Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

ZRP: Referendumam ir jānotiek, tā apturēšana ir nokavēta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux-anglosaxis
l
Kā nu viņi varēs brēkt pa visu pasauli, ka Latvijā fašisms apspiež demokratiju ----------------------------------------------------------------------------------------------- Kad apdraudēta valsts drošība, tās pastāvēšana, sabiedriskā kārtība, tad brīvība paust viedokli tiek pakārtota valsts drošibai. Kreivu čeka bļaus, so what? Krievijas ĀM bija izdevusi ziņojumu par cilvēktiesību pārkāpumiem Eiropā, ASV un (sic!) Kanādā. Kāds uz to reaģēja.?Tikai pasmējās. Pārāk daudz skatāmies uz šā šakāļa - Kreivijas pusi. Ieteiktu ņemt piemēru no Igaunijas. Pārcēla Aļošu uz kapiem, kreiveļi padauzīja logus, sūdzējas šādās tādās organizācijās, bet neviens viņu neņēma par pilnu. Lielos logu dauzītājus salika pa ieslodzījuma vietām un ne čiku, ne grabu. It īpaši tagad, kad Puķins parādās īstā gaismā. Konjunktūru vajag izmantot.
lux-anna
l
un stulbajiem latviešu nacionālistiem --------------------------------------------------------- toties krievu fašisti, kremļa čekistu rokaspuiši ir tik gudri, tik gudri. Viņi vienkārši kā jau fašisti, ir nekaunīgi. Viņi saprot tikai spēka valodu. Jūs aizstāvat tādus. Nu ko, uz priekšu. Katram savs. Tikai kāpēc tad visa tā varza nedzenās uz savu apburošo etnisko dzimteni. Skaidrs, viņi pilda kremļa čekuistu uzdevumu iznīcināt Latvijas valsti un atgūt šo teritoriju. Turklāt kreivu fašisti ir divkošigi. Šeit viņi tēlo neaizsargātos, bet pašu Krievijā var nogalināt tikai par to, ka neesi krievs.
Šoreiz
Š
- Zatlera partijai ir taisnība, arī no mana maza cilvēciņa saprašanas! - visā šajā jūklī. Paldies.
archivārs>nezinītei Annai
a
To taču visi zin,ka pavasarī Zatlers bija prezidents un visas partijas solīja par viņu balsot vēlreiz!
anglosaxis
a
Mēģinot TAGAD apturēt referendumu (kur VL un Vienotība bija tad, kad par šo nobalsošanu runa tikai sākās?), Krievijas specdienestu rokās tiek ielikts varens trumpis. Kā nu viņi varēs brēkt pa visu pasauli, ka Latvijā fašisms apspiež demokratiju. VL nekad ar īpašām prāta spējām nav izcēlušies, jācer vismaz, ka nav apzināti un slepenu čekas pakalpiņi. Bet no Vinotības tādu prāta aptumsumu negaidīju. Vai tiešām kāre pēc iespējas uzspodrinat spalvas nokauj pēdējās saprata paliekas?
ihaha
i
Naakoshais bus referendums par Juurmalas pievienoshanu Krievijai. Un aiznaakoshais - par khiinieshu valodu kaa tresho valsts valodu! Referendums par krievu valodu ir kaarteejais meeghinaajums okupeet Latviju. Par absurdaam lietaam, kas ir pretrunaa ar valsts pastaaveeshanu, principaa nedriikst teereet valsts naudu referendumam!
anna
a
aha, bet tāda viegla pārraudzības iestāde, kas kontrolē valsts budzētu un mūsu rīcību gan derētu. un to mēs varam dabūt bez referenduma. vieglām politiķu rokām. vajag tikai ievēlēt tādus. un tad zem šī jumta plosīties par latviešu valodu. uz nebēdu. lai izskatās, ka valstī notiek procesi un viņi kautko izlemj
  • 0
  • 0
cice
c
nekas nav nokavēts- to naudiņu labāk atdodiet neauglīgām ģimenēm, lai nebūtu jāsaka- mums nav par ko. tur ir dažādi cilvēki, ne tikai latvieši, krievi, kāda tam nozīme, bet nelaimīgi cilvēki. ir taču iespēja padarīt vismaz kādu laimīgu!!! lai tiek pie bērniem, kuri šeit nedzimstot!
R
R
Demokrātija kaut ko maksā, tā kā marš uz referendumu
  • 0
  • 0
archivārs
a
Kad gandrīz pirms gada Maskavas pakalpiņi iesāka šo referendumu šļuru,ZRP vēl nebija pat projektā.Interesanti,vai šie "nezinīši" komentos patiešām ir tik nozombēti jeb izliekas?
anna
a
kā tu zini? kas bija vai nebija projektā?
  • 0
  • 0
Tājamatīsiņ
T
Atvainojos, bet valdība tomēr atgādina vislielāko kretīnu kopu.
Daniels
D
"Augsts dalības procents un skaidra atbilde referendumā ir vispiemērotākais veids, kā gūt pārliecību par to, ka latviešu valoda vienmēr būs vienīgā valsts valoda Latvijā" ---------------------- Tā ir vistīrākā hameleonu demagoģija, - jo latviešu balsošanas rezultāts krievu valodas statusu Latvijā neiespaido un tās pieprasītāju ekspansiju nemazina. Nelikvidējot okupācijas sekas un nesamazinot nelikumīgi iebraukušo un nelikumīgi pilsonību ieguvušo skaitu, - arī latviešu tautas un tās valodas apdraudējums netiek novērsts.
zatleru vajag izdrā...
z
zartleru isār vajag nolinčot par to, kādas ziepes viņš sataisījis. MŪŽU MŪŽOS VIŅŠ IERAKSTĪTS ELLES GRĀMATĀ KĀ PIRMAIS
juris
j
Kā uzdevumā jūs tik nekaunīgi melojiet. Saprotam ka referendumam nevar notikt, to saka likums. Ja to tagad neievēros, šī zeme būs bez likuma, valstī valdīs anarhija, kā rezultāts un faktums.
anna
a
un kas tavuprāt šobrīd valda valstī?
  • 0
  • 0
anna
a
ko likums saka?
  • 0
  • 0
nasca
n
Man prieks, ka neesmu kļūdījusies balsojot par ZRP. Viņu paziņojums ir bez histērijas un liekulības, atšķirībā no Vienotības rīcības. Varbūt, ka padārgi gan sanāks par latviešu pašapziņu maksāt 1.7 miljonus latu, bet šī lieta ir jānoved līdz galam, jo, pretējā gadījumā, spriedze un spekulācijas ievilksies mēnešiem ilgi.
anna
a
runa neiet par latviešu pašapziņu. bet garīgi slimiem nacionālistiem, kurus citādi nevar ieraudzīt. un kuri nekur citur nevar izrādīties. kuri neko nelemj pēc būtības. tas ir vienīgais veids kā padarīt sevi redzamus
  • 2
  • 1
anna latviete
a
kā vispār var kautko prasīt vai neprasīt !? ja viss notiek pēc likuma. tik un tik Latvijas iedzīvotāji var ieniegt utt. ja to iesniegtu tik un tik latvieši vienalga par ko, tad jautājums vispār netiktu cilāts. esmu sašutusi par visu šo muļķigo ņemšanos. un preses aktīvo līdzdalību. un stulbajiem latviešu nacionālistiem, kas ir tik stulbi, ka uzķeras uz āķa.un paši provocē.(kas vairs nav stulbums, bet apzināta ļaunprātība.labi aprēķināta) un pārējiem stulbajiem latviešiem, kas nedomā paši ar savu sirdi, bet tikai atkārto redzamo personu teikto. tik stulbi, ka varu tikai atkārtot vārdu "stulbums". tāpēc balsošu pret. ceru, ka daudzi cilvēki to darīs. jo šitas viss ir apriebies. varbūt tas izārstēs stulbos latviešos. tas ir tikpat stulbi - kā cīņa pret oligarhiem. kas izpaužas kā identitātes zaudēšana Eiropas apskāvienos
anna
a
nu, tas ir zem jautājuma. to var izlemt tikai kompetentas iestādes. un veikt salīdzināšanu. un tad vēl jautājums, kas viņus ietekmē. un cik objektīva pēdējā analīze
  • 0
  • 0
Un tas viss
U
tikai tāpēc, ka pati esi super-stulba!
  • 0
  • 0
EERCE
E
Man kā Latvijas iedzīvotājai ir pazemojoši iet uz referendumu,kuru ierosinājuši kaut kādi.........Bet ja nu ZRP to nesaprot,vai paši ir kaut kādi kosmopolīti,tad sakodīšu zobus un aiziešu.Pie valdības ir gļēvuļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas