Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Zatlers aicinās Dombrovski veidot nākamo valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Par Repši un paļaušanos uz viņu -- tikko Rīgas apgabaltiesa Bankas Baltija lietā jau pārbaudes rezultātus pirmās instances spriedumā ierakstīja.
Zoja Monroza
Z
Lai Dieva svētība pavada V.Dombrovski viņa darbā! Atceros tikai divas gaišas sejas šajā amatā viena Dombrovska, otra G.Krasta. Tāpēc arī valstij tik bēdīgi ir gājis, jo plēsoņām tautas liktenis ir vienaldzīgs.
Revolt
R
27.oktobra publiskajās debatēs "Kas notiek Latvijā?" neskaidrību par kritērijiem nemazināja, radot skaidrību vien par to, ka starp tiem nav "darbaļaužu vēstules". K.Šadurskis, vaicāts par personāliju izvēles kritērijiem, arī paziņoja, ka "ir grūti atbalsta vēstules uzskatīt par nopietnu kritēriju" un šajā brīdī, kad Saeimas deputāti ir mandātu saņēmuši, "darbaļaužu vēstules nav vairs īstais instruments". Nākamajā dienā pēc raidījuma "Vienotība" oficiāli nosauca savus ministru amatu kandidātus, ne demonstrējot lielākas vērības piešķiršanu "darbaļaužu vēstulēm", ne nākot klajā ar skaidru kritēriju uzskaiti. Lūk šeit ir nopietns pamats apšaubīt demoktrātiju un valsts neatkarību jo varu valstī ir pārņēmusi buržuāzija.
Revolt
R
Dr.xy 13:18 Lieka dala no komentaru rakstitajiem,cerams,ir Latvijas Valsts ienaidnieki.Ja ta tas nav,tad sie politiskie un ekonomiskie analfabeti steidzigi ir janosuta macities Latvijas un pasaules vesturi, ka ari japaskaidro viniem pasus elementarakos ekonomijas pamatus. Preteja gadijuma sie combiji apdraud Latvijas Valsts neatkaribu. ============================ Viedokļu dažādība nevar apdraudēt valsts neatkarību bet gan kvalitatīvi to uzlabot.Vairāk būtu jāuztraucas par valdošās šķiras mēģinājumiem šķirt sabiedrību un valsti.Tā vismaz izteicās domas gigants Kārlis Šadurskis :"ja jau vēlētāji ir izteikuši savu gribu un devuši mandātu tad vairāk par darbļaužu vēlmēm,ierosinājumiem nebūtu jāuztraucas".Citāts pēc atmiņas.
Sniper'sEye
S
"Dombrovska Latvija tautu uzvarēs un Vienotību glābt vismaz mēģinās!" Atlikušais darbaspēks reisos un Eiropu lidenēs gan sēdēs ne tai klasē, kur ārlietu ministrs K-k-k-ristovskis. Dollij, izturības Dombrovskim pietiek, bet gudrība derētu, -- ar grāmatveža cinismu par maz.
Skats no iekšpuses
S
Ar šādu tautu, ja tā ir tāda, kā vairums komentētāju, taisnā ceļā jālaižas uz elli. Neizglītoti, rupji, ļauni, tāpēc nabadzīgi. Mēs tiešām neesam pelnījuši labklājību. Tāpēc jau tā arī nedodas mums rokās.
Dollija
D
Neviens latvietis par sevi nesaka, ka viņš ir latviešu tautības cilvēks. Viņš ir latvietis. Bet Dombrovskim vēlu gudrību un izturību. Lai Dievs palīdz!
Garām
G
Dr.xy 13:18 Lieka dala no komentaru rakstitajiem,cerams,ir Latvijas Valsts ienaidnieki. ___________________ Bravo! Un mūsu vecā un jaunā vecā Valdība bija un būs mūsu valsts GARANTS (apraudājos)! Vētraini aplausi, biedri, Dortor .xy xy !!! Uz komūņizma uzvaru! Jā, tas ir domas gigants.
Dr.xy
D
Lieka dala no komentaru rakstitajiem,cerams,ir Latvijas Valsts ienaidnieki.Ja ta tas nav,tad sie politiskie un ekonomiskie analfabeti steidzigi ir janosuta macities Latvijas un pasaules vesturi, ka ari japaskaidro viniem pasus elementarakos ekonomijas pamatus. Preteja gadijuma sie combiji apdraud Latvijas Valsts neatkaribu.
Garām
G
Nu viedi vārdi! Vēl daudz stulbu cilvēciņu,kas iedomājas,ka no Voldiņa manna birs kā no debesīm. Jebkurā gadījumā SVF visu noliks, tā kkā vajag viņiem, tāpēc neņem galvā tos tautas dumiņus un tikai uz priekšu! Būs o.k. Tavs SVF.
Garām
G
Pareizi. Lai tauta neņaud, karavāna iet tālāk - veiksmīgus turpmākos 4 (kur nu - čerdesmit) gadus tautas aplaupīšanā SVF un pārtiju spnsoru interesēs. Hip, Hip, Urrrrrrāaaa!
aha
a
Turies Valdi,jo ir kā izrādās,vēl daudz stulbu cilvēciņu,kas iedomājas,ka ne no kā manna birs no debesīm.Jeb kurā gadījumā šie visu noliks,tā ka neņem galvā un uz priekšu! Būs o.k.
he
h
Respect Dombrovskim, Latvija uzvarēja, jeeeeee!
mjā
m
Redz kā visādi roklaižas tagad ņaud un vaid, bet karavāna iet tālāk - veiksmīgus turpmākos 4.gadus, šai valdībai ir jānostrādā 4. gadi un nākamajā jau būs iekšā arī Visu Latvijai, jo kā saka 25% šie nu dabūs - par to šaubu nav.
Garām
G
Precizēju. Valdi, lai tev izdodas iecelt jaunos valsts izzadzējus no jaunpupa un rižās loka un celt mūsu uzticību jaunajiem Biezajiem! mēs ar tevi! Pateicībā, Jaunpupa un rižās klases un gultas biedri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas