Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Zatlers: Mūs tikai ar tankiem var piespiest mainīt šo lēmumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neizpratne
n
kādēļ jāpiesauc tanki? kaut kā nelabi kļūst klausoties
Nu gan!
N
Nu gan pateica - ar tankiem?! Interesanti, kā tas jāsaprot?
L.Grantiņš LRTT
L
Zatlers sāk jau padomju leksikā izteikties
Saule
S
Izskatās, ka tas ir bijis izlemts jau sen atpakaļ! I Vlada Zatlera atriebība tautai - negribējēt mani, nu tad redzēsiet...
bumers
b
Kurš var uzrakstīt informāciju, kas tie bija par cilvēkiem, kuri izvirzīja Zatleru pirms četriem gadiem kā prezidenta kandidātu ? Droši vien , ka šeit varētu arī meklēt sākumu Zatlera šodienas izdarībām! Uzrakstiet lūdzu! Lai visi to zinātu.
Suska
S
"V.Zatlera kandidatūru... atbalstīt bija vienojušās visas koalīcijas partijas – TP, LPP/LC, TB/LNNK, ZZS. Kā vēlāk medijiem atzinās Jānis Birks (TB/LNNK), V.Zatleru amatam uzrunājis viņš un Jānis Zaržeckis (LPP/LC). " --- Tā, lūk, visas rokas viena otru mazgājušas, proti, visi šāvuši, lai konkrēti neviens nebūtu vainīgs.
  • 0
  • 0
Nolādētais
N
Lai Zatleram mēle nokalst par šādu teicienu!!! Mēs labi zinām, kas Latvijai un mūsu tautai bija jāpiedzīvo pēc Krievijas tanku invāzijas mūsu valstī - lai atceramies kaut vai daudzu tūkstošu kārtīgu un strādīgu cilvēku deportācijas. Un tagad atjaunotās Latvijas bijušais prezidents šādi izrunājas... Vai tad ar Urbanoviča draudiem par Biškeku nepietika!?
alberts
a
Gan jau! Kad ar Zatlera palīdzību "urbanoviči",Rubikveidīgie" ar saviem "lindermaņveidīgiem" padomdevējiem tiks rie varas - VIŅI tādu Zatleri izmetīs miskastē.
Sauliite:)
S
pIEKRITU KOALICIJAS SASTAVAM, BET TANKI PIESAUKTI NEAPDOMIIGI. V.ZATLER, DOMAA PIRMS IZVELIES SALIDZINAJUMUS, DOMAA KO RUNAA.
bimbam
b
Paliks Sprukstiņa kungu zem tanka un tik rullēs virsū!
ZKP Zatlera kangaru partija
Z
Zatler, taa kaa juus savu naacijas saliedeesanu attiecinaat tikai uz SC nevis VL tad juus esat onsekvents melis un liekulis. Noveelu panaakumus ciinjaa ar neeksisteejosaa ienaidnieka neesosajiem tankiem. No savas puses suutu Jums paliigaa 128 mm prettanku bateriju, triis 88 mm zeniitlielgabalu baterijas un pikeejoso bumbvedeeju grupu. Tanki netiks cauri!
ZKP Zatlera kangaru partija
Z
ZKP ir ljoti liekuliigs speeks, jo runaa par naacijas saliedeesanu, bet valdiibaa gatavs aicinaat tikai SC. Ja tiesaam tiks izveidota koaliicija tikai no SC + ZKP, "konsekventais" Zatlers ar to pasu buus apstiprinaajis, ka vinsh ir konsekvents melis un divkosis, bet vinja runas par naacijas saliedeesanu - nekauniigi meli.
Svins
S
tankists izdrāztais! Zatlers ir "ļoti konsekvents" tikai savā nekonsekvencē. no sākuma viņš 4 gadus vārsta muti un izliekas, ka viss ir kārtībā, pēc tam atlaiž Saeimu, tad beidzot liekas, ka tiesikumam ir izredzes, nē, tagad atbalstīsim tos, ar kuru rokām beztiesiskums plauka un zēla. kā teica Ījabs - "laipni lūgts politikā", biedri Catler.
monitors melo
m
Taadas prasiibas ar draudiem sauc par ultimaatu. Bet biedrs monitors laikam neatceras pat visiem zinaamus terminus, ja nav izdeviigi.
  • 0
  • 0
monitors
m
Tu "piemirsi", ka tas bija Zatlers, kurš 2009.gada 14.janvārī pēc nakts ļembasta paziņoja, vai nu Saeima tuvākā laikā - līdz marta beigām pieņems likumu par Saeimas atsaukšanas tiesībām tautai, vai arī es jūs 100 gudrās galvas atlaidīšu. Daudze vēl nervozēja, kas VZ tāds, kas Saeimai uzdevumus dos. Bet pēc tam deputāti dūšīgi ķērās pie darba un norādītajā laikā Satversmes grozījums bija gatavs. Bet tu jau laikam atceries, tikai to, ko gribi atcerēties.
  • 0
  • 0
ksenofīls
k
Vārdu sakot - prijehaļi! Un tagad sāksim domāt...Bet, biedri malēnieši, jūs jau 20 gadus braucat kopā ar nelikvidētām okupācijas sekām. Un cīnīties ar tām ir bezjēdzīgi. Tās ir likvidējamas! Un likvidējams ir šo okupācijas seku pastāvēšanas cēlonis! Jāatjauno starptautiskā likumība - jāaktualizē Potsdamas, Ženēvas knonvenciju darbība.
monitors
m
Cilvēki, kas prot turēt pressingu, izsauc cieņu. Kaut vairāk tādu būtu. Bet, atceroties epopeju ar zeltroci Auderu, man nebija šaubu, ka arī šoreiz Zatlera kungam būs cīnītāja raksturs. Rīkojums Nr 2 arī bija cienīga atbilde Lemberga nekaunībai. Bet vēlēšanu rezultāti lieliski kliedēja mītu par vājo politiķi, ko aizgūtnēm tiražēja politologi un politapskatnieki. Un tā uz priekšu!
monitors melo
m
Ar tankiem karojot tiesaam ir vajadziiga paarcilveeciska viiriskjiiba, seviskji tad, ja so tanku nemaz nav.
  • 1
  • 0
bumers
b
Uzrakstiet kāds , kurš zina informāciju - kuri , vai kurš bija tas, kas izvirzīja Zatleru pirms četriem gadiem prezidenta amatam. Droši vien ar šo info daudz kas atklāsies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas