Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers: Āboltiņa ar savām ambīcijām spēlē diezgan šķeltniecisku politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
vienotībai jāiet koolīcijā kaut tādēļ lai latvijas nodevēji nevarētu darit ko grib un likt amatos visādas Zatlera piegulētājas kuras vēlētāji izsvītroja un nevēlas redzē't , bet izskatās ka Zatleram pēc vēlēšanām vienalga ko domā v;elētāji
Moriss Berts
M
Visu cieņu Zatlera k-gam - viņš ļoti pareizi saskata cēloņus koalīcijas izveidošanas problēmām, taču, god. Valdi, politikā ietilpst arī tāda pozīcija kā diplomātija. Āboltiņas k-dzei būtu bijis vistīkamāk, ja Jūs būtu aizgājis uz viņas partiju, nevis nodibinājis savu, taču pareizi izdarījāt, jo tad diez vai vienotībai būtu tie 42%, kas tagad jums ir kopā. Tajā gadījumā viņai būtu vieglāk Jūs, Valdi, pabīdīt otrajā "ešelonā" - tagad ir grūtāk, bet viņa tāpat cīnās par savu ietekmi, jo galu galā kā ļoti talantīga politiķe (33 vietas 10 Saeimā, kas ir viņas vadītās kampaņas nopelns, jo Dombrovskis tika piemeklēts kā lielisks izpildītājs Valdības vadīšanā, kas, neskatoties uz piekļuves iespējām resursiem, tomēr ir ne lēmēja, bet tikai izpildu vara) ir visas Vienotības neformālā līdere. Domāju, ka ambīcijas līdz zināmam līmenim ir pat veselīgas un Āboltiņas k-dze, manuprāt, turas šī veselīguma rāmjos. Tas, ka Jūs esat lielisks stratēģis, kurš saprot, ka tikai ar kardinālām reformām un jauniem politiskajiem tikumiem var Latviju pārvērst par labklājības un ilgtspējīgi konkurējošu Pasaules tirgos zemi , ir ģeniāli - tāds politiķis jau sen Latvijai bija vajadzīgs. Taču taktiskajos gājienos, kas dēļ ietekmes bieži ir viltīgi - labi vēl, ka ne nodevīgi,- jāmācās visu mūžu: mums visiem. Ar cieņu, Morberts
puika
p
tagad visi aizmirsuši, ka Āboliņa knapi tika saimā krustiņu dēļ-viņas egocentriskā daba bija tautai labi samanīta
tautiete
t
Mīļie latvieši !Mums dota tikai viena dzīve šajā zemē.,ko sacam par PASAULI. Cik latviešu mūsu zemītē vēl dzīvo ??Vai tiešām jūs visi nvarat vienoties vienā partijā ?Kādēļ jūs strīdaties ? Es saprotu aŗī tos cittautiešus , kas ir lojāli Latvijai .Viņi sarunājas latviešu valodā un skolo savus bērnus latviešu skolās. Vai tad būtu labāk ,ja mūs "ielenktu" musulmaņi ?Līdz šim mēs dzīvojām mierīgi , tādēļ man nav nekāda naida ,ja kādu no ministra amatu ieņemtu arī SC .Tur ir gudri cilvēki ( ne visi)..Es uzskatu , ka Ušakova kg. ir gudrs un jauns politiķis.Tikai nesāciet ienīst viens otru .Mēs visi esam tikai cilvēki .Jādzīvo mierā un saticībā .Pagātne ir jāaizmirst .Esiet savās domās brīvi !!! Būs vieglāk dzīvot .Izbaudiet katru dienu kas jums dota !
Juhans
J
Politiķi ir visu laiku JĀMELO.
Moriss Berts
M
Ja politiķis melo, tad tas ir viņa politiskās karjeras beigu sākums - vēlētājs (tauta) NAV muļķis. Cita lieta, ka jābūt diplomātam, lai saglabātu ietekmi pārējo politiķu vidū. Taču tas jādara kulturāli ("[..]slikts līdzeklis pat labu mērķi gāž...]",- Rainis "Indulī un Ārijā"), un mērķim (stratēģijai), kas ir tautas labklājības celšana, jābūt vienmēr acu priekšā "kā gaismai tuneļa galā".
  • 1
  • 0
[email protected]
h
Ir vēl viena sieviete, kuras personīgā ambīcijas Valdis nepieminēja, jo viekārši var mājās dabūt pa ausi.
Jukums
J
Zatlers ļoti maigā tonī pateica acīmredzamo. Āboltiņa ir gatava upurēt gandrīz jebko, lai tik tiktu kadā amatā. Diemžēl, viņa nesaprot, ka labāk ar godu iztikt bez kāda augsta amata, nekā bez goda tajā ierāpties ar visām četrām.
axis
a
BET kas tev daļas par to , kas notiek Vienotībā? Tu pats ne velna nesajēdz , sēdi internetā un lej mēslus. Ja nepatīk Latvijā , šuj prom uz Krieviju , redzēsi cik tur 'LABI'.
ha
h
Pēc tām izdarībām kas notiek Vienotībā, izskatās pēc īssavienojuma nevis vienotības, izskatās, kad speciāli spēlējas ar tautas jūtām, beidzot būtu domājuši par valsti un tautu, nevis sevis izrādīšanu, fui !!!!!
:o)
:
Bet zatlers ar savu kangarismu nodod valsti.
Jā,
J
vienīgi saskaņas runči izcila prāta īpašnieki !
  • 0
  • 0
Runcis
R
Jums ir problēmas ar latviešu valodu, namaz jau nerunājot par prāta trūkumu. Nepiķērnājiet I-netu!
  • 2
  • 1
Āboltiņa. S
Ā
Tieši tā, Zatler, paej malā no Sprūdža!!!!
kad vienreiz beigsies
k
Kas par lietu, neliela valsts, bet paši rada problēmas ne no kā, varbūt jāaizved uz Ādažu poligonu visus tos, kuri ir pārgalvīgi un iedomīgi un izkaujās instruktoru uzraudzībā, lai izjūt sāpes, ko izjūt tagad tauta savās sirdīs kaut kādu iedomīgu personu dēļ !!!!!
:(
:
LATVIJAI NAV NĀKOTNES, JO LATVIEŠI NAV SPĒJĪGI VIENOTIES! TĀ BIJA, TĀ IR UN TĀ BŪS :(
eg.
e
Nez, man pašam tās ilūzijas par nacionālu valdību pašķīda pāris dienas pēc vēlēšanām. Tā vietā, lai izveidotu valdību no ZRP+V+VL, tur sākās kaut kādas jocīgās sarunas un tieši Vienotība bija tā, kas pateica, ka vēl padomās, vai strādāt kopā ar VL vai SC. Plukš un burbulis pārplīsa.
dr.alban
d
Āboltiņa ir lielākā Latvijas katastrofa. Skumji, ka daudzi to nesaprot. Ko tad te vispār var gribēt. Ēdiet , tauta Vienotibas labumus pilnām mutēm...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas