Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

ZRP un Vienotības ekspertu grupas tiksies pēdējās diskusijās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
SC politiķiem , RD un Saeimas SC Deputātiem maksimāli spēki jāvelta labu darbu un efektīvai saimniekošanai Rīgā un Rēzeknē,jāsakārto vide tā,lai cilvēks justos ērti,droši.Šīs pilsētas vēl tālu atpaliek no Ventspils nemaz nerunājot par Rietumeiropas pilsētu vidi.Te ir plašs darba lauks visiem saskaniešiem un nav jāraujās pie Ministriju vadības,jo netiek galā ar Rīgas,Rēzeknes vadību.
Juhans
J
Vairāk nerunāsies?
Skaidrs
S
Varēsim tagad ar interesi sekot, kurš tad būs tas "sūda brālis", kas pirmais paziņos par koalīciju ar Saskaņas centru!!!!!!!! Viņiem taču skaidrs, ka šo kangarismu nepiedos, cik arī jēli tie censtos attaisnoties!
Berta
B
V. ir citi plāni.
  • 1
  • 3
KLM>lauķe
K
Reiz stāvot pie dārga franču dizainera spoguļa viņš pajautāja - ''kas es esmu?" Spogulis, kurš nemelo, viņam atbildēja. Viņš nesadzirdēja vai negribēja dzirdēt...Un mēs nu zinām spoguļa atbildi - spoguļi nemelo.
KLM>lauķe
K
viņa acīs kremļa laistie dūmi kā spoguļi kas melo ka viņš ļoti glīts - cepot saskaņas bļiņas uz kremļa plīts ........................................................................ ir spoguļi kas melo
  • 3
  • 0
lauķe
l
Zatlers ar savu "timuriešu" komandu par jebkuru cenu ir nolēmis bruģēt sev ceļu uz nākošā "tautas izvēlētā" prezidenta beņķi.... Cerams, ka tauta nebūs aizmirsusi Zatlerpāra iekāri uz ekstrām rezidences nenormāli dārgās mēbeles ieskaitot......
mjā
m
Žel ka nopietna lieta pateicoties Zatleram pārvērsta par farsu. S;iktu farsu
  • 6
  • 1
Imants
I
Šodien noskanēja ka Bērziņš ieteicis beidzot sākt runāt par krēsliem , ne mažōties ar eskpertiem - tagad jau visām piecām partijām principi esot vienādi... ko ta saskaņo? Pretešķība jau tikai apstāklī par vietu skaitu ap sili. Ak jā Valdiņam vajag viismaz 67 tām Satversmes izmaiņām... Varbūt vienkāršaķ salasīt 10 000 parakstus?
riskanti
r
jo uzvārdstad var nebūt Zatlers...
  • 0
  • 0
Elmārs
E
Tie āksti nesaprot, ka jebkurš pienācējs, bez kā neiztikt, nesamierināsies ar "lielgabalu gaļas" statusu??? Spriedelētāji.
zvirbulēns
z
Tas Dombrovskis ir viens īstens memmītis, cil ilgi viņš līdīs uz vēdera Zatlera priekšā?
zvirbulēn,
z
to Jums izdevīgāk pajautāt cilvēkam ar pieredzi, biedram Lembergam - cik ilgi viņš līda uz vēdera okupantu priekšā, būdams savulaik par līšanu uz vēdera iecelts LKP CK locekļa godā. Pirms tam sekmīgi pabeidzot komunisma augstāko skolu Ļeņingradā. Pajautājiet, zvirbulēn, Jums būs interesanti uzzināt....
  • 6
  • 1
vai tiešām pēdēja..?
v
Kad bēres?
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas