Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatlers krievu valodu lietos sadzīvē, ne reprezentācijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
k1
k
Vispār jau angļi arī lieki nerunā citās valodās un liekas ,ka paši krievi arī.
Skujutēvs
S
principiālais spītnieks, demonstratīvais citu valodu nezinātājs "čelovek" komentē Pola Goubla rakstus angliski.
Skujutēvs
S
Nez kāpēc tie "augsti attīstītie" tikai citiem māca augsto attīstību un sludina piemērošanos, bet paši paliek galīgi neattīstīti un vēl sliktāk (atsakās runāt valodā, kuru prot!) un principā nevēlas piemēroties valstij, kurai dzīvo. Ko gribi citiem sludināt, to vispirms izdari pats. Liekuļa padomi nevienam nav vajadzīgi.
!
!
Jā, tāpat kā francūži lieki neruna citās valodās!
i vašim i našim:)))
i
apdzērušos plebeju dieviņš prorezalsjaPirms 3 minūtēmnožēlojami, nožēlojami un vēlreiz nožēlojami, ja savu nespēju izteikt domu pat dzimtajā valodā, spēpj aiz POLITISKIEM PAZIŅOJUMIEM par NERUNĀŠANU PRINCIPĀ. Vispār jau - JO CILVĒKS UZ AUGSTĀKAS ATTĪSTĪBAS PAKĀPES, jo LABPRĀTĀK LAIPNI PIEMĒROJAS sarunu biedram vai auditorijai, lai tie vieglāk uztvertu domu, un patiesu izbrīnu rada iziešana nelatvijkas auditorijas priekšā, lai latviski klāstītu, ka "OFICIĀLOS PASĀKUMOS" - kad uz radio čļenavozs atved, tsk. -" HIMNA, KAROGS un TAS TREŠAIS-PREZIDENTS" tagad būšot tikai ..... nātnas biksēs, ar prievi un pastalās. Divkārt nožēlojami ir tas, ka NEKĀ CITA NAV, ar ko paņemt publiku, ka jāizmanto VISLĒTĀKAIS - tabuna variants, lai vismaz kādu daļu stabili un uz ilgu laiku iepriecinātu .....
AD
A
Paskat! Zatlers sadzīvē NESPĒJ IZTIKT BEZ KRIEVU VALODAS!
mnja
m
zinu zinu, kas tur bija - biju klāt :D es gan uzskatu, ka to komentāru nevis vajadzēja izdzēst, bet atstāt un ielikt arhīvā, lai nākamreiz kādam čemodānam, kas sadomās stāstīt par lielo un vareno krievu kultūras nešanu nabaga nekulturālajai latviešu tautaii, būtu ko parādīt kā uzskates materiālu..
k3
k
Ir versija, ka čumodāns par pēdējo matu varēja dabūt banu uz ilgāku laiku (tur ne tikai mats bija, ko vienkārši izdzēstu, bet arī tika apmelota Dienas redakcija) un tagad sācis raustīties no administrācijas. Lai nu kā ar pārējo, bet uz matu te reaģē ātri.
pomolčal bi ti
p
Tvoj kazjonij jazik ubog i bezobrazen.
mnja
m
kas ta nu, kur palicis tavas izcilās un pārākās tautas un valodas mats, kura pielietojumu tu pirms pāris mēnešiem mums visiem parādīji kā krievu devumu latviešu kultūrā?
k3
k
kāpēc tu nevari viņu klausīties latviski, ja jau saproti un vari pat rakstīt? slapināties drīkst TIKAI "kabinetā 00", citur nepieklājīgi, bet ja policists redzēs, tad arī sodu maksāsi :D
krievam
k
naids maitā tavu nervu sistēmu, pakāpeniski un konsekventi.
krievs
k
"mochit mi budem ih vezde. dazhe v sortire"
Krievs
K
visi afrikas prezidenti publiski runa anglu vai franchu valoda kapec gan musu zhmurikam nerunat krieviski?
k2
k
Nekas cits jau nabaga padomju cilvēkam dzīvē nav atlicis kā demonstrēt, cik aprobežots un kā pats ar to lepojas. Kam viņš tāds vajadzīgs? Krievijai svešs, Latvijai naidīgs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas