsprieda..
Laima
L
Lilita Meksikas prezidenta kundzei droši vien mēģināja iebarot kopīga biznesa ideju - atvērt jaunu komisjas veikalu Rīgā, kas krīzes apstākļos būtu īsti vietā. Jāsarkst šīs neizglītotās kundzes vietā...
kukainis
k
Turpinot "nv" ieteikumu - Lilitiņa varbūt varētu būt laba dārzniece un mājsaimniece, attiecīgi - varētu ieekonomēt uz šiem darbiem paredzētajiem līdzekļiem. Kaut gan - nez kā to strūklaku sienu varētu tīrīt?
Nezinītis
N
Interesanti kādā valodā kundzes sazinājās?
L.S.
L
Vai tad dzīvoklis Zatleram ir ierakstīts Satversmē? Varbūt jaunajai valdībai vajadzētu dienas kārtībā ietvert jautājumu, ka laikā, kad valsts grimst totālā nabadzībā, 1 miljons par dzīvokli netalantīgam prezidentam un šausmīgai viņa kundzei ir pārāk liela izšķērdība.
c. desa
c
... interesants virsraksts, tekstā gan necils "tiek minēta L.Zatleres saruna ar Meksikas prezidenta kundzi". no pirksta izzīsts PR skribelējums :/
nv
n
vēlreiz par Lilitas bilanci: esošo un vēlamo: --> nv 02.02.2009 14:01 nu tak ziemas atlaides takšu! kas cits var interesēt mūsu Lilitu? neformālie kontakti...jāsmejās, būsim godīgi :) p.s. Ieteiktu Rīgai pilī kādam no kancelejas aizdomāties, kā lai viņu pie lietas pieliek, citādi kā tāds tukšs piedēklis. Jau divi gadi riņķī būs, bet šī kā tukša vieta. Lai tak kāds no tiem izpalīgiem paņem un paskatās, ko dara citu prezidentu kundzes, jo tur ir ko pamācīties. Gudras sievas aktīvi piedalās labdarībā, savas Prezidenta kundzes statusu izmanto, lai vāktu līdzekļus bērniem, invalīdiem, palīdz nabagiem, vai atbalsta pētniecību. Viņas IET pie cilvēkiem, patronē akcijas... Lilitai prātiņš pa īsu vai zvaigžņu slimība tā piemetusies, ka rociņas ap tiem nabagiem smērēt negribi? Prezidenta kundzes darbs nav, zinies, tikai ar tūrismu nodarboties vīra padusē... ja, protams, nav nospļauties par Latvijas tautu un interesē tikai ģimenes bizness... think'bout't.
pr to pratvederam
p
ne jau lai tikai sagrabtos, kadreiz inteligentais arsts ,piekrita sim amatam- Lilitinai vienkarsi sagribejas sarkanos paklajus un pasaules tuuri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas