Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Žīgurs: Elektroapgādes krīze bija kā partizānu karš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gunārs
G
Nekļūsti smieklīgs. Miķelsons, pēc publikācijām spriežot, desmit gadus laida muļķi, privatizēja čomiem izdevīgākās Latvenergo daļas un pumpēja valsts naudu privātās rebēs. Un netīrīja stīgas. Par to viņš tūdaļ ir uzraujams pie kāša. Bet jaunais čalis atnāca tikai mēnesi pirms ziemas. Ja līdz nākamai ziemai vismaz 30% stigas netiks iztīrītas, tad viņš protams, jāuzrauj pie kāša blakus Miķelsonam.
b2 >>> Gunars
b
Ja Mikelsons ir tik slikts ka netirija elektrolinijas tad kapec labais Zigurs ari neko nedarija? tapec ka vini abi ir zuliki un naudu par ko vajadzeja apmaksat stigu izcirsanu iztereja kur citur..
Gunārs
G
Elementāri: Miķelsons daudzus gadus noziedzīgi laidis muļķi, atstājot novārtā reālu darbu. Katram bērnam skaidrs, ka sniegs un atkala (nevis "sasalstošs lietus") ir ikgadējs pasākums, un nav pielīdzināms dabas katastrofai. Zemestrīci ir grūti paredzēt - bet sniegs ir katru ziemu. Un katru ziemu tūkstošiem mājsaimniecību paliek bez elektrības. Vislabāk pateica palīgu brigādes no Somijas un Lietuvas -mēs tādas problēmas risinām PIRMS vēl koki ir nolūzuši. Vasarā :) Pat ja Miķelsonu attaisnos žuļicībās ar naudu, uzskatu ka viņu jātiesā pa noziedzīgu nolaidību daudzu gadu garumā.
U2
U
..jauns ''sarkanais partizānis''?????..ar ko tad ''karosiet''.. ..ieliknīti...ziemu???
Tons
T
Ziguram kars ir tuksaja galva. But labak sacis no sis pavasara organizet bezdarbiniekus. lai tie saka Latvijas teritorija izvietot zeem elektroparvades kabelus, jo vcitas izejas vienkars nav. Vasara ir vetra un negaisi, bet ziema ir sniegi un ledus lieti un ka tas ta bus nakotne par to jau nesabas neviens. Kapec Latvijasvalsts parvalde, ieredniem, ministriem, deputatiem, saimnieciskajiem darbiniekiem galvas ir haoss, bardaks, kars un intrigass, daomas zagsana, korupcija, bet ne sakartotas smedzenes, kuras butu spejigas sapratigi, saimnieciski, reali stradat?
pilsonis
p
Visu Latvijas iedzivotaju dzive pedejos 20, gadus ir vel briesmigaka ka pec kara. Kat tiks iesatu un soditi noladetais Godmanis un Skele par Latvijas valsts izlaupisanu un genocidu pret latviesu tautu, kuru vini realizeja pedejos 20 gadus Latvija?
jonj
j
kas vainīgs pie tik lielas degvielas cenas
jo..ho
j
..paskatījos TV ..šis nu liekas ne tikai nekaunīgs..bet ...''naglijs''!!!!!!!! redz ziemā ..nekaunīgi uzsnidzis sniegs..un par kokiem gar elekrolīnijām..''par to lai atbild citi''!!!!!!!!!!! pretīgi!!!!!!!!!
Ministry of Truth
M
Žīgura kungs, bet būs jau arī 2012. gadā ziema. Kur tad slēpsies partizāni? Laika nav nemaz tik daudz.
derevnja>>Tatad
d
Zigurs nemaz nedoma gatavoties ziemai vai vetram, vinam ir svarigak OLIGARHIEM nodrosinat pelnu uz vienkarso pateretaju rekina par ,,zalo,, elektribu jo Skelem 3 miljoni ir par maz, Kamparam miljoni ir par maz tie kas stav aiz mazajam upju eletrostacijam un slauc no tautas miljonus tas ir par maz tagad ZIGURS ir izsludinajis jaunus ,,zalas,, elektribas garantetas iepirkasanas konkursu kas nodrosinas izredzetajiem izlaupitajiem miljoniem latu pelnu uz vienkarso cilveku rekina!!!
bimbam
b
Tā nu gluži nav, Grauduma kungs! Atceramies skatus, kad pāris gadus atpakaļ lielie metāla torņi ziemā lūza kā sērkociņi, un galu galā izrādījās, ka metāls bija gadu gaitā korodējis un strāvas piegādātāji par spīti bridinājumiem nekā nebija darījuši, lai problēmas novērstu! Protams, Jums taisnība, ka Vācijā situācija ir nesalīdzināmi labāka nekā Latvijā!
Tātad
T
Miķelsonu apcietināja vasarā, kaut gan koku novākšanas plānam vajadzēja būt izstrādātam jau pavasarī. Toties Žīgurs darbu sāka tikai 15.novembrī - diez vai viņš varētu būt vainojams par nesagatavošanos ziemai.
He he....
H
Nabadzīte ... he he... tev tak visur naudiņa un taukpurnu spalvainā roka rādās... kā jau visiem jenotīšiem.... hi hi.... Jā , ko gan sēdēšana silē ar nabaga jenotīšu prātiņu nodara.... he he....
I.Gr.
I
Vai PLL maksaa "he he" par vinja vienpusiigajiem komentaariem? Par velti jau pie datora neseedees!
I.Gr.
I
Elektroliinijas no apdraudoshiem kokiem ir jaatbriivo vasaraa. Tas ir logjiski un leetaak un taa to dara (gar celjiem) Vaacijaa. Zaagjee kokiem zarus, lai tie nekristu uz gaajeejiem un celjiem.Vaacieshiem arii ar virszemes elektrovadiem ziemaa nerodaas nekaadas probleemas. Taatad taalredziiba ir vajadziiga!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas