Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers ar Putinu runājuši tikai un vienīgi par ekonomiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
Tad redzēsim, kas būs, bet krievu tautai novēlu atgūt demokrātiju. Un demokrātiska Krievija būs labs kaimiņš Latvijai.
un
u
Var būt, ka neies Medvedevs Hruščova pēdās, var būt, ka Krievija atmodīsies.
un
u
Bet kāpēc klusē Diena? Objektīvas informācijas vietā - apšaubāmu politologu "apskati" par vizītes rezultātiem laikā, kad vizīte nav v;el beigusies, Vieta jāaizpilda ar ūdeni.
un
u
DELFI raksta, otrā dienā Medvedevs solījis atvērt PSRS arhīvus par Latvijas pilsoņu represijām. Kāpēc otrā dienā? Tāpēc, ka Zatlers pirmā dienā par to nav ieminējies. Otrā dienā Zatlers Medvedevam atbildēja kā kādreiz Pelše Hruščovam: "Nu ko jūs, mums tie nav vajadzīgi." Kad Hruščovs Pelšes runas laikā izmeta repliku: "Varbūt, tā kukurūza ziemeļos nemaz tik labi neaug, varbūt, labāk āboliņš?", Pelše atbildēja: "Nu ko jūs, Ņikita Sergejevič, labi kukurūza aug." Un tā atkārtojās trīs reizes, trīs reizes Hruščovs pārjautāja, neticēdams tādai atbildei. Es klausījis PSKP kongresa tiešraidi no Maskavas. Otrā dienā Cīņā neviena vārda par Hruščova replikām - pliks Pelšes referāts. Žēl, Maskavas svīzi toreiz nevienu nenopirku, nezinu, vai bija tur par replikām. Nu ko, drīz Hruščovu noņēma. Varbūt, Pelše savu roku pielika. Nu ko, Diena Cīņas pēdās iet, par arhīvu atvēršanu ne vārda, kaut par to paziņoja Medvedevs. DELFOS provokātoru komentāri tādi: "Puse Latvijas būs atmaskoti kā aģenti". Un tik daudz neaptver šie provokātori, ka čekas aģentu sarakstus neatklās, ka runa pavisam par citiem arhīviem, par ieslodzīto personīgām lietām, par Kārļa Ulmaņa personīgo lietu (ličnoje delo) un citiem ar represijām saistītiem dokumentiem, par ieslodzīto kapu vietām, joprojām nezināmām. Ja arhīvus neatvērs, tad var droši apgalvot, ka Zatlers ir gājis Pelšes pēdās. Un kas to zin, Medvedevs līdz galam ies Hruščova pēdās, varbūt, jo runāt sācis atklāti jau, kā savulaik Hruščovs iesāka.
borcinsh
b
"Zatlers ar Putinu runājuši tikai un vienīgi par ekonomiku" ---- par tad citu var runat bijushie padomju cilvecini.... ( protams, par to - kas nav !!! )
un
u
Lielu cilvēku dara darbi. Medvedevs tomēr pateica, ka atvērs PSRS arhīvus. Presē ziņas par to parādījās tikai trešā vizītes dienā. Diena nepamanīja, citādi neturēu šo rakstu pirmā lappusē kuro dienu. Kurš šo jautājumu izvirzīja, nezinu. Zatlers vai pats Medvedevs? Diena, papētī. Bet tu jau "ekspertus" publicē, gudri runāt protošus. Sandri un blondīnes.
Bezdievis
B
p.s. ierosinu arī turpmāk par prezidentu vēlēt gara auguma cilvēkus. Uz mūsu prezidenta fona mazais Medvedjevs nobāl.
Bezdievis
B
Būtu labi vismaz tās rindas uz robežas likvidēt. Bremzē tak Krievijas muitnieki! Un tā viņi rīkojas visus šos neatkarības gadus.
dihlofos
d
Vai tad par pundurīša mīļāko neko nerunāja?Pajautāt kā klājas dēliņam,vai vesels,kā nekā ārsts.
Samērs
S
Kā tie krievu mediji parādīs savu lāci uz mūsu Zatlera fona?
Sp.J.
S
Zato Latvijai ir liela nākotne!!!
Arturs M
A
Nav noslēgts neviens nopietns ekonomisks līgums.Atlaides gāzei,ha,tās ir pabiras,gribēšu redzēt cik santīmu mazāk būs jāmaksā:D To mēs respektējam,šito mēs respektējam,bet,kā respektē mūs bij redzams lidostas sagaidīšanā!
vika
v
protams, Krievija nav pasaules ekonomikas un kultūras ideāls, tieši šo minēto iemeslu dēļ un citu... bet jāņem vērā, ka KF ietver milzīgu teritoriju, un šī iemesla dēļ ir ļoti grūti "savākt visus kopā" un izveidot morāli veselīgu un izglītotu sabiedrību. bet , ja tomēr runājam par tēmu, t.i. ekonomiku (naudas plūsmu, materiālo, sociālo labklājību) un nevis par atsevišķu cilvēku grupu, personību nolaidību, tad ir vērts pieminēt, ka Krievijā šobrīd pirmo reizi apm. 14 gadu laikā ir izdevies palielināt dzimstību valstī. Pateicoties pieklājīgam mātes kapitālam. Tad jāmin, ka Latvijā sievietei ir jāpieņem ļoti grūts lēmums- laist pasaulē savu bērnu vai nelaist. Var minēt ļoti daudz pasākumu, kas tiek veikti sabiedrības daļā KF, un teikt, ka nav nākotnes Krievijai ir nepamatoti. Bet pētot Latvijas republikas caurumus budžetā gan var teikt, ka par nākotni šeit nevar būt drošs
pamela
p
Protams,ka pakaļā!Skaties biežāk krievu pat CENZĒTO TV.Viņi pat nav PTO ,BET mēs varam uzlikt veto.Ko viņi mums var pārmest fašimu veciem 80 gadīgiem onkuļiem,ja pašiem 1/2 Krievija jau jaunie neofašisti .Svētdien RTR "Spec.korespondents"pārraidē rādīja drausmīgus kadrus,kur pie Voroņežas ir lēģers,kur trenā kā noslepkavot cittautiešus ATKLĀTĀ tekstā!!UN to rādīja KRIEVIJAS!!TV.KO baurojas Maskavā ,Moskva- moskvičam,Rosija - ruskim !! Tā Skolkova ir FUFLO!Rodas tāds iespaids,ka to visu rāda l;ai neviens uz turieni nebrauc!Pēc to 12 colv.noslepkavošanas rādīja Gus-hrustaļnij u.c. pilsētas kur notiek tas pats ,bandas pārņem pilsētas un sleokavo kas nemaksā.Rūpniecības nav,ārzemju ma'sīnas montē kopā,dotē un tāpat nepērk.Rādīja pārtikas cehus - ĀRPRĀTS.bet viņiem politiski šprotes negaršo. NAV ,NAV NĀKOTNES KRIEVIJAI,ja nekas nemainīsies!Un ar Putinu NEMAINĪSIES!
vika
v
Latvijai Krievija ir vajadzīga. Un nepamatots patriotiskais egoisms ir nevietā! citēju Angelu Merkeli - " Jums ( Latvijai) jācenšas būt neatkarīgiem no Krievijas Federācijas ( enerģētikas jomā)" Un ar šo viņa vēlas teikt- " pērciet gāzi no mums!" Shēma ir vienkārša- Vācija nopērk Krievijas gāzi, uzliek uzcenojumu un pārdod Latvijai! Tā ES valstis pelna.. uz Latvijas rēķina..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas