Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlers: jāizmanto iespēja piemērot progresīvo nodokli nekustamajam īpašumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lops
l
Nav par velu shito ierosinat kad budzhets jau ir izstraadaats. Un ko tad tagad? Kas ies atkal pie TP luugties lai vini pienem sho grozijumu? Pats Zatlers vai? Kur vinsh bija agrak ar shitiem ieteikumiem? Bet principaa ir pareizi. Ja kaa biezos var panemt aiz olaam tad tikai ar vinu faking maajaam. Lai maksaa un beidz domaat ka te vispar nav nodoklu.
zigis
z
O B L I G A T I !!!!!!
Paldies prezidentam.
P
Piekrītu Zatleram par visiem100%. Tiešām mūsu valdības lēmumi ar Dombrovski piekšgalā,nīcina ārā Latvijas tautu, atņemot jebkādus līdzekļus izdzīvošanai tiem kas jau tāpat saņem nelielus ienākumus,bet bagātajiem dod vaļu dzīvot pēc savas patikas,tos atbalstot.
vinnijs
v
1) lielākajā daļā attīstīto valstu nekustamā īpašuma nodokļa problēma jau sen ir atrisināta ļoti daudzos variantos, tāpēc nevajadzētu izgudrot divriteni vēlreiz. Visur, kur ir valstij tiešām interesē iekasēt šo nodokli atbilstoši un pēc būtības, t.i. par luksusu jāmaksā daudz vairāk, administrēšanas metodes tiek atrastas un darbojas labi. Pie mums nezin kāpēc visi biezie vēlas dzīvot uz tantiņu rēķina; 2) Zatleram vajadzētu zināt, ka ar pašreizējo VID, nekustamā īpašuma progresīvais nodoklis varētu nedot cerēto efektu, jo jau šobrīd šķiet, ka VID spēj administrēt tikai tos nodokļus, kurus iekasē no valsts iesādēs strādājošiem, respektīvi tiem, kuri nekādi nespēj izvairīties no nodokļu maksāšanas.
Zatler, virzi so!!!!!
Z
Pilnigi pareizi un piekritu!!!! Japiemero progresivais nodoklis piliim! Tas bus taisnigi. Pat SVF atzist, ka Latvijaa visu smagumu uzkrauj nabagiem! Maitas TP!
ieklausies
i
jums nav vajadzigs svf, jums ir savi miljionari kurus varat purinat..............
funkcija
f
lai likvidetu budzeta deficitu piedzen no miljionariem.................nedarisi to gaidi revoluciju..............tada valdiba nav vajadziga.........
Juris
J
Jāizmanto iespēja ieviest progresīvo ienākuma nodokli!
urbis
u
Valdi! Beidz populistiski muldēt! jautājums: cik ilgi mēs SVF ļausim par sevi ņirgāties?
Aploksnes
A
Kā jau ierasts nevar saprast ko īsti tas klauns gribēja.. Un kurš tad novērtēs, kura "ģimene cieš" vairāk. un kāpēc cieš? Un kādos tugrikos tad ciešanas mērīs? Aplokšņu ņēmējs jau nu nebūs tas, kas žegosies par nodokļiem.
ululiņš
u
Kāpēc visi runā tikai par progresīvajiem nodokļiem? Es gribu konservatīvo!
Oskars
O
Kapēc Zatleram trūkst ZOBS ?
ZBL
Z
Īsts prāta darbs celt villu uz kredīta, kas vilksies 40 gadu garumā:(, bet vienu dzīvokli, ja nav vajadzīgs izīrē, ja pieaugs cenas varbūt labi pārdosi un uzsāksi veiksmīgu biznesu.
Bo
B
Mani visu laiku interesē šāds jautājums: vai Riekstiņam būs jāmaksā NĪN par viņa it kā "klēti" jūras krastā? Vienalga, progresīvu vai neprogresīvu - kaut kādu? Ja nē, tad varbūt visiem māju īpašniekiem ir jāpārreģistrē savas mājas par klētīm? Ja pat ministrs drīkst dzīvot klētī, kāpēc nedrīkst citi?
un
u
Nevis lobē SCP, bet vienīgā izeja. Izlasi, ko raksta "Jā": māja redzama, bet algas noslēps aploksnēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas