Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers vēlēšanās kandidēs kā pirmais numurs Vidzemē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fans
f
Braukšu uz Vidzemi balsot par skaisto Kukuli! Ļoti patīk!
beta
b
Zatleram ar savu popularitāti vajadzēja kandidēt Rīgā vai Latgalē, kur vislielākais krievu elektorāts.Reformators mūsu... Man žēl, ka tik liela latviešu tautas daļa tik stulba, ka neatšķir lētu populismu un savtīgumu no patiesas intereses par valsti un tautu. Tiešām izskatās, ka "kukules" veikli manipulējot ar Zatlera godkārību, izmantojušas viņu kā darbā iekārtošanās aģentu...
Berta
B
Kas ar to Zatleru notiek? Nu, ja nevarēja sakasīt cik necik normālus cilvēkus, tad taču nevajadzēja par katru cenu līst politikā un dibināt partiju! Vai tas tāds nerealizējušas personības izmisuma solis? Bet kāpēc tad vajadzēja solīt nezin, ko? Runāt par jauniem ētikas principiem, ja savākti ļautiņi ar tik neētiskām darbībām - tā ir ņirgāšanās par vēlētāju, liekot saprast, ka šī partija balstīta uz vienīgiem meliem. Nav smuki! Vadīt valsti nav tas pats, kas dvus pirkstus apč.....āt vai nolasīt no lapiņas Rīkojumu Nr. 2 ! Es neuzticos šai partijai.
Vārds
V
Komentārs
  • 0
  • 0
pret zagšanu
p
Zatleru - uz Rīgas cirku!
nesanāks
n
tur jau šlosis klauna vietu aizsitis, bet lembe rāda fokusus
  • 2
  • 0
ZOO
Z
Savu laiku Krievijā pamuļķis Zirinovskis nodibināja liberāl demokrātu partiju, ar kuras palīdzību tika noņemtas daudzas vēlētāju balsis Krievijas komunistiem. Pamuļķis Zatlers tagad pēc kāda pasūtījuma sašķeļ latviešu elektorātu. Ne ZRP, ne vienotībai šajās vēlēšanās uzvarēt nespīd vienīgā cerība uz VL, kuriem būtībā nākamajā saeimā pat godīgi sakot nav ar ko būt kopā koalīcijā, apkārt vienas prostitūtas.
Vārds
V
diemžēl VL tādas pašas prostitūtas vien ir, plikpauris bērziņš ar savām centrāltirgus iemaņām, parādnieks ar harēmu... eh.. švaki
  • 1
  • 0
jautātājs
j
lai veicas...
tieši tā
t
vēlētājiem vidzem 16.08.2011 19:34 Ziņot! Zatlers ar Ķīli un "pēdējiem muļķiem" vēl tic, ka LV var veikt pārmaiņas par labu tautai,Šeit, LV , noteiks un nosaka kārtību kopš Parex bankrota nosaka SVF, ES, Pasaules banka, kas ar iepriekšējo lācuka valdību parakstītajiem aizdevumu slepenajiem tautai līgumiem visām nākošajām valdībām noteikuši kārtību un turpmāk paredzamas nepārtrauktas budžeta konsolidācijas (lasi - samazināšana). Turpināsies bezdarbs, pa 500 gadā pašnāvībām, LV teritoriju pametīs iedzīvotāji, turpināsies augstā nabadzība, korupcija, prostitūcija, un valstij nebūs naudas.
Vārds
V
Komentārs
  • 0
  • 0
Deguns
D
Gatavojam darba vietas caurkritušajiem un caurkritušajām sekretārēm, referentiem, palīgiem un izpalīgiem. Var jau būt ka tā vajag. Ko es tur saprotu.
Kruti
K
Zinu, ka mans profesors arī ir iesaistījies ZRP, tieršām gudrs un apgarots cilvēks, kas iesaistījās politikā, jo vairāk nevarēja izturēt, kas Latvijā notiek, bet viņu sarakstos laikam neatrast, tikai kaut kādas beibes un biznesmenīši, kauns....
aqw
a
Viss notiek , tāpat turpināt!
Ievērojam!
I
Daudzi latviešu partiju vadītāji ir sabēguši drošos vēlētāju reģionos - Vidzemē, Zemgalē, Kurzemē. Bet īstiem līderiem būtu jākandidē smagākajos punktos - Rīgā un Latgalē.
Visi
V
grib kandidēt Vidzemē, kas cīnīsies par Latviju Latgalē?
Arprats,ko vini salikusi
A
Kurzeme ,,lokomotive,, laga sieva, bernu darza audzinataja Rita Vilnite !!!!!!!!! Nu gan Zatlers velk ieksa saeima nejegas ! Jaaa.... no vina atbalstitaja leni, bet neatgriezniski klustu par pretinieku
Ak Dievs,kada vilsanas!
A
Ak Dievs,kada vilsanas - saraksta vienas pelecibas..... nu ko - atkal jabalso par Dombrovski un to pasu Vienotibu. Protams svitrosu vinu sarakstu uz nebedu!
zb
z
par kādu dombrovski??? par VL jābalso!
  • 1
  • 3
zb
z
par kādu dombrovski??? par VL jābalso!
  • 1
  • 3
Zaļais
Z
Kādēļ esi vīlies ? Atver acis un paskaties, ko sastrādājis tas grāmatvedis. Vai tad vēlies, lai paliktu pliks un nabags. Pat veselības nozari nevar kaut minimali nofinansēt. Gribi uzlabot veselību maksā ragā. Nevari samaksāt, tieci pats galā vai mirsti nost.
  • 3
  • 2
lapsa
l
tas nav Vienotības klons, vien vāja atblazmā, vai drīzāk parodija. tā vien šķiet, ka Zatlera sarakstu pārsvarā veido kādreizējie Zatlera pils padomnieki vien - bet ko darīt, nepārvēlot Zatleru, darbu zaudēja arī tie, tagad vismaz kāda cerība viņiem nenonākt bezdarbnieku rindās. :D
Baiba
B
Muldēt vajaga ar mēru. Paši esat vāji. Nolaiduši valsti līdz kliķim, kad pašiem latviešiem masveidīgi jāizbrauc no valsts darba meklējumos ārzemēs. Nekādā gadījumā nebalsosim par Vienotību.
  • 3
  • 5
Vārds
V
vnk jauns projekts!
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas