Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Žurnāls: premjers vairās sēsties blakus Lembergam preses konferencē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ērce
ē
un šitā tenkošana saucas "Dienas" vadības jaunas stils!?!? labāk jau uzreiz apvienojieties ar NRA un ašisti varēs ietaupīt kādu kapeiciņu :)
un
u
Kurš Dienas redaktors lika rakstīt šīs stulbības? Nē, Diena degradē, un lasīt to nav vērts.
Vientulais vilks
V
Aizver vien ,savas zaunas un ieliec to naudinu kopeja katla un tad vaimana, nu nebus vairs ,ka tu taisisi bernus un ES maksasu par vinu uzturesanu un skolosanu.
Dievmaizīte
D
Nu jāizgāžas jau ir Dombrovskim. Uzvedas kā niķīgs muļķa bērns. Diez kurš padomdevējs tad ir izgudrojis tik stulbu ieteikumu - nesēdēt blakus Lembim? Un tas ar muļķis - nesaprot, ka ar šito kārtējo reizi kļūst smieklīgs.
cela dit en passant
c
Es arī atturētos . Lemberga zaglības pakāpi mēs zinām un galu galā tiesu darbi arī bijuši. Bet daļai latviešu jau tas nekas. Ak zaglis, nu un td, varbūt man arī ļaus pazagt. Tā nu mums iet ar to tiesisko nihilismu. Dombrovskim nav nekādas vainas. Ir lietas, kuras varētu, iespējams, darīt citādi. Nekļūdās jau tikai tie, kas neko nedara. Arī lielākie kritizētāji ir tie, kuriem pašiem nemaz tā nesanāk.
aa
a
saeimas balsojums par kāda tiesneša neapstiprināšanu, ir samaksa par atbalstu valdībai. nudien nav saprotams, kāpēc abi kungi nevarētu sēdēt blakus. laikam jau vainīga būs premjera aizņemtība :)
trigger
t
... Dombrovskis pamēģināja premjerēt, nu nesanāk... Labāk būtu ēdis (vēl)! ... Ne Lembergs, ne Urbanovičs vēl nav notiesāti, lai mēģina kāds no viņiem. Un neticu, ka kāds no šiem 2 varētu izbīdīt Iedzīvotāju Ienākuma likumu Dombrovska un Repšes stilā: . 200 000 cilvēkiem nav darba, toties likums paredz fizisikām personām, piem. pašnodarbinātajiem, šo n odokli maksāt avansā! Tātad Dombrovski Repše ir pataisījis par valdības vadītāju, kurš nodokļus jauc ar bezprocentu kredītiem! Vēl sliktāk, ka šo superstulbuma un nekaunības hibrīdu JL ir dabūjis cauri Saeimai! Vieglas smiltis Vienotībai par šo cūcību vēlēšanās!
Liva
L
Gan jau rīt NRA varēs izlasīt patiesību - Dombrovska atteikšanās sēdēt blakus Lembergam ir daļa no slepenās vienošanās ar aizdevējiem :)
K-K
K
... Jabut uzmanigam, jaizvelas ar ko un kad - politiski un morali pareizi - ne ka VP, kas tuse ar visiem visur un zaude visu savu sakrato politisko kreditu !!!
who cares
w
Stāsti par "nodevībām" ir nevietā. ZZS un JL būdami valdībā gūst abpusēju labumu. ZZS sevi parāda kā "konstruktīvu politisko spēku", kas nelaižas prom, kad sūdi smeļas mutē (kā TPLCLPP), un par to ir atalgota ar augstu reitingu atšķirībā no teātra spēlētājiem, kas bija iedomājušies, ka šiem būs izdevīgāk sēdēt opozīcijā... == Par vēlmi vai nevēlēšanos sēdēt blakus, Latvijas karalim jeb cilvēkam, kam visi parādā (vismaz bija līdz pagaidu apķīlāšanai) - tas būtu pārlieku nejēdzīgs paskats.
hm
h
Daudzu lettiņu stilā ir tusēt ar visiem, kas uzcienā, kaut vai ar kontrabandu. Tāpēc jau zeļ gan korupcija, gan kontrabanda, gan pelēkā ekonomika. Jo, kamēr nav pierādīts, kurš ir zaglis....jādraudzējas, jo vismaz drupačas atmet. Vai tad visi lielākie blēži savā laikā nav baudījuši mūsu tautas pārstāvju atbalstu ? Atcerēsimies kaut vai Laventu, Haritonovu un KK
VD
V
Dombrovski kā Ministru prezidentu grib 1.5x vairāk LV iedzīvotāju, nekā Lembergu. Lembergs patīk, tāpat kā Dombrovskis. Bet kā Ministru prezidents viņš stipri atpaliek no Dombrovska.
haha
h
Kaut kāds murgojums nevis raksts - izvairīsies, nesēdīsies, utt. Tīrākās žurnaļugu spekulācijas, lai sanaidotu pieminētās personas.
ginsburgs
g
Dubultmorāle - vienotības trade mark.
artis
a
Es ceru, ka kāda TV parādīs šito sēšanās momentu, varētu būt skats par visu rubli, varbūt pat diviem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas