Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Zatlers uzskata, ka Mūrniece rīkojusies izlēmīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Jāpaiet nez cik gadiem,jānoslaktē jaunu,godīgu policistu un Mūrniece uzskata,ka ar viņas darbu un atbildību viss OK,bet jums pat šķiet,ka šī dāma pelnījusi uzslavu,VARBŪT ORDENI?Ja viņa nezina kas notiek viņas ministrijā,jo bērni ar valsts mašīnu jāizvadā pa bērnudārziem!,lai saņem māmiņu pabalstu un tup mājās.Mani visi radio un paziņas ar valsts transportu bērnus nogādā pie vietas un uz darbu paspēj,JO CEĻAS LAICĪGI!!Par ko ministre atbild,KĀ izgrozīt lai Āboltiņas vīrs "uzvar"konkursā?Ja agrāk ministri atkāpās,tad tagad jau tā ASTOŅKĀJIS saaudzis,ka vārna vārnai sieru no mutes nerauj,vai ne Zatler?
aaaa
a
CIENIJAMAIS PREZIDENTA KUNGS ,VINA TIESAM IR RIKOJUSIES IZLEMIGI LAI POLICIJU NOLAISTU PAR BURBULI.
vuarzazi
v
Etika prasa no valsts sievām un vīriem « politisku atbildibu » : kad uzticētā valsts struktūra ir darbojusies prêt likumu , tad vadošā persona ir politiski atbildīgi pat ja viņa nav personigi krimināli atbildiga, tad viņai jāiesniedz demisiju.
pakausis
p
nu vispaar.. taa paskatoties uz sho situaaciju nedaudz no malas - ja pat peec shaadiem gadiijumiem savaa nozaree ministrs nedemisionee - tad kam ir jaanotiek, lai ministrs atkaaptos? vai vaardu "atbildiiba" varam dzeest laukaa no vaardniicaam?
Teo
T
Mūrniecei jādemisionē.
baaa ! - te gan nupat
b
"... Un pašas Mūrnieces kundzes vērtējums. ? " - nu, jaaa ..... Kā mazs pāķelitārs furšetiņš iekš Hotel de Roma :P ...... Un tepatās cīņu biedri : " Kristovskis sevi uzskata par spēcīgu ārlietu ministru |74| Neskatoties uz atsevišķu sabied......................... " Nu, nav jau tante nekāda fīrētāja - priekš tam ir VALSTS SEKRETARšA - zem tās stabules visi politruki dancojuši, danco un dancos - var tos mainīt, cik lien ...., uz tādu Ādamsonu jau pētersonīgā politkopa neļausies neko un nevienu izmainīt :)
Vells
V
Nu ja par izlēmību uzskata savas vainas nogrūšanu uz citiem, tad mūrniece bija reti izlēmīga
kexxx
k
nja .. visa valsts struktura neizlemigakais cilveks runa par izlemibu. Ta ir vienkarshi parodija.
maris
m
No siltas vietas labrātīgi neaiziet kur vēl tādu lidzvērtīgu sili var dabūt.
mūris
m
iznāk tā, ka mūrniece sāk rīkoties tikai pēc policista nošaušanas. skaidrs, ka ši labuma meklētāja nav spējīga kritiski novērtēt savu neprasmi
Dr. Hauss
D
Mūrniecei jādemisionē
Commando
C
Patriotisms priekš kaķiem. Te ir jāstrādā.
@:
@
kadel,aizejot no darba policija paliek formas??????Tas pats var notikt ari uz celiem.Varbut ari ierocis???
izbijis valsts patriots
i
Ludzu nevajag.LNT ziņas 14 dienā 26 februāris. Tad to ko Mūrniece pateica par problēmām kuras jau sen bija Rīgas raj policijas darbā un spēcvienībās un par kurām viņa ļoti labi arī zināja liecina ka viņa ir pamatīgi kaut ko nokavējusi. Pēc šiem mūrnieces vārdiem bija jāseko-----Sakarā ar to ka vilcinājos kaut ko mainīt Es LINDA MŪRNIECE šodien iesniedzu demisijas rakstu. Nu beidziet ampelēties ar vārdiem ka arfu sen jau ir kriminālas problēmas.Beidziet un beidziet turēt tautu par auniem.
He he...
H
Vai Pils kungs nevarēja paklusēt he he... ja viņam nav ko teikt.... hi hi.... Kārtības sargi apšauj viens otru ar dienesta ieročiem.... he he... bet šis te laipnības izsaka priekšniecītei un smaida kā mans angoras runcis.... hi hi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas