Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Zatlers un Dombrovskis velta kritiku deputātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KARAVĪRS
K
Kāda tur kritika......kā varēja būt tikai viewns kanditāts???? Un 10.gadu pietiekošs laiks sēdēšanai.
?!
?
Lielai daļai vēlētāju patīk gan meļi, gan arī tie, kas visu lemj pa kaktiem . Nav jau deputātīši no mēness nokrituši, paši vientiesīši vien viņus ievēlējuši.
skuķis
s
„Ir pilnīgi skaidrs, ka daļa no Saeimas deputātiem, kas pirms balsojuma izteicās par atbalstu Maizīša kandidatūrai ir sabiedrībai melojuši, kas liecina par visnotaļ divkosīgu un Saeimas deputāta vārda necienīgu rīcību.” ________________________________________ Un Jūs, premjerministra kungs, vēl šaubījāties? Pēdējais laiks ir noņemt rozā brilles un paraudzīties ar kritisku aci uz to liekēžu baru, kurš barojas no tautas maksāto nodokļu siles. Paņemt rokās vienu kārtīgu mietu un .....
nē brežņevismam!!,
n
tencinājums 47 dep. 08:54 16.Apr. Paldies deputātiem kuri nenobijās ne no VVF,neSVF,ne no zoo,ne no lāčīem ,ne no JL Vienotības mediju uzbrukumiem un nobalsoja pēc sirdsapziņas ,/kurai piekrīt gandrīz visa tauta/ paldies,ka nobalsoja par to ,ka šis KARALIS IR tiešām KAILS /kaut mediji vienoti jau gadu kladzināja ,ka kukulis ir svētais/ .
bōze Leute
b
ko nu vairs kritizee ? atļaavaat korumpeeties ( stipendijas saņemt) un plaatiities ar smagajos noziegumos apsuudzeetu premjera kandidaatu, starp deputaatiem var atrast spilgtas personiibas , kaa O.Griigs , kurš tonnaam zga degvielu no nelikumiiga urbuma naftas vadaa( taadi putni pilna saeima , korupcijas , kontrabandas un zagļu atbalstiitaaji , ) oligarhu un partiju iipašnieku saszveerestiibas pret valsti ( juurmalgeita ) , šitos valsts nozadzeejus sen vajadzeeja patriekt , to Juuus nevareejaat , jo visiem bija skeleti Gruutupa ķeeķa trauku skapii ...tagad atkal svojaku iestums atbildiigaa amataa un valsts grims aizvien dziļaak atejaa, atliks vien Tev prezident muti virinaat tukšus saukļus skandeejot ... kas šiem taa kritika , pa to laiku saimnieki eed šasļikus un dzerot kautko stipraaku staasta par Tevi anekdotes!!!
Oskars
O
Maizīt šonakt visus ZAGĻUS ARESTĒ un PAKAR....
I
I
skaidrs arī deputām Hankam ir tikai virens cilvēks kam līdzināties un tas ir lembergs, ko te vairāk var gribēt tad jau jābalso kā boss grib , gan jau pratīs atlīdzināt. Bet ja nopietni, tad vainīgi esam paši, rudenī balsosim atkal.
Liva
L
Saeimas atlaišana ir nokavēta par dažām dienām! Pusgads vajadzīgs!
Daugava
D
Jā, jā, ja neizdara pa prātam tad uzreiz Satversme un Saeima vainīga. Saeima tak nepārmeta Bičkovičam, ka viņš bīdīja par ģenerālprokuroru Andra Guļāna ģimenes draugu. Saeima savu attieksmi pateica aizklāti, kā tas paredzēts likumā. Turklāt deputātiem pa nakti bija iespējas pārdomāt savu lēmumu, izlasot cietušo sūdzības kā prokuratūrā notušētas nelikumības.
Vērotāja
V
Muļķības!Vai deputāti kādi mazi, aizvainoti bērni,ka tā vietā,lai pieņemtu svarīgus lēmumus,balso pret vienalga ko,lai tikai ieriebtu otram.Ko mēs tur esam savēlējuši?
nekad
n
Valdi Z un Valdi D - metieties tak beidzot uz vienu roku un atņemiet Saeimai pilnvaras - likvidējiet šo iestādi un vadiet valsti paši. Štrunts par to Satversmi. Redz, Valdim D ar Satversmes likumu pārkāpšanu jau ir bijusi zināma pieredze...
XXXL
X
Šī lieta no sākta gala tika pārlieku politizēta, tā arī tālāk izvērsās. Tāpēc tāds arī balsojums. Ne jau pret Maizīti balsoja, bet pret spiedienu no noteiktu politiķu puses.
Vērotāja
V
Tādu muļķību gan nedari!Viņi to tik vien gaida.
Lelle
L
Aarrrrggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhh! Nepiesavinies
Lelle
L
Tas nav Tavs niks!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas