Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zatlers: meli par Golodomoru vēl nav izzuduši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kule
k
Liekuļi!Vai prezidents neredz,ka tepat Latvijā bāreņiem uzrīkots Golodomors.27 lati mēnesī bāreņa izdzīvošanai ?Vai ar tādu naudu var trusi uzturēt?Beidz pinkšķēt liekuļa asariņas,paskaties vai padomēs nelietderīgi neaizplūst bāreņiem nepieciešamā nauda?Kāpēc nebirdini asaras,ka tiek izzagta valsts nauda ?Paņem trušu vietā Jūrmalas rezidencē kādus bāreņus!Tas būs labs darbs.
desete
d
Zinu, ,man stastija, ka Z Prezidents pirmo sievu sita regulari, vairakas reizes vina maniem pazinam bija slimnicas paciente, ar smadzenu pleves stusku. Un nevienu alimentu nav maksajis. Starp citu- apgalvojot ka no 7 klases vins nav melojis, vins melo tauri pusdams, jo katrs cilveks ikdienu melo vismaz 20 reizes, to nepiefiksejot, turklat ari apzinati. Tas vien ir pretruna, un melosana acis skatoties. Ari tas, ka vins meloja par kukuliem, skiet laikam nav melot, bet kludities, tipa slimiba vajuma bridi piezagas, ka nezinaja ko saka!!! Izcilais zatlers, izcilai valstij.....
lno
l
Zatleram jāatvainojas krieviem... ___________________________ Nabadziņš:) Maldies 3 priedēs. Par ko Latvijas prezidentam būtu jāatvainojas? Vai Latvijas valsts bija deleģējusi šos latviešus strādāt čekā? Vai Latvija sevi pasludinājusi par PSRS mantinieci? Tā kā ar pilnām tiesībām vari stulbumu pārmest tikai pats sev:)
Pikselis
P
Tāda līmeņa stulbību par taisnību var turpināt. Žēl tikai, ka vēl stulbāk vairs nevar. Zatleram jāatvainojas krieviem, ka Čekas pirmajos gados, klāt neesot polim Džerzinskim, apspriežu protokoli bija rakstīti latviski. Un poļiem arī ir par ko atvainoties.
taisnību
t
Sakašvili jāatvainojas Latvijai par Staļina noziegumiem, un Berijas arī.
ululiņš
u
Atcerājos veco "Literatūru un Mākslu". Tur bija aprakstīts kāds pētījums Serbijā-Horvātijā un Bulgārijā, kur lieto kā latīņu alfabētu, tā kiriļicu. Izrādījās, ka kiriļicā rakstīts teksts psiholoģisku iemeslu dēļ tiek uztverts par 15% lēnāk, nekā latīņu šriftā rakstītais. Tas nozīmē, ka krievi nolemti 15% atpalicībai informācijā. Tā kā plaisa starp krieviem un citām tautām tikai palielināsies.
duska
d
Ir nepareizi nosaukt sos noziegumus pret cilveci par staliniskajiem, tie ie janosauc istaja varda, padomju komunistiskas Krievijas noziegumi pret cilveci, genocids pret ukrainu tautu. Mes tacu nesakam hitlerisma noziegumi, bet gan nacistu noziegumi, jo ne jau viens stalins, Hitlers veica sos noziegumus. Kapec ta izvairas no padomju komunisma nosodisana? Skiet ka seit ir zidu faktors, jo tiesi zidi bija si komunisma teorijas autori un tas ieviesans dzive, jo tiesi zidi bija aktivakie komunisti un polittruki. Ta ka nevajadzetu izkroplot vesturi, bet visus gan padomju komunisma noziedziniekus kuri veica genocidu pret tautam, noziegumus pret cilveci ir jatiesa un jasoda, pat tie kuri vel ir dzivi palikusi un tie kuri ri jau mirusi, lai sadi noziegumu nekad neatkartotos. Ja salidzina nacitu noziegumus (kad Vaciju vadija Hitlers), tie tiesam ir salidzinosi niecigi ar tam zveribam, laundaribam, briesmam, neiedomajamiem noziegumie ko veica padomju saveinsibas komunisma rezims visa padomju savienibas reritorija lidz 1991. gadam.
ululiņš
u
Ginesa rekordu grāmatā tādā gadījumā jāizdara labojums. Ja pareizi atceros, tur kā lielākās masu slepkavības bija minētas kultūras revolūcija Ķīnā - 25 - 30 mlj., Ježovščina 1937g. - 1939.g. - 9 - 12 mlj., bet Ādolfs ar 6 mlj. iznīcināto žīdu ieņēma goda pilno 3. vietu. Ja nedaudz kļūdos, labojiet, man to grāmatu iešķieba 80-to gadu otrajā pusē uz 1 nakti. Pāris gadu atpakaļ Pekinā ķīniešu gidei, kura bieži daudzināja, ka Ķīna ir 1. vietā pasaulē, es kādā brīdī uzprasīju, vai viņa zin, kur notikušas lilākās masu slepkavības, Nezināja. Paskaidroju. Viņa priecīgā balsī sāka:"Tātad arī tur mēs esam 1. vietā..." un tad saprata, par ko viņa priecājas. Viņai ilgi mute netaisījās ciet un viņa palika tik sarkana, cik ķīniete vispār var palikt. Pēc tam izrādījās, ka viņas mājās aiziegts pieminēt mātesmāsu, kura tajā laikā pazudusi... Bet kurš to paskaidros Ķīnai valstiskā līmenī? Ne jau nu Zaķlers...
Zigurds
Z
Krievi pāredzamajā vēsture nekad nav pratuši vai varējusi tikt pie gudriem vadoņiem. Šizofreniskie despoti no ļoti daudzu krievu smadzenēm pilnīgi izskalojuši brīvu domāšanu. Krievi joprojam ir pmatā klaidoņu, nomandu tauta ar pareizticības reliģijas un politisko ideju vārda iezombētu domāšanau. Tie krievi, kas bija savādāki, tika iznīcināti, līdzigi ukraiņiem vai čečeniem. Krievu tautas izcilās personībs savu talantu uzplaukumu varēja pieredzēt tikai aizmūkot uz ārzemēm. Nespēja kritiski uztvert savu darbošanos, krievu tauta šajā dinamiskajā pasaulē ir nolemta atpalicībai un panīkumam. Viņus neglābs pat pasakainās dabas bagātības. Latvijas lietas uzlabojās, jo prezidents visbeidzot sāk saprast, kas ir šie austrumu nomadi ar čingizhanu asiņu piejaukumu.
kuks
k
Šoreiz prezidenta izteikumi bija skaidri. Labi. Jo tas jau bija ārprāts, ja WW2 gāja bojā abās pusēs ap 20 milj +_, tad glodomorā ap 7 milj. , kas līdzinās pasaules kara upuru skaitam. Pat Ausšvicē upuru skaits bija daudz reižu mazāks. PSRS bija bandītu un slepkavu režīms līdz 1954.g. apm. Tie krievi, kas to pārdzīvoja - šo bandītismu valsts mērogā - padomāsim, cik deformēta ir viņu un viņu pēcnācēju uztvere.
Ērglis
Ē
Problēma ir tāda, ka ilgtermiņā tas nozīmē neuzticēšanos Krievijai. Lai arī kā Krievija spekulētu ar ekonomiskajām attiecībām, tautu atmiņa tomēr ir spēcīgāka par oficiālo diplomātiju. Brīdī, kad Krievija gribēs, lai viņu uztver nopietni normālā izpratnē (ne kā "es-esmu-terorists-ar-atombumbu-jotu-un-es-gribu-lai-jūs-ma ni-aicināt-pie-kopēja-pusdienu-galda"), viņiem nāksies saskarties ar realitāti.
Inese
I
Krievija nekad neatzīs savus asins darbus pret citām valstīm, jo citādi nāktos maksāt kompensācijas, piemēram Vācija vēl jo projām maksā par savu genocīdi, Krievija nekad to nedarīs, kaut gan ir sevi pasludinājusi par PSRS mantinieci.
Klāvs
K
Prezidents dara ļoti svarīgu, arī mums, darbu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas