Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ziemeļu koridora izpētei iztērēti jau vairāk nekā 6,5 miljoni latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
joks
j
Man to šķērsojumu nevajag, jo ceļš pie Juglas ies pāri manai garāžai.
zibentiņš
z
maksas tilts, kā citādi. katrs maksā 50 santīmus un brauc vesels! aizbrauciet uz sanfrancisko, uz zelta vārtu tiltu - normāli, samaksā un brauc pāri! kur problēma? automātiskos maksājumus uztaisa - katrā mašīnā zem spoguļa raidītājs jeb e-talons :)) virs tilta arka ar signāla nolasītāju. 30000 auto dienā, katrs 50 santīmus dienā 15000 lati, gadā - 5.475 miljoni latu, desmit gados 54,75 miljoni latu, 50 gados tilts sevi atpelnīs, vajag tik katru gadu cītīgi pārkrāsot, lai nerūsēnu labi, var prasīt arī 1 latu, tad divreiz ātrāk atpelnīs. kur te problēma uztaisīt maksas tiltu? nevari samaksāt, nebrauc, brauc uz vanšu tiltu ar līkumu un degvielas un laika pārtēriņu.
Arturs - Pensionars
A
Nekur neliksimies ,jābūvē būs,ja vēlamies attīstīties.Kad ? Kādā secībā,tas cits jautājums.Tas tikai tā liekas,ka viss zagšanai.Laikam jau latvietis citādi domāt neprot,jo savās iedomās nedzīvo kapitalismā,bet gan utopijā.Kapitālisms ,cienītie,ir sistēma kur spējīgākie kautko piedāvāt mobilizējas gan intelektuāli,gan finansiāli konkrēta materiāla labuma iegūšanai.Tie kuri nespēj,osta oderi,tie kuri rīkojas ziež sviestu un ikrus uz maizes.Kapitāls ir tas kas dod ienākumus un bagātību un ne jau pasakas par taisnīgumu.Vēl un vēlreiz atgādinu,ka mūsdienu finansu kapitālismā - 90 % pasaules materiālo vērtību pieder 10% ļaužu grupiņai.Liels projekts pie mums.lauj cerēt,ka tā īstenotāju makos iekritīs krietna daļa un tā nebūt nebūs vulgāra zagšana,bet gan sistēmiska pārdale.Visi šie socialistiskās taisnības piesaucēji ir kļūdijušies ar durvīm.Liekas ka ziemeļkoreja ir šī taisnīgās sadales paraugvalsts.Divi varianti, vai nu pārnest šo "taisnīgo"sadali no turienes pie mums,vai pašiem doties turp.Bet Ziemeļu koridors ,lai gan pēc manis,lai top.
darvas karote
d
ok, varam brēkt par naudas summām, taču vienlaikus nespraudiet batonus ausīs par to, ka tilts nav vajadzīgs, ka tas ir neprāts, jo neesot noslodzes. Nebrauc ar tramvaju un ieraudzīsi noslodzi. Neprāts ir bibliotēka
Trahtenbergs
T
ja pie mums tiktu atveeleeta valsts nauda paaris miljonu valsts izlaupiišanas peetiišanai , garanteeju arii taa tiks nozagta , tiktaalu diemžeel ir noiets 20 gadu laikaa , superspecializeejušies šajaa jomaa , vareetu to pat eksporteet...
hmmm
h
Prātā nāk Mērfija likumu variācijas. Šeit škiet ir kas līdzīg - izpēte vai projekts, tiešām, vajadzīg var būt dārgāka... arī par pašu izpēti. Nav jāuztver gluži burtiski, taču uz to pusi tendence ir. Jebkurā gadījuma muļķigi ir notērēt ap 10 miljoni DOLĀRU, lai secinātu - šādu projektu vienkārši nav reāli "pavilkt".
dzigits
d
Nu vai tas nav vajprats kas notiek Latvija, par so naudu tacu vareja jau puse no tunela uzbuvet, bet vini ir izterejusis sis milzigas summmas tikai papiru rakstisanas.
zelta tilts
z
Tikai petniecibai tik daudz miljonu, sausmas!
bambams
b
viens tilts nav pabeigts, kad otrs jau padomā. šobrīd cilvēki nost nemirst no esošajām ielu noslodzēm, katrā ziņā par 900 miljoniem latu varetu sakārtot arī daudz citas lietas, pieņemsim tramvaju līnijas, kas ir bēdīgā stāvoklī.
trusis nejaukais
t
ES naudas piesaiste vismaz vieš cerības, ka zagt vairs nevarēs tik brutāli, kā Dienvidu tilta gadījumā..
James
J
Vienkārši apbrīnojami.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas