Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Zivtiņš: pamazām pārtopam par valsti, kur iereibuši šoferi vairs nav tik liela problēma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
nespodrini spalvas ,Zivtiņ ! Tūkstošiem žūpu katru dienu sēžas pie stūres ...Pieprasu tadiem atņemt tiesības uz mūžu !
:o)
:
Jā, un par Lietuvu - paskaties tur uzmanīgi, tad pamanīsi, ka policisti tur stāv atklāti, taču, protams, visbiežāk izvēlas vietas, kur pa lielu gabalu autobraucējiem nevar iekrist acīs. Bet viņi neslēpjas! Viņi nelien ārā no krūmiem! Līdz ar to, viņi neizpelnās tādu nicinājumu, kā pie mums! Spriežot pēc tava komentāra satura un toņa tu esi no tiem, kas pelna iztiku krūmos. Šodien laikam neko daudz nenopelnīji, jo neviens nedeva piecīti (vai cik tur tagad jādod, desmitnieks, vai?), bet izvēlējās maksāt sodu? Un tagad neapmierināts izlīdi ārā no krūmiem paēst pusdienas?
:o)
:
Netrafareti autiņi tavā skatījumā ir krūms šosejas malā? To es gan nevarēju iedomāties. Paldies, ka apgaismoji.
---
-
Ko nu lej! Lietuvā policisti neslēpjas krūmos? Var jau būt. Tad viņi iepriekš pie botāniķa noskaidro, vai konkrētais augs ir krūms, vai tomēr mazbudžeta koks, un, ja pēdējais, tad droši slēpjas aiz tā zemi sazarotajām atvasēm. Civilizētās valstīs policija neslēpjas, saki? Tad jau Zviedrija ir barbaru valsts, jo tur netrafarēti policijas autiņi ir ļoti popolāri. Protams, ne jau likumpārkāpjošu braucēju vidū. Tā ka pirms mauj, iemācies dziesmai vārdus.
Sniper'sEye
S
CP patiesajiem strādātgribētājiem būtu labāk, ja tiktu izskausta CePešnieku kormuškas: par šaurjām nobrauktuvēm ar līkumiem Juglā te jau iepriekš tiek minēts, net-ā/Apollo bija fotomateriāls pa r CP ekipāžas pretīgi nelikumīgo apturēšanas vietas izvēli Kalnciema ielā, regulāri tiek mākslīgi porvocēti pārkāpumi, par kuriem statistiku vākt Brīvības ielā pie Vairogielas pārvada un krustojuma ar tramvaja sliedēm. Ja Tavējie beigtu nekaunīgi un gadiem ilgi (!) neapturami cūkoties, -- inspektors Bernāts un kompānija vien ir ko vērti! -- būtu, par ko Jūs vismaz atsevišķās reizēs cienīt!
:o)
:
Bet joprojām paliekam par valsti, kur okupācijas laika miliči, pārģērbušies LR policistu formās, un viņu atlasītie un izaudzinātie LR tā saucamie policisti zaglīgi un nelietīgi noslēpušies, sēž krūmos lielceļu malās vietās, kur nav nekāda sakara ar satiksmes drošību, bet var viegli kāst naudu no braucējiem. Civilzētās valstīs policija krūmos neslēpjas un, līdz ar to, situācija uz ceļiem tur ir daudz labāka un sabiedrība policistus par kukuļņēmējiem neuzskata. Pat kaimiņos Lietuvā policijai ir aizliegts slēpties krūmos. Jāstrādā godīgi un atklāti, nevis nelietīgi un zaglīgi, tad arī rezultāti būs labāki un satiksmes drošība uz ceļiem uzlabosies!
prezīc
p
Es pats zinu vienu veci laukos, kas atbrauc uz pirti, izdzer pus polšu un mierīgi pēc tam brauc mājā, zinot, ka menti viņu nesavāks. Piedodiet. mēs varam piedzerties katrs no atšķirīga alkohola daudzuma, bet reakcija mums visiem vienādi notrulinās. Neatbalstu komu pie stūres. Tomēr 31 kmh pārkāpums pie skolām liekas pilnīgi apsurds un idiotisks. Pirmkārt - ir pieļaujamā kļūda, otrkārt, te jau izskatās pēc kārtējā valsts budžeta papildināšanas mēģinājuma.
Sandra
S
Protams, visi ar policijas gādību pārtapuši par iereibušiem ritenbraucējiem, paldies Zivtiņam!
kluccc
k
Vakar pie Ķemeriem. Brauc pretī BMW. Pa logu izbāzta roka, bet rokā alus pudele. Tikai pasažiera pusē. Bet neradās pārliecība, ka šoferis ir pilnīgi skaidrā.... Nu dzer joprojām un brauc. Gribētos jau Zivtiņa tēzei noticēt, ka iereibušie vadītāji mūs apdraud arvien mazāk.
Klau, Zivs!
K
Pārtrauc, stingri piekodinot, satiksmes policistu praksi kontrolēt braucējus līkumos, un citās apgrūtinātās vietās. Līdz absurdam gadās, ka stāv policijas auto un brašie vīri līkumā kur nobrauktuve no Berģu pārvada pār Brīvības gatvi . Tas tur kur pagrieziens pa kreisi uz centru, kur tā jau šaurs. Un citur arī , kad policisti rada bīstamu situāciju apgrūtinot. Līkumā jaunajā krustojumā uz Jugl;as ielu arī.
Vita
V
Dzērājus ķeriet! Kuldīga Rumbas pagasts, Smilšalu ceļš, dzērāji ar žigulīti bezfilmā pa ļaužu pārpildītu ceļu sestdienā! Kur esat ceļu policija, kur esi iecirkņa inspektor?
Nēģis
N
Lai nu padežūrē kādās nomalēs, kā Berģos piem. kad ik pa laikam kāds piedzēries pabrauc garām. Pat no ārpuses redzams, ka reibumā, bet kur nu, galvenais ir statistika un pa lielceļiem sākuši piesargāties, bet mazajās ielās tāpat cilvēki cieš, bet tas nekas, jo nav lielās avārijas.
laiks
l
sākt sodīt gājējus,kuri iet barā paŗi gājēju pārejām--neregulējamām --klaji ignor;ejot satiksmes noteikumu prasības---jāsoda!
Acālija
A
es jau bij noraizējusies kur ta mūsu Fišiņs pazudis..re kāds smuks un atpūties ..do pa visiem portaliem vaļā ka ausis džinkst:)..šito toč ar maizi var nebarot..tikai TV parādiet.. " Viņš arī pauda viedokli, ka policija ir gatava mācību gadam, " - oho..darba burtnīcas un grāmatas sapirkušies vai?:D bet ja brauks 30.99 tad ko nefiksēs?..un kāda ir pieļaujamā mērijuma kļūda? duriks ..labak fotoradaru vietā noliec policistus pie skolām ..autovadītāji uzmanīsies..un mazie rakari ar nepīpās ...
wilx
w
Šaubos, vai ir tā, kā stāsta Zivtiņš. Pats esmu novērojis, ka dzer un brauc vēl biežāk kā agrāk, arī braukšanas kultūra, kura tā jau bija čābīga, kūst kā sniegs pavasarī. Domāju, ka apcirpto resursu dēļ ceļu jāņtārpiņi degunu tālāk par savu bāzes pilsētu nebāž un statistiku stutē ar to, kas pagadās pie rokas. Kaut kādi protokoli ir, bet šmigaino tik daudz nav, uzreiz statistikā parādās, ka šmigaino mazāk un Zivtiņš jau lepni raportē. Tūlīt kārta būs mūrniecei, kura to noteikti pasniegs kā "jēlā laika" milzīgu sasniegumu :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas