Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zatlers vēlas lielākas prezidenta pilnvaras, arī amatpersonu iecelšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Populists
P
APVIENĪBAS pēc būtības ir jauna sile veciem zubriem .... valsts Prezidents grib no siles šveicara bez tiesībām, kļūt par siles administrātoru ar tiesībām izraidīt no zāles par daudz iereibušus apmeklētājus ....
pilnvara
p
prezidentam bija jadod pilnvaras kad notiek kada balsosana, pasvaldibu vai Saeimas velesanas noturet ari tautas nobalsosanu, par kadu svarigu jautajumu.
karro
k
5.bildē var redzēt Daudzes un ZZS attieksmi pret prezidentu!
Nebrīnos
N
Zatlers vēlas lielākas prezidenta pilnvaras, arī amatpersonu iecelšanā --------------------------------------------------- Pats vainīgs! Toreiz nodrebēja un neatlaida šo saeimu , tāpēc tagad vari staigāt siekalodamies par savām "lielākajām pilnvarām"... Būtu atlaidis, būtu tagad lielākas pilnvaras...
HA
H
Lai nogrābstās! ja zābakam ļaus salikt amatos visus minētos, tad toč, jābrauc projām, jo ar ielikteņiem šamais arī pēc termiņa beigām turpinās raustīt aiz šņorītēm, kas deputātiem pēc pilnvaru termiņa beigām nav iespējams... Jeb moška Lilitiņai sagribējies kādu siltu vietiņu???
Dainis
D
Nedrīkst dot plašākas pilnvaras vienpersoniskai izmantošanai! Pasaulē nav daudz cilvēku, kas nesataisītu aplamības, vienpersoniski rīkodamies ar varu pēc saviem ieskatiem. Zatleris arī jau daudz glupību ir sarunājis, lai atturas labāk no darbiem.
jančuks
j
Nu Zatler, kusties veicīgāk. Ja nevar paspēt palūdz kādu org palīdzēt.
Miks
M
Pirmārt mainīt vēlēšanu likumu!
Abels
A
Varetu piekrist tam,ka prezidentam vajadzetu lielakas pilnvaras valsts vadisana tacu pirmais kas ir japanak,ka Latvija sprezidentu ievel latvijas pilsoni, otrais, ka prezidents pec ievelesanas ir tiesigs atcelt zaglus, korumpantus ministrus, Saeimas deputatus.
Vienotības triumfs
V
Pareizi , Zigi, jo stutē patreiz Vienotības vidējos zaglēnus, lai tie kļutu tik pat lieli kā vecie taukpurni! Bet kāpēc mums vispār vajag tās sapuvušās partiju siles?
borcinsh
b
Tev, Dakters, ir jau slikta reputacija prieksh "lielaakas pilnvaras" !... no taa vajadzeja saakt !
zigis
z
Ļoti pareizi.zatlers sāk patikt !
Satversmes pārkāpējs
S
Bet kas ierobežos šos tupos prežus? Zemnieku mieti? Papriekšu ierobežo viņa rīšanu puspienās un tad sāc dot papildu pilnvaras. Deputāti jāvēl savādāk nevis jātic vienam muļķim- vēja rādītājam.
kra
k
jocigi - Vinjs saka ka nevajaga Veleshanu likuma izmainjas, bet par tam izmainjam kuras vinjs min- tas tacu tieshi attiecas uz veleshanu likumu...vai tad Zatlers nesaprot ka ikviena parmainja ir parmainja ka veicama likumdosanas paredzetaja kartiba??tad jau vinjs ir vel dumjaks neka izlikeas.....nu goda vards.
Satversmes pārkāpējs
S
Tam lēkmes cilvēkam patiešām šī ir kārtējā lēkme izrādīties, bet likums arī viņam jāievēro. Pie likumu grozījumiem viņam jāstrādā nevis tukši jāpļurkst. Prezim ir tiesības vadīt MK sēdes, tur lai iekļauj likumu labojumus un MK lai virza tos uz Saeimu. Kur vēl vienkāršāk, bet šitais tikai muld un tūkstošus pusdienās norij.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas