Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Zatlers: Vienotība nav viegls sadarbības partneris

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LATVIJAS DEOKUPACIJAS PARTIJA.
L
Izsludinat boikotu veletaju balsu zaglim Zatleram. Izsludinat boikotu kremla partijas ,,Vienota Krievija,, filialei Saskanas Centrs. Noskaidrot vai Zatlers nerikojas Saskanas Centra un tadejadi Maskavas intereses. Gadijuma ja noskaidrojas ka SC un Zatlers ir darbojas Maskavas intereses un faktiski gatavo valsts apversumu valsts drosibas iestadem pret valsts gravejiem pienemt visbargakos lemumus.
zatlers
z
kas es esu? nesaprotu.
tankist
t
ИНТЕРСВЕТ МОСКВА Мы приглашаем Вас
RIX
R
Kangars arī muti pavēra.
Ritvars
R
Zatlers ir pārkāpis visas latviešu tautas cieņas robežas un manā apziņā pārvēties par nelieti un normāliem latvietiešiem nelieša viedoklis, kas nodood savu latviešu nāciju ir nulles vērts.
Zatler,nepadodies!
Z
Liec tak tai latviešu tautai mieru!Atradies latvietietis! Bet Zatlers malacis,vienreiz ir kāds, kas to bardaku Latvijā grib likvidēt!
  • 0
  • 2
!!!
!
Kā tad ,nu šķelsimies un nu tik veidosim no jauna. ZATLER , vispirms tu pats esi neprognozējams. Atlaidi saeimu , savilki sarkanas līnijas un turpini bučoties ar Ušakovu , pie tam teātrī. BET , Ušakovs taču bučojas arī ar Šleseru un bučosies arī turpmāk. Vai arī pret sarkano krāsu sarkanās līnijas NAV redzamas? Tu pats esi sapinies kā vista pakulās. Ej malā un nokaunies pirms met kādam ar akmeni.
jautātājs
j
tā viši... vienotība jau no einara sāka smirdēt... tad saeimā neiebalsoja vadošos kadrus- štokenbergu un kristovski. rudā, par brīnumu iekļuva... un tad atceros, kā tika uzveidots "zurku skrējiens", lai apvienotu neapvienojamo, tikai, lai pie siles tiktu... par visu nākas kādreiz samaksāt... arī par nepareizu sponsoru naudas tērēšanu...
Tā nedrīkst.
T
Zatleram neklājas visai sabiedrībai nomelnot Vienotību,ar kuru būs jāstrādā kopā koalīcijā, un jāpieņem kopēji lēmumi. Tas no Zatlera puses ir ļoti nesmuks gājiens,jau tā sabiedrība pret viņu un viņa gājieniem ir noskaņota negatīvi. Nu tā nedrīkstēja izrunāties publiski pret politisko partiju ,no kuras pats Zatlers virza premjeru. Viņam nav nekādas takta izjūtas,nu tik prasta attieksme,ka kauns .
Jurka
J
Zatlers nomelno Vienotību?Nu izlasi komentārus vēlreiz.Sāc no sākuma,varbūt,ja draudzējies ar savu galvu,sapratīsi no kuras puses nāk šis dubļu šaltis uz bijušo prezidentu!Liekās ka Jaunupa skribenti vālē trīs maiņās ar virsstundām..
  • 2
  • 1
nu jā
n
Ar Maskavu toties viegli. Maskava maksā, Zatlers izpilda
zitlerwitz
z
Mērglis tāds. latviešu patrioti nebaidās no tankiem
Dipšits
D
Zatlers ir 100% zābaks. Marioneta. Bet Kam? divas blondīnas vada viņu politisko virzienu? smieklīgi
dase
d
ko vins ar so sakamo un ta nodosanu zurnalistiem, ko vins sanem? kadel tas jasaka? kads ieguvums? mekle konfliktus? uzprasas?
!!!
!
Kā tad ,nu šķelsimies un nu tik veidosim no jauna. ZATLER , vispirms tu pats esi neprognozējams. Atlaidi saeimu , savilki sarkanas līnijas un turpini bučoties ar Ušakovu , pie tam teātrī. BET , Ušakovs taču bučojas arī ar Šleseru un bučosies arī turpmāk. Vai arī pret sarkano krāsu sarkanās līnijas NAV redzamas? Tu pats esi sapinies kā vista pakulās. Ej malā un nokaunies pirms met kādam ar akmeni.
demokratija
d
Nu ka tad, jo Zatlera sieva var netikt pie P.Avena fonu naudas. Kauns, ka sads zoo lopins ir bijis par Latvijas prezidentu, bet nevajadzetu aizmirst to ,ka so zoo prezidentu radija LC un TP banditiskie grupejumi slepenas sarunas. Latvija prezidents ir jaievel Latvijas pilsoniem.
Jukums
J
Zatlers jau ir norādījis tikai uz vienu pretrunu Vienotības iekšienē. Domāju, ka šī partija tiešām varētu sašķelties un tas notiktu brīdī, kad, palikuši opozīcijā, viņi sajustu, ka valdība bez viņiem var iztikt un ir stabila. Tad daļa Vienotības pievienotos NA, daļa ZRP, bet atlikušie, kuri pamatā sastāv no Vienotības sakarīgākās daļas - saeimā neiekļuvušajiem jaunajiem politiķiem, varētu būt pamats jauna politiskā spēka izveidošanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas