Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Zatlers: ZRP nav mainījusi viedokli - labākā būtu plaša koalīcija ar SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
logiski
l
Kas mainīsie, ja jūs cien. komentētāji turpināsiet atgremot koalīcijas tapšanas raugu atkal un atkal? Forma ir izveidota, tagad tā jāpiepilda ar saturu, kas baro nevis indē tautu. Ekonomiskās reformas būs tikai tad rezultatīvas, kad tiks radīti apstākļi plašu iedzīvotāju slāņu finansiālai patstāvībai, kuras pamatā būs privātīpašumā balstīti iztikas avoti. 30. gadu beigās Latvijā tika pieņemti lēmumi par lielo zemes īpašumu sadalīšanu un sākās nepieredzēts uzplaukums. No savas vēstures ir jāmācās. Protams ir nepieciešams kompensāciju mehānisms, lai reformas laukos būtu izdevīgas visiem.
redzi,
r
30.gadu beigās neviens nemurgoja par etnisko saskaņu, visi Latvijas pilsoņi bija iemācījušies latviešu valodu un saskaņojās bez ārzemju padomdevēju palīdzības.
  • 1
  • 0
Uzmeta
U
Zatlers uzmeta saskaņu, pie pakaļas visas reformas, ka tik pie siles.
Kas notiek?
K
Vai Zatleram viss ir mājās? Es vairs vispār šo raustīgo personāžau nesaprotu. Viņam ir variākas personības vai kā? Esot tāda kaite
:o)
:
Zatlers vispirms brutāli uzmeta savus vēlētājus un sāka brāļoties ar SC, pēc tam uzmeta arī SC. Cerams, ka vēlētāji līdz nākamajām vēlēšana'm neaizmirsīs zoodārzā atrastā zatlera kangara un nodevēja dabu!
MV
M
gada uzmetējs:D
  • 2
  • 0
Mg
M
Jau vakar lasīju šādu nooficiālu informāciju: "Neoficiāla informācija, no vienas partijas biroja: premjers - Dombrovskis; aizsardzība - Pabriks; ārlietas - Rinkēvičs;ekonomikas - ZRP Dombrovskis, finansu - Vilks; iekšlietu - Judins; izglītības - Ķīlis; kultūras - Dālderis; labklājibas - Viņķele; tieslietas - Bērziņš;veselība - Ražuks; vides - Cilinskis; zemkopības - Vanaga; spīkeris Saeimā - Zatlers, vietnieki - Abotiņa, Klementjevs, sekretārs - Rasnačs, Satiksmes - Sprūdžs, Olšteins vai Ozoliņš, ir tāda sajūta, ka ZRP paši negrib Olšteinu, līdz ar to varētu būt arī "neitrāls" kandidāts." Tad nu redzēsim, vai tā ir taisnība, ka par ministriem sāks runāt tikai rīt un kāds šo sarakstu būs tikai nosapņojis...
politalogs
p
Zatlers ir bijusais dakteritis- kukulnemejs, kuram jau pec butibas asinis ir tirgoties un gut sev privato labumu un ari politka sis glumais, aprobezotais Zatleris ir tikai vien darbojies savas privatajas intereses, Zaglers pabijis Maskava no tiem krasnumiem, skaistuma, verieniguma un krievu bagatibas ir ta apstulbis ka nespej no ta visa atjegties un tapec par visus varu censas Latvijas valsti amatos iekartot Krievijas okupantus un vinu pecnacejus SC. Latvija pedejo 20. gadu laika prezidentu amatos ir bijusi kretini, gadijuma cilveki Ulmanis, Freiberga, Zatlers un ir skaidri un neparprotami ir pieradijies, ka Latvija prezidents ir jaievel Latviajs pilsoniem.
demokratija
d
Stulbs, stulbs, kartejais gadijuma smerdelis, kurs tika iestumts prezidenta aamta, pietika jau ar Ulmani un Freibergu. Tas tikai, kartejo reizi pierada, ka Latvija prezidents ir jaievel Latvijas pilsoniem.
Kash
K
Zatleru jau arī ievēlēja tauta. Domā, ka būtu kas labāks?
  • 0
  • 0
jaa
j
zirgu maiņai būt Pirms 11 min ZRP, nomainiet aploksni pret gudro, jauno "spurdžu"",iegūsiet tautas atzinību un mīlestību
Kash
K
Jā. Rīta intervijā Zatlers izskatījā super pārliecinošs. Kā uzdeva jautājumu par tankiem tā tūdaļ stūma ārā, ka vēl arvien uzskata, ka SC bija jābūt valdībā, bet kad atkal uzdeva jautājumu par to pašu "nostumšanu" ar tankiem tā atkal grūda ārā to pašu, bet atbildi tā arī nesniedza - kā tad ir? Vai tad tiešām tie tanki bija, ka viedoklis tika mainīts? Varbūt NA atbrauca ar tādiem maziem spēļu tanciņiem, lai Z būtu pildījis solīto?
Mežmalis
M
Mūsu Saulvedis apmulsis! Kas es esmu? ar ko es esmu? Lielākais prieks ka Rajeckai nebūs nekur jābrauc!
nnx
n
SC ir jābūt valdībā. Tā saucamie latvieši 20 gados jau pietiekami sevi parādījuši
paklau,
p
SC sevi rādīja 50 gadus, no 1940. līdz 1990.gadam. Tev vēl nepietika?
  • 6
  • 2
He he...
H
Vai tad es pirms vēlēšanām neteicu.... he he.... ka Zaptes onka ir Vienotības jenotu klons....hi hi.... lai tautiņai makaronus uz ausīm uzspraustu.... ha ha... Gods kalpot biezajiem, bet tautiņai kā parasti - FIGĀ!
Nez, hehe,
N
Kas jums tur psihenē par internetu samaksā?
  • 0
  • 1
vēlētājs
v
Puika VALDI, tevi kā vakardienas lohu izvedīs uz lielceļa kakāt, nesaprati vēl, kādi šmuguļi ir kāmīši un tebiki? pēc koalīcijas izveidošanas tevi pašu nostums malā, līdzīgi kā reālās bandās, jaunie nekad neņems virsroku, rullēs pahani, a kādēļ tad tu to saeimu atlaidi, visas tavas pūles VĒJĀ, IZPROTI JAU TAGAD, VAI VĒL JĀPĀRLEICINĀS?
ZOO
Z
Es aicinu visus vēlētājus atcerēties šīs vēlēšanas un izdarīt secinājumus, kas īstenībā ir zatlers, Es labāk koalīcijā redzētu V, VL. TB/LNNK, ZZS un pārbēdzējus no zrp. Un no tādas koalīcijas arī šis jūdas baidījās tāpēc arī piekrita pievienoties Latviešu partijām.
Barons
B
Šāda koalīcija būtu izveidojusies, ja Zatļeris būtu palicis pie sava SC. Tad šis jūda sēdētu opozīcijā līdz nakošajām vēlēšanām un nebūtu ticis pie siles...
  • 1
  • 0
Troll
T
Ja pašreizējie koalicionisti būtu pietiekami gudri, tad viņi nomazgātu Zatlera nosprausto privāto "atriebības" līniju un ņemtu klāt ZZS. Tas nozīmē noziedot 2 ministru krēslus - zemkopības un labklājības, kur tāpat par tagadējiem labākus neatradīs. Bet tas dos kopā 69 balsis Saeimā, iespējas un grantijas pret jebkādām nejaušībām. Bet vai Zatlers būs tik gudrs? Ārpusē paliek vienīgi SC kā mazākums. Tad Zatleru tiešām varēs saukt par apvienotāju. Jo labas gribas krieviem neviens netraucēs pievienoties kādai no vairākuma partijām, nevis stutēt promaskavisko SC.
  • 4
  • 1
???
?
Redzams, netrūkst tādu, kuriem - jo stulbāk, jo labāk.
  • 0
  • 0
Air
A
Varbūt tomēr vajadzēja ļaut Vienotībai sašķelties. Būtu beidzot visi salikti pa īstajiem plauktiņiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas