Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

ZZS aicina garantēt nodokļu prognozes izpildi 100% apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XXX
X
Dievs tikai varbūt var garantēt. Treknajos gados lielais garants bija Kalvītis, kas veda valsti uz bankrotu.
papucis
p
Tātad pie ""koeficienta 0,2 no kadastrālās vērtības tiek ""paprasīts 100% iekasējums?Tas nozīmē,ka šogad pie koeficienta 0,1 % no kadastrālās vērtības maksāju 1200Ls tad nākošgad būs""jābleķo"" 2400Ls?Tikai pensija ir 146 LsX12=1752 kopā...kur ņemt ""iztrūkstošo naudu""?vai man jāēd ar vai pārtikt no""svaiga gaisa""?P.S.1940 gadā kadastrālā vērtība ir 74 Ls,bet tagad ""uzlekusi""uz 46000Ls.Skaisti ...ja jau kā atskaites punktu ņemiet ""tirgus vērtību"',tad no ""laimīgā pircēja""to uzskatiet par kadastrālo vērtību šim pirkuma īpašumam,bet kāpēc man ""jāmaksā par spekulācijas ""darījumu atlikušo mūžu?Iekasējiet tur tos 100%!!!
borcinsh
b
ZZS sak "rupeties" netik par tautu, cik par savu un sava drauga lemberga nekustamu ipashumu ! ( zagli vienmer uztraucas par nozagto saglabashanu !)
Absurds!
A
100% garantija šai pasaulē ir tikai tam, ka mēs visi reiz mirsim. ZZS, jūs esat stulbi!
,.,.
,
Jurkāns jau no 2002 gada sola,ka tūlīt tūlīt būs krievi valdībā.Drīzāk būtu uztraucies par savu mīluli ausaini,ka līdz augustam šo nenogāž :)
0_o
0
Premjers savukārt aicina ZZS garantēt valsts dzimstības normu un ekonomisko noziedzinieku labprātīgas atzīšanās normu izpildi. Atbilde par to, ka Lembergam un Šlesakovam pašiem ir jāveic NĪ nodokļa iekasēšana, ir pa rubli :D
!
!
Smieklīgi. Excel tabulās rēķinātais piepildās TIKAI Excel tabulu ietvaros. Dzīvē viss ir savādāk. Cilvēki pielāgojās nodoklim par dienesta auto izmantošanu, pielāgosies un atradīs risinājumu arī te. Esiet droši! Ari tāpēc, ka vismaz viens likumīgs 2 lielu nodokļu nemaksāšanas veids - ārzonu firmas - LR vēl joprojām ir pieņemams gan dalībai iepirkumu konkursos, gan citādi.
Человек
Ч
лабс триециенс нацисмам.
Человек
Ч
Когда Союз зеленых и крестьян создадут правительство с ЦС, это будет хороший удар по нацизму.
Oskars
O
ZZS sāciet STRĀDĀT ko var garantēt , ja turpināsiet APZAGT TAUTU rīt drīzāk būs KARŠ ........
Protams
P
Vai tad ZZS nav garants valdības darbam? Atkal tas Lembergs jauc gaisu ZZSā.
joske
j
A bet kur tad bija ZZS, kad Kalvītis ar Slakteri atļāva izsaimniekot valsti (paši gan arī piedalījās šajā procesā) ??? Atbilde - tad arī puišiem no ZZS tas bija izdevīgi, tagad ir jāmāk prasīt atbildība no kāda cita???....
Hūtainais bandīts
H
Problēma jau nav pašā Brigmanī vai ZZSĀ,bet gan hūtainajā bandītā,kas liek sprunguļus valdības darbā,un neļauj veidot labas attiecības ar Vienotību.
hm
h
Vai autore pati saprot, par ko ir runa viņas vēstījumā? ZZS pārstāvji ir valdības sastāvā un vienlaicīgi ZZS prasa (bet varbūt piedāvā ??), lai valdība kaut ko garantē ?!? Vai nu ZZS ir jokaini, vai arī autore nemāk izstāstīt, par ko ir runa.
Zagļu banda
Z
Dombrovska valdība apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas