Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

ZRP var atstāt opozīcijā; Roni min kā iespējamo pretendentu premjera amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Splaviens tadel, ka veletaji vinu kombinaciju atlaida ar vairak ka 90% balsu. Tacu var jau vel paris emigracijas rekordus uzstadit.
...
.
Ja Dombrovskis valdiba pienems ZS, tad tas bus atkal splaviens veletaju sejas un skaidri paradis, ka vieniga Vienotibas rupe ir sile.
////
/
Bus pilniga finansu okupacija, laikam vel talak nevar.
:)
:
nemelsiet tenku vāceles, Vienotības un Dombrovska argumenti nav jāmeklē, tā ir jauna politiskā kultūra LV un labi redzama visie, sevišķi trekno gadu mafioziem.
cukurbiete
c
bumera bābiets nezina, kas ir Ronis, kas nevienā partijā nav bijis, jo vairāk ārzemēs, diplomātijā strādājis, bet bumeriene zina, ka Dombrovskis par Roni labāks. Malacis bumers. Vienotība, Lemberga labākie draugi.
bumers
b
Vai var kāds pateikt , kādā partijā, vai kādās partijās kādreiz bija uz ministru prezidenta vietu kandidējošais Aivis Ronis ? Kādreizējais ārlietu ministrs.
Bumers
B
Redzams , kā te viens "mācējis" rēķināt ! Skaidrs uz kuru pusi tam pūš vējš. Bet tas ir tikai caurvējš. Tā jau var saķert ko nelabu. Tā jau parasti ir ar caurvēju! Bet nekas - ir vienas labas zāles - tos divus burtus SC var pārcelt uz apakšu. Iespējams tad puņķi netecēs!
x
x
Matemātika: SC - 31 ZRP - 22 V - 20 VL - 14 ZZS - 13 Labākie varianti: SC + ZRP + V = 73 SC + ZZS + ZRP = 66 SC + ZRP = 53 SC + ZZS = 44 Sliktākie varianti: V + ZRP + VL = 56 V + ZZS + VL = 47 V + ZZS = 33
Bumers
B
To, ko ir izdarījuši citi nu jau kā 20 gadus , mēs labi redzam. Un saprotam kādā bedrē atrodamies. Nekļūdās tikai tas, kas neko nedara. Un lai kāds rakstītu par kādu jautājumu ir jāzin katrs konkrēts gadījums padziļināti, kas, kāpēc , kādā sakarā. Nevis viena tante teica. Bet tāda jau ir līdzšinējā Latvija. Vienu vārdu padzird pasaka nākošajam, tas savukārt nakošajam u.t.t. Jūs zināt kads romāns sanāk pēc 10 20 atstāstījumiem. Beigās pat nav tā tēma vairs, kura bija sākumā un notikumi jau pavisam citi, vainīgie arī jau citi........ Smiekli nāk un arī žēl par šiem trulajiem ļautiņiem, kuri droši vien sava stulbuma, akluma un savtīguma pēc ir gods godam pelnījuši šādu dzīvi. Nesaprotot to, ka ja tā turpinās, tad nekas nemainīsies. Un jautājumi, kāpēc tā un kāpēc tā piemēram Dombrovskis rīkojies nav taču saknēs visiem jāizskaidro, tad jau ar to tikai būs janodarbojas, kad tad strādās. Parasti , jo stulbāks cilvēks , jo parādās vairāk jautājumu. Uz katru atbildi seko nākamais jautājums. Un tā līdz bezgalībai. Ko šeit Latvijā neattapīgie un savtīgie ļautiņi kasās viens ap otru. Skatās kas notiek viens otra ķešā aizmirstot pacelt galvu augstāk kur tik regulāri un joprojām ir centieni piesavināties miljonus. Diemžēl vēl jāaug prātā Latviešu tautai kopumā. Protams musinātāju, pļāpātāju, kuri atbalsta vecās oligarhiskās partijas ir vēl pietiekami daudz. Tas ir laika jautājums. Tāpēc ļausim strādāt Vienotībai un ZRPņemot koalīcijā VL/LNNK. Un pārliecināsimies kā tie strādās. Un arī redzēsim kā ZZS, SC un tamlīdzīgie centīsies gan pārsvarā slēpti likt spieķus ceļā. Izskatās, ka ar airBaltic oligarhu partiju pārstāvjiem tomēr nav līdz galam izdevusies mahinācija. Viņi ir neapmierināti, jo gaismā var nākt daudzas netīras lietas. Tāpēc jātraucē, lai neizveidotos viņiem nelabvēlīga valdība.
sniper's eye
s
Būmerīt, cik ilgus gadus Vienotības mīļotāji, kam argumenti nav svarīgi, bet pietiek ar revolucionāro spīdumu acīs, vainos visus citus, bet nespēs paši savai Vienotībai, tās netīkamākajiem kadriem uzšaut pa pakaļējo tiltu? Vai Šķēle un Lembergs, un Šlesers Vienotības iekšpusē glauda mazo Jaunupu, narcisu Kristovski? Muļķības taču. Ak nekas nevienam velētājam neesot jāskaidro? Labi gan Vienotībai. Nez kādēļ katru balsi gan ar mieru zvejot. Tieši sī attieksme ir īpaši nepatīkama, riebīga, jo tā visupirms ir augstprātīga.
  • 0
  • 0
sniper's eye
s
Bumer! Tātad pretvalstiski un nepatriotiski ir pilnīgi visi, kas redz Valda Dombrovska trūkumus, grēkus un Vienotības manipulācijas, un nepiekrīt Āboltiņai, kas vēlas, lai tie, ko prezidents Zatlers ierosināja atlaist, turpinātu barot ZZS un hūtenieku, turpinātu to darīt, un piekristu Vienotības nekaunībai atdot Vienotībai vēl un vēlreiz atdot gan premjera, gan finašu ministra amatus, ražot tikai pabalstu saņēmējus, škaudīt virsū plašajam bezdarbam, atstāt bez peļņas un attīstības iespējām VAS Latvenergo, vākt ziedojumus saviem VEF basketbolistiem Edgaram Jaunupam no VAS Latvijas Valsts Meži, attaisnot Kamparu, ļaut savējam pie pārus tūkstošu algas piepogāt mersedesa līzingu, 3 gadus solīt un neizveidot Attīstības banku ar aizdomīgiem neizveidošanas iemesliem? Un vienīgi tā būs valstiski perspektīva rīcība? Kur palika tas Valdis Dombrovskis, kam pietika prāta un izglītības un vīrišķīgas dūšas, lai Stokholmā pašos pirmsākumos zviedru banku un latviešu kredītgrābēju sakarā arī virīšķīgi pateiktu: "Lai kāds bezatbildīgi aizņemtos, ir jābūt kādam, kurš bezatbildīgi aizdod"? Kur palika tas Valdis D. un kā radās pašreklāmiskais lielībnieks, kam tieši Zviedrijā uzradās gramatas līdzautors?
bumers
b
Stingrā mamma, jūras mandarīns un tamlīdzīgie izlasiet manus komentārus zemāk redzamā rakstā : Pieļauj, ka jaunais airBaltic vadītājs varētu būt zināms jau šonedēļ. Šī raksta komentāros. Man nav daudz laika , lai ar jums diskutētu un paskaidrotu vienkāršas lietas. Grūti mums vēl ilgi būs Latvijas iedzīvotājiem, jo mūsu vidū ir pietiekoši vēl daudz šādas zemas spriestspējas cilvēki. Tenkas un neatbilstoša blakus informācija kādam no svarīgiem jautājumiem tikai pasliktina svarīga jautājuma risināšanu. Acīmredzami tāds jau ir šo cilvēku mērķis. Bet tāpēc jau ieteikums citiem nenolaisties tik zemā līmenī. Tas nāks mums visiem tikai par labu, kā arī tiem pļāpām, vai neizglītotajiem , kaut arī pļāpas to nesapratīs droši vien nekad. Ir tāds teiciens - kur divi latvieši , tur trīs partijas. Ja kāds beidzot sāk strādāt lai mūsu valsts un mēs iedzīvotāji izkļūtu no šīs bedres, tā nekavējoties ir līdzās nelabvēļi, kuri ir ieinteresēti traucēt lai radītu dezinformāciju un nekārtības. Jo valstī lielāks bardaks, nesaskaņotība, jo veiksmīgāk plaukst nelikumības, noziedzība..... Kļūsim gudrāki, jo mūsu bērniem arī vēl būs jādzīvo šajā valstī, attālināsimies no "Banānu republikas " statusa iegūšanas!
Oslo
O
Oslo!
to jau varēja gaidīt,kad bērziņš
t
daudzas stundas smējās līdz zemei krizdams par Zatlera lēmumu atlaist saeimu...atliek cerēt, ka Dievs dos, un bērziņš atstieps kājas
human
h
the show must go on gribu redzēt, kā var atstāt opozīcijā ZRP + VL, kuriem kopā ir ap 36 balsīm :D
suurpere
s
Tas b ūtu noziegums pret valsti .ja ZRP ATSTĀTU OPOZĪCIJĀ,TĀ BŪTU KLAJA NODEVĪBA.vAI TAD vIENOTĪBA TO NESAPROT,KA TAD DOMBROVSKIS NEBŪS PREMJERS.ZZS OBLIGĀTI JĀATSTĀJ OPOZĪCIJĀ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas