Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatleru pievienoties biedru rindām gatava aicināt tikai Vienotība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Ziņu aģentūra BNS Valsts prezidents Valdis Zatlers, kuru Saeima 2.jūnijā nepārvēlēja amatā uz otro pilnvaru termiņu, vērienīgu atvadu balli nerīkos, aģentūrai BNS teica prezidenta preses sekretāre Ilze Rassa. Viņa informēja, ka prezidents organizēs tikai pieņemšanu ārvalstu vēstniekiem Latvijā. Taču konkrēts pasākuma norises laiks nav vēl zināms. -------------------------------------- Ak tad nācis pie prāta, beidzot apjēdzis, ka Likums vispār neatļauj rīkot šādas balles. Freiberga, tā gan mauca uz visu klapi, uzspļāva likumiem, Valsttij un tautai! Rīkoja i inaugurācijas balles, i amatu atstāšanas balles! Nozaga Valsti!
[email protected]
h
Visdumjākais, ko viens bijušais valsts prezidents varētu izdarīt - iestāties kādā no esošajām t.s. partijām. Pirmkārt, Latvijā nav politisku partiju, otrkārt, šīs interešu grupas ir sevi sakompromitējušas, treškārt, "Vienotība" nav vienota. Un visbeidzot - tas vienkārši ir ļoti slikts stils, "ģešovka" - no prezidenta līmeņa nolaisties tik zemu. Vai kāds ir redzējis, ka ģimnāzijas absolvents stājas atkal 7. klasē tajā pašā skolā?
vells
v
Domāju, ka vismaz daļa no "vienotības" deputātiem balsoja pret Zatleru, jo tikai Zatlera izgāšana vēlēšanās un viņa rekrutēšana "vienotības" rindās dod šim politmafijas klanam kaut kādas cerības iejāt Saeimā. Grūti būs trešo reizi pēc kārtas iemelot tos pašus melus, ja vēl ņem vērā, cik ciniski ir rīkojusies "vienotība" pēc Saeimas vēlēšanām, faktiski izņirgājusies par tiem, kuri lētticīgi ļāvās jenotu populistiskajai propagandai.Tas, ka "vienotības" barveži pirms vēlēšanām apvainoja visus pa labi un kreisi, ka tie grasās nodot Zatleru, liecināja, ka "vienotība" pati perina šādus plānus. Ne velti saka, ka "ķeriet zagli" viskaļāk sauc pats zaglis. Zatleram arī jāsaprot, ka pakļaujoties "vienotības" vilinājumiem viņš būs nodevis sevis pasludināto karu pret sasmirdušo Latvijas politikas purvu.
Marga
M
Visi iepriekšējie premjeri ir savārījuši daudz lielākus sūdus
dzeris
d
Andrītis - Vai tiešām jūs nesaprotat, ka "vienotība" ar visiem spēkiem cenšas novirzīt tautas domas no sūdiem, ko Dombrovskis savārījis... ----------------------------------------------------------------------------------------- Andrīti, sāc lietot nootropilu, tev kaut kas nav kārtībā ar saprašanu.
sistēma jāmaina pamatos
s
visa tā partiju sistēma ir jātriec ratā! Jānāk tautas vēlētam prezidentam. Un lai paliek dažas ministrijas,kas ir tiešā pakļautībā prezidentam.Un katram ministram ir jāparakstās par kriminālatbildību(nevis demisionēšanu)ja savārīs kādus sūdus vai nepildīs pienākumus.
[email protected]
h
1. Samuēla grāmata, 8. nodaļa - no tam var sākt kaut ko saprast...
  • 0
  • 0
dzeris
d
Un tas prezidents, visdrīzāk, būs Lembergs, jo par to balsos tie paši, kas balso par ZZS un SC, jo vecais komunists pie'nemams arī krievvalo'dīgajiem. Un kas tad būs par ministriem, vari iedomāties pats, un ko viņi sadarīs.
  • 1
  • 1
Janka
J
Nākošajā dienā pēc Zatlera paziņojuma par Saeimas atlaišanu, Ministru kabineta sēdē Dombrovska vadībā, tika nolemts, ka steidzami ir jāpārdod tas, ko vēl var paspēt, tas ir LMT un Lattelecom...
Thomas
T
Kas Jums teica kad V. Zatlers vispār kādam pievienosies? Neviena Latvijā esošajām partijām nevar uzticēties, visas viņas ir pierādījušas kad nav lojālas Latvijas valstij un tautai. Tikai jaunas asinis un jauni spēki var te ko mainīt.
Andrītis
A
Vai tiešām jūs nesaprotat, ka "vienotība" ar visiem spēkiem cenšas novirzīt tautas domas no sūdiem, ko Dombrovskis savārījis...
MK
M
Būs izdevīgs biedrs. Pensija laba, algu neprasīs.
lapsa
l
Ja Zatlers iestatos Vienotiba vins uzreiz automatiski klutu lidzigs sivermanim Jaunpupam vai Murniecei ar savam fotoradaru mahinacijam, Vienotiba ir laba partija ar labu perspektivu bet jaatiras no shemotajiem. Zatleram jarada jauna speciga nacionala partija. Tad mums butu divas specigas latviskas partijas kas nodrosinatu stabilitati valsti. Maskavas partijas un oligarhu partijas netraucetu dzivot klusi pikstetu kaut kur pazobele.
skuķis
s
Trakā Alma un KLM - dedzinātāji...tur jau ož pēc kriminālkodeksa...nezin'pēc kura panta. Lai jau tā Ilmāra Znotiņa vārdi aiziet debesīs!!
Ome
O
Ja Zatlers piekristu,tā būtu liela laime Vienotībai.Tikai pirms tam Vienotībai būtu jāattīrās no kangariem,lai viņi iet savu ceļu.
Alma > KLM-ītim
A
Ai, KLM-īt, nu ko tu runā? Aforismi par Romas dedināšanu un cits... Es lasu Tevi un man nav man nav jauku sajūtu sirdī. Nu nevar tā. Vai tad senajā filmā nebija labi pateikts, ka "ja sabiedrībā nav diferenciācijas pēc bikšu krāsas, tad sabiedrībai nav dzīves mērķa"? (c) Kin - dza-dza 1986 Tātad jābūt diferenciāciaji! Jāstaigā Aivariņam un Andrītim un Aināriņam un citeiem dzeltenās biksēs, bet mums, pārējiem jātaisa divreiz "KŪ" pret viņiem? Vai tad tā nav? Vai ne tā?
who cares
w
Apgalvojums virsrakstā ir pagalam neprecīzs. Ir vēl gana daudz partiju, kas būtu jāaptaujā, lai varētu ko tamlīdzīgu aphalvot. Nosaukuma autors varētu pretendēt uz DZELTENĀ ŽURNĀLISTA BALVU.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas