Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Zatlers: valdība radījusi cilvēkos neuzticību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IZSPIEDĒJS
I
ŠITĀ NAUDAS IZSPIEDĒJA DĒĻ LATVIJAS VALSTS NELIKUMĪGI ZAUDĒJA ABRENES APRIŅĶI. ŠITAS IZNIRELIS MUMS SKAIDRO KA CILVĒKIU NEUZTICAS VALDĪBAI,LAIKAM UZTICAS KAMPĒJA IELIKTAM VALSTS NODEVĒJAM???
LOL
L
LOL, LOL , LOL nee tu neraksti to ko tu domaa (tieshi taapat kaa zvirbuleens), tu vienkaarshi sheit izklaideejies
LOL
L
Es nevaru saprast vai tu tieshaam domaa to, ko raksti? Ja tiesaam jaa (nevis aaksties lai tracinaatu laudis) vareetu iepaziities, es labpraat saprastu, kaapeec muusu valsts ir taadaa staavoklii kaadaa taa ir un redzot tevi es saprastu, no kurines izlien tie, kas visus shos gadus balsoja par TP un Sleseru...
Tiks
T
Zatlers: valdība radījusi cilvēkos neuzticību ----------------------------------------------- -------- Galīgi ŠĶIDRU palaida! Es prsonīgi un mani kolēģi UZTICAS V.Dombrovskim! Bet Jums gan NĒ!
lūriķis
l
Nu gan atrdi piemēru,Lukašs tāds pats specs,kā Aivars,vai nelaiķis Ādažnieks,vārdu nesaukšu,nevajag salīdzināt kolhoza priekšsēdētāju ar inteliģentu,kauču panaivu,dakteri.
I.B.
I
Ko gan Zatlers var pateikt! Labākā gadījumā nolasīt. Mūsu valdības variants vairs NAV. Ir JAU izzagts viss,KĀ REDZAMS. Ja būtu, kā Lukašenko- no sākuma, tad Latvija būtu normāla Valsts.
Right
R
Ko nozīmē nav saistošī? Atkal izkruķīties uz "sakaru" rēķina, kādam ielīst pakaļā, kādu piekāst. Pretīgi. Putins Gaišš???? Un kas mums no tā? Mums arī vajag vadonīti, lai paši varam laist luni, vai ne. Tad tik būs labi! Attiecībā uz Krievijas tautu... neviens jau viņiem nestāsta kas viņu valstī notiek, neviens viņiem NAKĀDAS tiesības ka kalpot batjkam nedod, un viņiem arī NEKO neviens nejautā. Pielej smadzenes ar šņabīti un GAIŠI valda pār viņiem. Smieklīgi. Nevajag mums ne gaišus ne tumšus PUTINUS , ne baltus, ne sarkanus. NAV glabēju, katrs pats savas laimes kalējs, lai kā gribētus atbildību uzvelt citiem.
vdz
v
Es personīgi ticu Dombrovskim un saprotu arī to, ka ir tik daudz nelietīgu cilvēku, kuri, lai slēptu savas "rebes", izmanto katru iespēju, lai kaitētu šai valdībai un izdotos izlocīties no iespējamā soda. TP ir agonijā, un ne velti tiek izsviests pēdējaos trumpis! Ja nebūsim muļķi, izdzīvosim, bet ja domāsim tikai par savu maciņu un desu uz galda, nekas labs mūs negaida.
Vija- Senais
V
Piekrītu, ka Godmanim pirmajā valdīšanas laikā nebija viegli, to visi sapratām un ticējām, ka ceļam labāku dzīvi! Šajā laikā sāka veidototies likumdošana, ko veikli izmantoja visnotaļ šiverīgi shēmotāji, lai liktu pamatus likumīgas zagšanas iespējām ! Jau Godmaņa laikā savas pozīcijas ieņēma "savējie", kuri gadu gaitā savu varu pamatīgi iecementēja, pie reizes sapinoties radu tīklos, kas šo "armiju" padarīja par lielu un vissvarenu! Godmanis to neredzēja?! Negribēja redzēt?! Un tā valsts "airipoja" ar pazudušajiem 3 miljoniem, glancētajiem podiem, lapseņu upuriem un nezināmass izcelsmes naudas pārskaitījumiem utt. Neievēroju secību, jo nav iespējams uzskaitīt visas neģēlības, kuras sazēla jau Godmaņa pirmajā uznācienā. Es viņu ilgi cienīju, mēģināju attaisnot, bet nu - ticības un pacietības mēriņš ir iztukšots un trauks saplēsts. Viss!
KLM
K
Adolfa kungs, ja pie rokas nav suņu fekāliju, vai var izmantot citu dzīvnieku fekālijas (cilvēku ieskaitot) ?
He he...
H
Ir tikai viens jociņš, ka gan Gomaņa , gan Domrovska līgumi ar SVF nav ratificēti Saeimā un tie nav Latvijas pilsoņiem saistoši....
Senais>zvirbulēnam
S
Jā, par bankām varu piekrist tik, ka nevajadzēja mums neprasot , mūsu naudu likt privātbankās, lai cik tie procenti kārdinoši. Tāpēc jau jāglābj, lai nezaudētu visu.
Senais>zvirbulēnam
S
Labi, labi, pankūkas dabūsi (protams, ja piespēlēsi mediņu). Es sagumu par Tavu frāzi : " Turpinot Godmaņa ceļu," . Tas , ka Godmanim nevarēja izdoties saglābt to, ko faktiski mēs paši bijām savārījuši, nepadara viņa rīcību noziedzīgu. Piedod, ja vari, es "pievilku " Tavu tekstu arī Godmaņa pirmā uznāciena vērtējumam, kad viņš uzņēmās vadību vissūdīgākā laikā kopš kara beigām. Un sekmīgi,. manuprāt, lai ko citi par to teiktu.
:D
:
pasaki Lellīt, ko tad tas kāmis ar uzēstajiem vaigiem ir ko tādu labi izdarījis? Kā vien vedis valsti uz aizvien lielāku bezdibeni?
He he...
H
Kāpēc mums jāliek izxadzēji (TP) vai jāpatur stulbeņi (JL) .... Vai citu letiņu vairs nav?!!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas