Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Žurnālists Liepiņš publicē pirmos dokumentus - par 90.gados notikušu ieroču pārdošanu Somālijas pirātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva
E
Divdesmit gadus cilvēks "taupījis" šo info un lūk , tagad ir īstais brīdis- noilgums iestājies un šovs var sākties :)))))))))) Taisnības cīnītāja Liepiņa iznāciens baltā zirgā . Nožēlojami un lēti !!!
Mārtiņš
M
Papētiet Liepiņa radošo darbību, caur Google var atrast pietiekošā daudzumā, lai Jums būtu skaidrs, ka viņš NAV NEATKARĪGS ŽURNĀLISTS.
to agent uc
t
vai tik šeit vairākiem nevelk uz pantu par godu un cieņu????
K
K
Šis nav vienīgais ieroču kontrobandas gadījums,bija citi arī. Turklāt, runāja,ka ar ieroču kontrobandu pamatīgi saistīts godmanis....
agent
a
:) aģents Liepiņš. MATRIKSS izdara pretsitienu. Atbildot uz NEO iebrukumu, MATRIX lokalizētā versija MATRIKSS ģenerējusi modificētu aģenta SMITA kodu ag.imants.exe, svādāk sauktu par vīrusu aģents LIEPINSH. Tomēr, salīdzinajumā ar aģentu Smitu, aģents Liepinsh ir izteikti deģeneratīvs softs - uzblīdis, lēns un gļukains kā narkomāna murgs. Tipiska Latvijas Matriksa sistēmas īpatnība: neko nevar izdarīt kā pieklājas. Pat piediršot kaimiņam lieveni, pamanās iekāpt pats savā sūdā.
Lelle
L
"Sen jau brīdināju,ka līdz vēlēšanām VISAS latviskās partijas/izņemot LPP/LC,TP/būs izvazātas pa mēsliem līdz ausīm Es jau šodien to pašu domu izteicu! Diena arī rūpējas lai tā notiktu!
vecis
v
"Tas ir Šīna un citu kangaru biznesa glābējprojekts." ======= Šīns nav Kangars. Šīns ne savu tautu, ne savu valsti Izraēlu nenodod.
Zigis
Z
Atvainojos, 18:50 Tev. :))
Zigis
Z
Ja izklaidējas, tad ļoti ekstrēmi... pat pašnāvnieciski. To ka uzzinājuši pat caurumu "pie alus kausa" jāatmet uzreiz. Pāri paliek EDS izstrādātāji un VID IT speciālisti. Tādu nav daudz, tāpēc Neo "3-vīru armijai" nav nekādu cerību palikt nesodītai un uz brīvām kājām.
piff
p
tak novaaciet to tele2 reklaamu!
pamela
p
Nav izslēgts,ka atriebējs ir Pundurs no Ventspils,jo gan jau šis cerēja,ka "stipendiāti "izglābs vai vismaz nobēdzinās "smagops noziegumus",BET pats nosaukt tos nedrīkst,jo tad par kukuļdošanu pants.Domāju,ka būtu ģeldīgāk,ja visiem HUDIEM tauta parādītu Lagzdiņa žestu.Te nu der pamācīties no Kremļa un krieveļiem būt vienotiem un mērķis IR -- nepazaudēt latvisku Latviju un pilnībā nenonākt ATKAL zem Kremļa zābaka. Nedrīkst tirgot Latvijas atļaujas uz dzīvi par štrunta santīmiem,Jo mēs no viņiem netiksim vaļā vēl trakāk kā pēc 1945,gada.Tas ir Šīna un citu kangaru biznesa glābējprojekts.
pamela
p
Sen jau brīdināju,ka līdz vēlēšanām VISAS latviskās partijas/izņemot LPP/LC,TP/būs izvazātas pa mēsliem līdz ausīm,BET vai ar derīgiem pierādījumiem un ar NOTECĒJUŠIEM termiņiem,tas nav svarīgi,JO atmazgāties nepaspēs. Tiks darīt viss iespējamais UN neiespējamais lai attīrītu ceļu SC ,varbūt TP,LPP/LC,ja ies iejūgā vienā ar SC.Tiks izmantoti VDK maišeļi,spiegi kā Hapilovs,Demurins u.c.,kuru Rīgā ir kā sunim blusu.Latvija ir visvājālkais posms NATO ,ar veselu armiju 5-tās kolonnas un otru armiju Mankurtu-koloborantu,Ja nebūs VIENOTĪBAS, NEBŪS Latvijas! Un tādi maitas kā Liepiņš un NEO ,ERZACPATRIOTI,raks mūmijas no kapiem ar smaku,lai tikai kaitētu Latvijai,latviskai.Līdz vēlēšanām buntītēm vēl P.Morozovi uzradīsies.Vēl spēkus krāj vietejie "NAŠI ",Lindermaņi,Osipovi u.c mošķi Žēl,ļoti žēl,ka neesam vēl iemācījušies atšķirt graudus no sēnalām un'kā dziļa province uzķeramies safabricētām "sensācijām",jo atalgojumu varējām jau sen paši izpētīt internetā DEKLARĀCIJĀS !!Visi par kaut ko bauro,bizness sabruks,pārpirks konkurenti utt.Stulbums - BEZDARBS riņķī! BET neviens nebauro par to,ka JAKĀNS ar VAŠĶI to palaida tautās!!!!!
who cares
w
Nē, armijas un ģenerāļi, nosaukums un segvārds izklausās pēc pasakām, tāpēc arī saku, pastāv iespēja, ka cilvji izklaidējas. Man nav iebildumu.
Zigis
Z
Tu saki jātic, ka viss ko Neo stāsta par sevi ir balta patiesība? Kā jau teicu, priekšvēlēšanu gads un tam, ka kāds stāsta patiesību, man ļoooti grūti noticēt... :))
who cares
w
Kāpēc uzreiz naidīgs? Bija domāts - salīdzinoši bezmērķīgs, piem., kaut kādi ļautiņi ķer kaifu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas