Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlers: Nav iespējams dzīvot un strādāt valstī, nezinot tās vēsturi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arī prom
a
... ta' nu atradis gan, kam "par tēmu" piesieties ! Nav ko teikt, paklusē ! Latvieti, pirms par -ismiem ko pļurkstēt, saskati, pie kāda -isma sava komentētāja nosaukuma rakstību piesliesi ? Par pareizrakstību, šķiet, Jums ko stāstīt būtu lieki ... --- Un lieciet mierā Islandi un tās vēju - dies' pasarg' šo zemi no Jums un Jums līdzīgajiem ... ar visu Jūsu pareizību ... baudiet sevi un savas pareizības augļus tur, kur tos esiet jau "sējuši" ...
Lasiitaajs
L
Lai nu kaa, bet rusifismu juusu komentaaraa netruukst. Jaacer, ka Islandes veeji tos pamazaam izveedinaas...
arī prom
a
Rādās, ka lv vēsture pēdējos 20 gadus ir "paločka-viručaločka" rociņās pie varas esošajiem history-mazohistiem, lai izskaidrotu jebko, pie reizes atkratoties no jebkādas atbildības par paša rīcību/nevarību/zaglību/tupismu ... "Vēsturiskā pārinodarījuma" tuftas burbulis aizsedz daudz ... vismaz pūtējiem noteikti ... Vot i pūš visādi valdi, aināri, andri, ivari un eināri ...
arī prom
a
... es, piemēram, ļoti labi zinu Latvijas vēsturi ... Nu un ? Tagad apgūstu Islandes ... i vēsturi, i landšaftu, i ikdienu, i valodu ... Man patīk ... gan vēsture kā zinātne, gan tās apgūšanas process ... Tik ar dzīvi, darbu etc. tam sakars tāds pamazs un abstrakts ... ... jebkurā valstī ... Drīzāk darbam ir sakars ar profesiju, zināšanām, profesionalitāti, iemaņām, pieredzi ... un tiešs ! Un dzīve ir tieši atkarīga no tā, cik par savu darbu saņem ... labāk proti labāku darbu un labāk to veic - saņem vairāk, strādā mazāk, ātrāk ... tātad mazāk nogursti, labāk un kvalitatīvāk dzīvo ... Pričom te vēsture ?
arī prom
a
Nav iespējams dzīvot un strādāt valstī ... ... un tās valsts vēstures zināšana vai nezināšana ne darba esamības/nē ziņā, ne dzīves (līmenī ?), neko nemaina ... Ja tā valsts ir tagadējā lv, tad neierēdnim un pie siles neesošam ... toč nav iespējams ... Eksistēt vēl varbūt, bet DZĪVOT - nē !
I.Gr.
I
Zatlers nav nekaads klauns! Speejiigs cilveeks arii savaa arodaa. Un kaa ir ar Ainu? Vai vinja savaa dziivee vispaar ir ko sasniegusi? Vai ir devusi kadiem beerniem dziiviibu, jeb ir tikai aalava? Taadu jau Latvijaa netruukst!
Lasiitajs
L
Kaa nevar? Var buut Riigas meers, var buut arii Saiemas deputaats un malt PSRS propagandas aparaata sacereeto viltus veesturi par patieso veesturi nezinot ne buu ne bee!
aina
a
Biedzot šo klaunu nomainīs
Человек
Ч
Kāpēc tad latvieši dzīvo un strādā Lielbritānijā, Īrijā, Zviedrijā, Īslandē, šobrīd arī Vācijā -- Īpaši šo valstu vēsturi nezinot? Kārtējā demagoģija no kārtējā pie varas esošā latvieša puses.
santa
s
to trusis nejaukais - ja, saprotu gan. Mana gimene izvelejas saja valsti palikt 90 gadu sakuma, lai butu klat un stradatu jaunas valsts laba. Ari es pie sarkanas gaismas nepariesu, lidzigi ka Sudraba. Par to PVN - redzeju un redzu joprojam ka cilveki ikdiena patiesiba pasi "uzsplauj visiem likumiem" gribot lai tas attiecas uz citiem, bet pasi to neievero. kads tur PVN un paterins, ja sabiedriba pati par sevi sava vertibu izpratne nemainas. Var jau prasit no tiem deputatiem, bet vini tiesam nak no " tautas". Par to socialo atbildibu - tiesam katra pasa rokas ir kada izskatisies mus valsts. pasi var daudz ko ietekmet - nesutiet bernus skolas, kas atrodas talu no dzivesvietam, nebuvejiet majoklus tur, kur nav infrastrukturas un centieties visur nebraukt ar masinu (ka to darab skandinavi un vaciesi). Ja brauciet ar masinu, tad panemiet lidzi kaiminu vai kaiminus, lai vismaz vairaki cilveki brauktu kopa. neperciet pakalpojumus, kur netiek maksati nodokli - ta mes apzogam pasi sevi un savu valsti. Latvija ir nekonkuretspejiga ekonomika un ka lai ta butu konkuretspejiga, ja lidzas godigiem nodoklu maksatajiem ir tadi kas nodoklus nemaksa. un tas ir tikai tadel, ka bus daudzi, kas gatavi sos pakalpojumus pirkt, nesamaksajot par tiem nodoklus. Isteniba pasreiz jau to ir gruti izdarit, ja tas nebija sakartojies gadus atpakal. velreuz par to aicinajumus- man bija iespeja seit nepalikt, bet es paliku, jo jutu un jutu aicinajumu dzivot saja valsti. Diemzel mani berni sis valsts 'prieksrocibas" nenoverteja un tagad macas un strada citur, sakot, ka sabiedriba un vide tur ir daudz atvertaka un patikamaka, ari iespejas lielas ir. Diemzel, man argumentu nav, jo ties, kas bija man, sai paaudzei vairs nedarbojas. Nedomaju, ka ta ir mana vaina.
Nuja
N
Prezidentam taisnība. Tāpēc ir jānoskaidro uzvārdi - kuri Latviju 90 - tajos gados iegrūda postā.
kritiskā
k
nu, nu, redz, ka var būt deputāts, kurš valsts valodu nezin, kāda tur vēl vēsture, kapēc tādas tukšas pļāpas, kas ir tālu no realitātes?
trusis nejaukais
t
tu vispār saproti savu aicinājumu? cilvēkiem jābūt sociāli atbildīgākiem jāpārdomā tērēšanas ieradumi? tad jau tik paceļam PVN uz 50% un aicinam cilvēkus būt sociāli atbildīgākiem - pirms ēd savu dienišķo maizīti, pārliecinies vai tavs deputāts ir paēdis!
trusis nejaukais
t
nēnu labi jau ka Zatlers braukā tur pie bērniņiem stāsta pasaciņas, bēt nu visa tā viņa runāšana un uzstāšanās nepārliecina.. To tak pat bērni jūt, ka tam nav seguma..
esi godīgs un atsakies!
e
Kāpēc te ir kaut kāda patukša runāšana par vēsturi. Ja gribi pretendēt uz otro termiņu, esi tik laipns un atsakies no nesamērīgajām pēctermiņa garantijām, kuras likumā savulaik ielobēja guntis un viņa draugi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas