Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Žurnālists Kiršblats izjūt nosodījumu, ka ārstējies ārzemēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ghh
g
un tikmēr kāds cits atstiepās.
Pauls
P
Ļoti divdomīga situācija...
Pele ar pārliecību
P
Nesaprotu, ko visi saspringst - tika lūgts, lai ziedo, kas gribēja, to darīja, es arī. Nevienam taču ar varu nespieda. Kāda te dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošaana. Būtu labāk priecājušies, ka cilvēks vesels. Un vispārējā noskaņa mūsu slimnīcās nu nemaz nav no patīkamajām. ne jau ārsts, kas operē, ir vienīgais, kas nosaka visa pasākuma rezultātu...
mv
m
to un Ne jau fotograafija. Es Ivo redzeju televizija, kur vins vadija De fakto LTV1 un raidijuma beigaas informeja, ka bijusi operacija, ta veikta veiksmigi, pateicaas ziedotajiem. Domaju, ka vins joko - tik atri ticis uz stripas un nekadu pazimju, ka galvai bijusi nopietna kirurgiska iejauksanas...
ance
a
Novēlu Ivo veiksmīgi atveseļoties! Pazīstu kādu jaunu sievieti, kurai arī vajadzīga nopietna smadzeņu operācija, bet Latvijas ārsti, kuri to ir gatavi izdarīt ar skalpeli, nevar garantēt, vai viņa pēc tam nepaliks paralizēta uz gultas. Līdzīgas operācijas veic Upsalā ar lāzerķirurģijas palīdzību. Bet, tā kā šādu operāciju ar skalpeli var veikt, tiesa, neko negarantējot, Latvijā, tad valsts nepiešķir naudu operācijai Zviedrijā, kur atveseļošanās izredzes ir daudz lielākas. Starp citu, tieši šis pats dr. Kupčs bija solījis, ka noorganizēs jaunajai sievietei operāciju Upsalā, bet beigās tie tā arī palika tukši solījumi. Tāpēc saprotu Ivo izvēli par labu Vācijas ārstiem.
un
u
Tā fotogrāfija pirms operācijas, mv.
mv
m
" Itālijā pēc it kā notikušās operācijas Vācijā" Man arii izskataas, ka no Ivo galvas nav ne matins nokritis... Kur ta opereta vieta buutu redzama?:))) Manam draugam visus matus noskuva un pec galvas operacijas bija neskaitaamas suves, tagad pamatiga reeta
Uģis V
U
Rakstā vajadzēja arī izstāstīt par jau uzaicināto viesārstu, par kura aviobiļeti naudu izdevās no slavenā pacienta iegūt tikai ar lielām pūlēm, par atpūtu Itālijā pēc it kā notikušās operācijas Vācijā un izteikti nekorekto attieksmi pret mūsu ārstiem, neuzskatot par vajadzīgu normālā veidā paziņot, ka uz sarunāto operāciju neieradīsies. Neesmu tas, kurš baigi varētu moralizēt. Paša pārskaitītā summiņa man ir nenozīmīga, taču par mammas - pensionāres - zvanot noziedotajiem latiem gan ir škrobe. Pats sliktākais, ka šī taisnības racēja dēļ, nākamreiz var ciest cilvēks, kuram palīdzība tiešām akūti būs nepieciešama. Nožēlojami.
sviests
s
Varu pateikt tikai vienu ,dr.Kupčs ir ļoti labs speciālists un droši iesaku viņam uzticēties,ja ir tāda nepieciešamība!Bet par Ivo izvēli ,viss ir OK,katrs ir tiesīgs izvēlēties,ko te vispār apsriest? Lai laba veselība , Ivo!
Kakis
K
Isteniba raksta dots parak maz informacijas, lai izvertetu situaciju. No vienas puses 20 op gada nav daudz. Varbut Vacijas klinika tadas taisa 200 gada un tad logiski, ka pieredze ir lielaka. Tas, ka Vacijas arsti loti parliecinosi ieteikusi operaciju, manuprat, nemaz nav tik pozitivs raditajs. Medicina loti biezi slimibas un situacijas nav viennozimigas un domaju, ka Latvijas arsta vertejums ar 3 iespejamajiem arstesanas varaintiem bija objektivs, un pacients ir jainforme par visam iespejam. Varbut nav izveidojusies saikne starp arstu un pacientu un tas ari bija galvenais iemesls lemuma pienemsana. Uzticiba un ticiba arstam operaciju gadijumos ir loti svariga.
Robots
R
Nevienam ar varu neko neatņēma,cilvēki ziedoja.Nav nekorekti prasīt palīdzību savai veselībai,nekorekti prasīt ziedojumus politisku partiju eksistencei,kuras iedzinušas valsti trūkumā.
LLmm
L
Ja runa iet par veselību,cilvēkam ir jāizvēlas pašam. Kādas var būt vēl diskusijas.Ziedošana ir brīva cilvēka griba,es arī ziedoju ar nodomu-lai cilvēkam palīdzētu un būtu pozitīvs rezultāts. Pārējais nav būtiski. Cilvēkiem vienkārši iet grūti un tad neapmierinātība izpaužas ik uz soli. Man prieks,ka cilvēks atkal strādā un,ja varēšu atbalstīšu arī nākotnē cilvēkus,kuriem būs vajadzīga palīdzība-tas ir tikai cilvēcīgi.
un
u
Nekāds tu "bomzis" neesi, tu esi klaidonis. Ieklīdis Dienā.
Gulbis
G
katrs brauc arsteties, kur grib. ari pa saziedoto naudu. basta. Pec Labestibas dienas mums visiem vienalga, kur tie berni arstejas - vini vienakrsi kaut kur pazud. Kur nauda?
compassion> Es pats
c
Garīgi stiprie zina, ka "Es pats" nav ceļš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas