Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatlers iedibina lekciju ciklu „Pasaules līderu lasījumi“; pirmais uzstāsies Švābs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to Lelle
t
Neviens Tev neliek neko klausīties, klausies Ahmidedžana runas un trusīti-teroristu, ja tas dod lielāku pienesumu tavai inteleģencei. Un pārvācies uz Irānu, lūdzu!
Lelle
L
Mēs netiekam galā ar saviem līkdeguņiem, mums vēl pasaulē uzkunzējušies parazīti būs jāklausās?! Muļķu zeme turpina rullēt un kalpot jūdu mafijai.
pareizais
p
Tomer feini, ka K.Svabs ir tiesi Rigaa un uzstasies ar runu. Tada meroga " pasaules" cilveki jau te reti iegriezas. Tiesam ar interesi klausitos, ko vins teiks tiesi Latvijas auditorijai. Biezak taa!
xZ
x
Tas mīļi :) Nez kur varēs ar tām runām iepazīties? Jo šodien iegāju prezidenta mājas lapā lai pilnībā un padziļināti izanalizētu un iemācītos no galvas Zatlera vēsturisko runu ANO par ekoloģiju, bet no tās ne vēsts. Vai tomēr nodokļu maksātāji nav pelnījuši uzzināt ko tādu prezidents stāsta pasaulei? Vēl jo vairāk tāpēc, ka līdzbraucēju viņam uz Ņujorku tā kā netrūkst.
Skeptiķis
S
Kur, cikos, kas varēs tikt? Varbūt Radio vai TV pārraidīs, ja parastajiem mirstīgajiem (neakadēmiķiem, neinteliģentiem un medijus nepārstāvošiem) ieeja būs liegta?
TRUMPIS
T
Ar papļāpāšanu vairs nevarēs. Ir jāmaina attieksme. Tā nenormālā dzīšanās pēc naudas bez stabilitātes sajūtas visu grauj.
KLM
K
Kad būs lasījums par Pasaukes līderi V.Zatleru ? .......................................................... ......................................................... Tu vākajā laikā. Rīgas zoodārzā. Ieeja par bŗīvu.
zvirbulēns
z
Unikāls redzējums pasaules līderiem? Prātiņ nāc mājās! Visa pasaule ir sačakarēta tieši pateicoties pasaules līderu unikālajiem redzējumiem. :)))
Dagdas līderis
D
kas apmaksās šīs lekcijas? Zatlers pats vai valsts?
Senais
S
Kad būs lasījums par Pasaules līderi V.Zatleru?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas