Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zatlers aicina cieņpilni izturēties pret ECT spriedumu Kononova lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Arī es domāju, ka pasaules sabiedrībai atšķirt līdz šim it kā "baltās" lapas par komunistu zvērībām un līdz ar to sagatavot objektīvu vidi sarkano kara noziedznieku izvērtēšanai ĻOTI palīdzēja E. Šnores filma "The Soviet Story" (jau 7,9 punkti no iespējamiem 10 Interneta Filmu datubāzē!). Domāju arī, ka tāpat kā bez Henrija Visendorfa nebūtu Krišjāņa Barona Latvju Dainu, tā arī diez vai bez divu mūsu EP deputātu iniciatīvas režisoram būtu bijis iespējams uzņemt un realizēt šo filmu. Lieli panākumi vienmēr sumējas no daudziem šķietami it kā nesaistītiem darbiem.
LK
L
Zatler ,tavi radinieki nav gadījumā bijuši sarkanie partizāni un pastrādājuši ko līdzīgu?
vesture
v
Pabriks, sis smerdelis, glumais radijums butu labak paklusejis, kurs pec TP vadona A.Skeles paveles Latviajs vestnieciba vestnieka amata ielika Skelem nevajadzigu pabiru, piemeram, A.Grozu uztaisija par vestnieku. Sadi neliesi ka Pabriks ari nodeva, izlaupija atjaunotas Latviajs izdeju.
Busja
B
Latvijas politki, Latvijas prezidents uzvedas ka politiskas prostitutas un divkosi un tric tikai par to, lai nesakaitinatu valsti, kura okupeja Latviajs valsti un lidz sim to nav atzinusi un nosodijusi, lai tadejadi iegutu sev kadu labumu. Zatlers ir apkaunojums Latviajs valstij un visiem tiem, kuri ir cietusi no Krievijas okupacijas varas.. Sis ECT spriedums ir taisnigs un pamatots, jo Krievijas okupants ir notiesats un tas ir tik pat taisnigi ka tika notiesati vaciajs okupanti. Interesenti bija verot,ka so sarkano fasistu aizstaveja zidi, Latviajs dzivojosi zidi Mihails Joofe(kononova advokats un EP deputate zidiete Zdanoka.
hi-hi
h
kas šim vstavļeņikaam atļauj man kaut ko ieteikt
NĒ SARKANFAŠISTIEM
N
PUTINS AR MEDVEDEVU VARĒTU ATVEST SAVAS MEITAS UN SIEVAS KONONOVAM , TAS IR LIELS DEDZINĀŠANAS MEISTARS ..... SAŅEMTU VĒL DIVUS SARKANFAŠISTU ORDEŅUS PAR VARONĪBU ...........................
galvas dakteris
g
Lietas izskata un cilvēkus tiesā pēc likuma, nevis pēc pazīmes savējais - ienaidnieks. Tas nozīmē, ka arī Cukurs, neskatoties uz to ka latvietis, var būt vainīgs un tātad reabilitācija nav iespējama. Ja kāds to nevar saprast, viņš neatšķiras no tiem, kuriem Kononovs ir pāri likumam tāpēc, ka savējais.
NĒ SARKANFAŠISTIEM
N
MAN KO TAGAD AR CIEŅU ..... ??? AIZVEST KONONOVAM SAVU SIEVU - GRŪTNIECI UN BĒRNUS NOKURINĀŠANAI ????
ieva
i
un ceru ,ka muusu valsts kaadu dien reabilitees H .Cukura vaardu ... par to mums jaaciinaas visiem kopaa ,visos veidos ...kaa arii pret to - kaa tiek pazemota muusu zeme un vinnas varoniigie ,sirdssskkistie deeli un meitas ..
ieva
i
Latvijai jaaveido jaunas filmas ,jaatulko muusu veesturnieku peetiijumi ... gaidu ar nepacietiibu ,kad tiks paartulkots B.Sabertes graamata par h.Cukuru ... krieviski visupirms...
Sniper'sEye
S
... sarkanarmieši īpaši dūšīgi ar fašismu cīnījās pret sievietēm: gan ar ieročiem, gan saviem mazajiem loceklīšiem, -- ne velti, Vācijā viņiem ieejot, 30 000 sieviešu, gan vācietes, gan citvalstu bēgles, arī no Baltijas valstīm, izdarīja pašnāvības... Īstie frontes vīri, arī krievi paši, kurus dzina pirmajās līnijās, šitos aizmugures varoņus, kas ar sievietēm kāvās, paši -- bez tiesas! -- apdūra un apšava bez žēlastības. Vajadzēja gan vairāk.
Ilmārs
I
ECT spriedums apliecina, ka Eiropa ir vairākus soļus priekšā Krievijai cilvēktiesību izpratnē. Ja Krievijā kāds turpina domāt feodālisma laiku morāles kategorijās, sakot, ka uzvarētājus netiesā, tas liecina tikai par to, ka šajā valstī ir milzīgas problēmas ar cilvēktiesībām. Tik tiešām, tas bija feodālisma princips: ja ir problēma, izkaujieties savā starpā, ja uzvarēsi, tātad tev ir bijusi taisnība, ja zadēsi - tad tavam pretiniekam.
KLM
K
un papildus vēl vienu medaļu! ................................................... .............................................. un papildus vēl 100 ''atbrīvotāju'' pie Brīvības pieminekļa dzīvnieciskā naidā brēcot - fašisti, fašisti....
Buba
B
Ārprāts, kā Kremļa mērgļu mēdiji bezspēcībā trako, aizstāvēdami grūtnieces slepkavu, - tātad mums tomēr kāds prieciņš.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
un visiem kara noziedzniekiem Krievija piešķir pilsonību - visi savējie! ---------------------------------------- un papildus vēl vienu medaļu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas