Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Zatlers: TP un JL retorika ir sīki kniebieni viens otram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jupis
j
Visa pamatā ir vērtību sistēma. Ja zoodārzu liek tās pašā augšgalā, tad tiešām tos var uztvert tikai kā sīkus kniebienus, pat sīkākus nekā oda dzēlienus!
k
k
Kangarovichs ir jaunais tautas līders.
Terorists
T
Nu bet kā tad lai šie viens otram kniebtu,ja ne viegli.Kā ne kā abas partijas barojas no vienas siles un ja nāks citi kuri netika reklamēti kā mesijas un tautas glābēji un sāks rakāties labdaru darbos un atradīs nedarbus ko tad.
Laikam jau
L
varētu domāt ar savu galvu, bet es ar to domāju pavisam savādāk kā tie, kas dzīvo Rīgā. Tā nu jādomā klusā vientulībā savā lauku sētā. Es būtu priecīga sagaidīt kādu jauno komandu- ar ekonomiskām un politiskām zināšanā, kuram nav jāizdabā draugiem, radiem, unlabiem kaimiņiem. Diez kur tādi Latvijā mīt?
Jānis Derums
J
Kurš var paskaidrot, kāpēc divas tik līdzīgas un radniecīgas partijas ir sadalītas divās daļās, bet neveido vienu veselu, turpat kopā jau vajadzēja būt arī Kristovska - Kalnietes klubiņam un Štokenberga - Pabrika kompānijai. Nedaudz komiska ir tautas zīlēšana - kuru nu atbalstīt - visa šis partijas ir kā vienas rokas pieci pirksti un naivi cerēt ka kāda no tām būtiski valsti ko mainīs. Latviešu vēlētājs ir ''kritis'' uz personijām. Es gan teiktu viltus personijām - vienam tas ir šlesers, citam godmanis, citam ušakovs vai elerte,kādam šķēle vai lembergs, cits atkal cer uz sudrabu vai kalnieti. . . Viss tas ir ļoti nožēlojami un kamēr tauta nesāks domāt ar savu galvu nekas jau nemainīsies. . .
....
.
Prem­jers Dom­brov­skis ne­ko ne­no­sa­ka – vi­ņam ti­kai jā­iz­pil­da no­rā­dī­ju­mi un jā­nes uz sa­viem ple­ciem tau­tas ne­ga­tī­visms, uz­ska­ta «Eks­tra­sen­su» šo­va uz­va­rē­tājs. «26. feb­ru­ārī, kad [Dom­brov­skim] ti­ka uz­ti­cē­ta val­dī­bas vei­do­ša­na, viņš ķē­rās pie dar­ba ar Šle­se­ra cie­nī­gu en­tu­zi­as­mu. Bet jau pēc ne­dē­ļas ini­ci­atī­vu sa­vās ro­kās ņē­ma [Eina­ra] Rep­šes ko­man­da, un val­dī­ba 12. mar­tā ti­ka iz­vei­do­ta pēc Rep­šes & Co sta­bu­les. Dom­brov­skim ta­jā tiek at­vē­lē­ta «kā­zu ģe­ne­rā­ļa» lo­ma. To, ka vi­ņam nav ne­kā­das teik­ša­nas, «on­ku­ļi» li­ka sa­prast jau jū­ni­ja vi­dū. Par dau­dziem sva­rī­giem ok­tob­ra vi­dū pie­ņem­tiem lē­mu­miem viņš ti­ka «in­for­mēts», un do­mā­ju, ka ne jau no zīl­nie­ču mu­tēm,» no­rā­da Pu­riņš. «Ko ta­gad? Jā­iz­man­to ie­spē­ja sākt sa­ru­nas ar do­mā­jo­šiem po­li­ti­ķiem. Viņš ta­ču to­mēr ir prem­jers. Gri­bas no­vē­lēt vi­ņam ne­zau­dēt mu­gur­kau­lu, ja tāds vēl ir pa­li­cis, līdz 12. feb­ru­ārim. Es re­dzu feb­ru­āra sā­ku­mā gan sa­dur­smes ar koa­lī­ci­jas par­tne­riem, gan ār­ējās sis­tē­mas spie­die­nu. Ja iz­tu­rēs, tad vi­ņam do­ta pē­dē­jā ie­spē­ja (13.02. – 24.02.) at­tais­not sa­vu at­ra­ša­nos va­dī­tā­ja krēs­lā. Ja viņš ne­bal­stī­sies uz pat­ri­otis­ki no­ska­ņo­tiem spē­kiem, Lat­vi­jas val­dī­ba mar­ta vi­dū būs kļu­vu­si tī­ri for­māls jē­dziens. Un uz mai­ja svēt­kiem mēs jau re­dzē­sim val­dī­bas tri­bī­nēs ci­tas se­jas. Dom­brov­ska kungs arī ša­jās tri­bī­nēs at­ra­dī­sies. Jau­tā­jums ti­kai – kā­dā lo­mā?»
Zuze
Z
Tikai JL ir galīgi stulbs, tāpēc TP zagļi ir = ar JL stulbeņiem (jo stulbums un pakļaušanās biezo diktātam rada tik pat lieluļaunumau kā TP fenders kāre) un otrādi! Abus (TP=JL un JL=TP) labējos (biezo aizstāvjus, kuriem tauta pie pakaļas) miskastē!
KLM
K
Eju tagad viņus iesālīt. ................................................. ..................................... Jūs pieļaujat, ka iesālīti paliek cietāki?
Metsasisu
M
Prezidents kļūdījies, Tie nav sīki kniebieni. Vieni ir zagļi, otri nav. Tā, prezidenta kungs, ir milzīga atšķirība.
Kaza
K
Zuze jau bija pārbaudījuse un atteicās, kā iepriekš var lasīt. Eju tagad viņus iesālīt. :)))) , ja vien sāls pēc ielu kaisīšanas būs palicis. :)
Iciks
I
Vai esi padomajis kāpēc budžets ir jālāpa no aizdevēju naudas? Ja nē, tad īstais brīdis padomāt un paklusēt!
Iciks
I
... un novedīs valstī vēl lielākā postā kā trekno gadu izskaņā!
Iciks
I
Tie ir tikai jūsu nemotivēti izdomājumi, jo esat pieradis turpināt to retoriku, kas vecbiedra Bērziņa vadībā ir raksturīga tēpistiem!
KLM
K
Atdodiet mums cieto Kalvīti un supercieto Slakteri? Dikti patika? .................................................... ............................................................ .............. Kundze, Jūs kļūdāties - ciets Kalvītim bija tikai guļot Saeimas sēžu zālē, bet, kā pati zināt, ja cilvēks aizmidzis, cieto nevar likt lietā. Kas attiecās uz Slaktera supercieto - nu nezinu, manuprāt nothing special, nekas sevišķs.....
mūrnieks
m
Loģiski, ka "kniebj"! Padomājiet, nāk vēlēšanas, gāzt, gan jau negāzīs , nav tik izdevīgi, pārņemt "ļauno varu", kurai jāveic visi griezieni, pirms vēlēšanām, kā nekā tad lielāka iespēja vainot tagadējo varu, pie visām nelaimēm un novērst cilvēku prātus no cēloņiem, savā aģitācijā. Tagad tikai ziediņi - tautas noskaņošana par labu tiem, kuri sačakarēja valsti, bet vēl īstie kniebieni būs tikai vasarā! Tā kā skatāmies, un izvēlamies pareizos, būs interesants gads!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas