Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatlers: Latvijas bagātie cilvēki valstij varētu dot vairāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KAMPĒJCŪKAS NOKAUT
K
MAN LIEKAS , KA IR PIENĀCIS PĒDĒJAIS LAIKS SŪTĪT ĀRSTUS ATPAKAĻ UZ SLIMNĪCĀM ; MUZIKANTUS UN DZIEDĀTĀJUS UZ KONCERTZĀLĒM ; SPORTISTUS UZ SPORTA PASĀKUMIEM utt. TĀ SAEIMA IR JĀIZTĪRA , TUR JAU SMIRD NO BEZDARBĪBAS , VISATĻAUTĪBAS UN CINISMA.........
aikaasaap
a
pamatiigaakus nodoklus vajag pleest tadiem ka piemeram shlesers, skeele, lembergs..tiem nekad nekas neies zudumaa. tauta paturees muti ciet ja tie lopi bus godigi un beigs zagt.
TAUTAS BALSS
T
ATDOD VALSTS KASEI VISAS PATEICĪBAS , ATBRĪVO JŪRMALAS REZIDENCI , ATSAKIES KRĪZES LAIKĀ NO PREZIDENTA AMATA (likvidē to krīzes laikā ) , AIZEJ ATPAKAĻ UZ ZOOPARKU , SAGAIDI TAUTAS VĒLĒTU PREZIDENTU un tici mums , būsi neticami laimīgs !!!!!!!!!!!!!! VARBŪT TO ARĪ SPĒTU IZDARĪT , BET LILITA TAČU TO NEGRIB , PIE PAKAĻAS KRĪZE , PIE PAKAĻAS VALSTS EKONOMIKA !!!
spunde
s
varētu gan vairāk dot ,bet ja negribās ...
zigis
z
Kapec nevar piespiest TP rekinaties ar specialistu u.c. ieteikumiem un IEVIEST PROGRESIVO NODOKLI ?!!!
arprats
a
Vakar simtaja panta sis mikstcaulis ta ari nevareja pateikt savu nostaju par to kas notiek valsti. runaja tizlas pargudras un nekonkreta runas. uz jautajumiem atbildeja to, kas nav patiesiba. Vins pat nebaidas par sevi runat ka par to, kas vins nekad nav bijis. Nozelojams! kadel vins vispar vajadzigs??????
kukainis
k
Zatler, samaksā nu pats valstij tos nodokļus, ko neesi vēl izdarījis par visiem ienākumiem no ārsta laikiem!!!
Latvietis
L
Tipiski latviešu garā - gaidīt ... un tad censties darīt, kad jau neko vairs nevar izdarīt ...
KLM
K
Esmu sajūsmā par Zatlera kunga humoru, tas būtu tas pats, ja prezidenta kungs paziņotu - Latvija nākošgad sūtīs kosmisko kuģi uz Mēnesi......
Lilita
L
Zatlera, kungs! Jusu finkcijas ir LV rekvizits, nevis maisities iekshpolitiski, tadel pildiet savas funkcijas. Protsm, tur jums neveicas, tadel lieniet svesha darzina... Tas gan nav smuki!
ir gan -
i
"Ir dažadi bagātie. ......" - un PIRMAJIEM IR SMUKI JĀMAKSĀ ADEKVATI NODOKĻI, bet OTRAJIEM JĀSĒŽ CIETUMOS.
tak galīg stulbs - es -
t
......... "ja visi Latvijas bagātie cilvēki tiešām ar nodokļiem nākamgad no saviem īpašumiem var savākt tikai pusmiljonu"........ - neviens viņam nevar ieskaidrot vismaz to, ka tā nav kolekte, kur paši, cik grib, tik samet ?!?
Barons
B
Zatler, katram ir jāsāk ar sevi. Kamēr Tu netiksi galā ar savām aploksnēm, tikmēr Tevi neviens nopietni neuztvers. Tavas domas var būt izcili gudras vai izcili stulbas, bet tām nav segums ar darbiem. Līdz ar to nav jēgas piesārņot publisko telpu ar bezjēdzīgu vervelēšanu, kas neko citu kā nožēlu lielākajā sabiedrības daļā nerada. Vajadzētu darīt tā, vajadzētu darīt šitā. Tad ej un reiz dari... Ja Tu to nespēj, tad ej uz politisko miskasti. Varbūt, nākošreiz Latvijas tautai noveiksies un Zoodārzā tiks atrasts labāks šī amata mantinieks. Nodokļi? Vai tiešām tos var uztvert nopietni? Palielinot nodokļus budžeta ieņēmumi nepalielināsies... Saprotiet taču reiz to. Jebkuru nodokli var apiet, ja pats nodokļu maksātājs nevēlas to maksāt un , ja nodoklis pārsniedz saprātīgas robežas. Progresīvais īpašuma nodoklis ir domāts bagātajiem, bet es nebūšu pārsteigts, ja Šķēle, Šlesers vai Lembergs pierādīs, ka ir starp nabadzīgākajiem Latvijas pilsoņiem. Ļoti spilgts precedents ir Kargins un Krasovickis. Viņu Jūrmalas īpašumi viņiem nemaz nepieder... Mazie nabadziņi...
jojo
j
Varbūt kaut kas vispār jāsāk dot, nevis tika ņemt?
Paga, Zatler, lēnāk pa tiltu
P
Ir dažadi bagātie. 1/ Ir tādi, kas par izcilu darbu un spējām ir saņēmuši oficiālu algu un par to arī nomaksājuši attiecīgus nodokļus. 2/ ir tādi, kas bagātību guvuši apzogot vai izkrāpjot (vai, kā to darījis pat Zatlers - ņemot kukuļus) Man škiet, ka gan no morālā, gan valstiskā skatu punkta, taš ir divas atšķirīgas ļaužu grupas. Un attieksmei jābūt dažādai. Vai prezidenta amat pildītājs Zatlers izliekas šo atšķirību neredzām. Vai arī Zatlera mērķis ir SLĒPJOTIES AIZ POPULISTISKĀM FRĀZĒM NONIVILĒT MORĀLES MĒRAUKLU, lai citi nevarētu viņam pašam pārmest kukuļu ņemšanu????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas